• Etusivu
  • Talo

Tuetut selaimet ja ominaisuudet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 02.12.2022
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Palvelumme toimivat kaikilla yleisimmin käytetyillä selainohjelmilla. Palvelujen käyttö edellyttää selainohjelmalta evästeiden käytön (cookies) hyväksymistä.

Suosittelemme tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi uusimpien selainversioiden käyttöä.

Verkkopalveluiden käyttöä tuetaan seuraavilla selaimilla

  • Google Chrome (kaksi uusinta versiota)
  • Microsoft Edge (kaksi uusinta versiota)
  • Firefox (kaksi uusinta versiota)
  • Safari (kaksi uusinta versiota)

Emme voi taata verkkopalveluidemme toimivuutta mikäli käytössäsi on jokin muu selain.

Mikäli käyttämäsi selainversio on vanha, suosittelemme selaimen päivittämistä tai uuden selaimen asentamista.

Selainvalmistajien internetsivut

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Honka Heron keittiö
Hirsi on mökkikansan suosiossa
Sijaitsee mökkitonttisi sitten järven tai meren rannalla, pellon laidalla tai perisuomalaisessa metsässä – hirsimökki sopii joka niemennotkoon ja saarelmaan. Vapaa-ajan kodin ei tarvitse olla pelkkä kaukainen haave, vaan sen voi toteuttaa nyt myös pienemmällä budjetilla.
202010_66907.jpg
Kiveä vai puuta vai jotain ihan muuta?
Keittiötasoille on nykyisin lukuisia materiaalivaihtoehtoja, jotka poikkeavat toisistaan paljon paitsi hinnaltaan myös tyyliltään ja ominaisuuksiltaan. Siksi työtason valinnassa huolellisen vertailun tekeminen kannattaa.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Väärinymmärretty lumi
H₂O-molekyyli on ominaisuuksiltaan melkoinen kummajainen, esiintyipä se nesteenä, kaasuna tai kiinteänä. Viimeksi mainitun yleisin ilmenemismuoto, lumi, on meille suomalaisille joka talvinen ilon ja myös kiukuttelun aihe. Lumeen liittyy myös eräitä väärinkäsityksiä, joihin SYKEssäkin saadaan vastata talvesta toiseen.Yleinen väärä uskomus on, että kattojen lumikuorma lisääntyy merkittävästi suojasään tullessa. Näin oletetaan käyvän myös silloin, kun sadetta ei ole katolle tullut sen paremmin vetenä kuin räntänä. Tämä on toki mahdollista, sillä ilmasta voi tiivistyä kosteutta lumeen. Määrät ovat kuitenkin pieniä; suurimmat vuorokautiset tiivistynnät voivat olla noin 1 kg/m². Kun katoille vaarallisiksi luokitellut lumikuormat ovat arvosta 180 kg/m² ylöspäin, tiivistyntä ei siis lisää riskiä mainittavasti.Lue lisää - tarkista lumikuormavaroitukset
20094_16010.jpg
Schindler-hissit saneerauskohteisiin
Peruskorjauksen on oltava käytännöllistä myös hissien osalta. Schindler Oy:n modernisointiratkaisujen avulla hissisaneeraus saa parhaat mahdolliset lähtökohdat.
202212_80431.jpg
Puhdas, luonnon­läheinen ja terveellinen koti massiivipuusta eli CLT-rakenteisena
Puhtaus, luonnonläheisyys ja terveellisyys – ovatko edellä mainitut arvot tärkeitä sinulle? Tärkeä osa elämäämme on koti, jossa olisi hyvä olla ja elää. Oman kodin toteutuksessa saa toteuttaa myös omia arvojaan. Mutta miten esimerkiksi puhtaus, luonnonläheisyys ja terveellisyys voi toteutua kodin rakentamisessa?
Spigot asennus
Oikea hetki poistoilmalämpöpumpun vaihdolle
Uuden poistoilmalämpöpumpun hankinta tulee ajankohtaiseksi, kun vanhan laitteen kompressori tulee tiensä päähän ja pitää vaihtaa. Uusimisen myötä talo lämpiää entistä energiatehokkaammin paremmalla hyötysuhteella − nykyaikaiset poistoilmalämpöpumput ovat teknisesti kehittyneempiä kuin edeltäjänsä, joka näkyy paitsi pienempinä käyttökustannuksina myös parempana asumisviihtyvyytenä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton