Sadetar kestää aikaa ja katseita

Tyylikäs ja kestävä sadevesijärjestelmä viimeistelee toimivan kattokokonaisuuden. Sadetar-sadevesijärjestelmä kestää erinomaisesti lumikuormien ja rankkasateiden aiheuttamat rasitukset ja johtaa veden siististi pois katolta.

Sadetar-tuotteet valmistetaan pinnoitetusta teräsohutlevystä. Terästä suojaa sinkitys, jonka päällä on pohjamaali ja kestävä pinnoite. Sadetar säilyttää ulkonäkönsä haalistumatta vuodesta toiseen; se on suunniteltu kestämään kovimpiakin sääolosuhteita – olipa kyse vedestä, tuulesta tai lumen ja jään kuormituksesta. Siksi Icopal antaakin Sadettarelle kymmenen vuoden takuun!

Lisätietoa Sadettaresta...

Helppo asentaa

Sadetar sisältää toisiinsa täysin tiiviisti sopivat osat, joiden liittäminen ja kiinnittäminen on helppoa. Kaikki osat on suunniteltu siten, ettei asentamisessa tarvita erikoistyökaluja. Järjestelmä pitää sisällään kourun kannattimet eri kattokaltevuuksille ja näiden lisäksi järjestelmään kuuluu säädettävä kourun kannatin. Sadetar sopii täydellisenä ja monipuolisena järjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin.

Sadetar-sadevesijärjestelmän värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, ruskea ja tummanharmaa.

Icopal Sadevesijärjestelmä

Icopal Sadevesijärjestelmä on tehty läpivärjätystä PVC-muovista ja se kestää kolhut, pakkaset, paahtavat helteet, lumikuormat ja muut sään tuomat vaihtelut.

Sileään muovipintaan ei tartu lika, ja vesi pääsee virtaamaan vapaasti ilman tukkeumia. Muovinen sadevesijärjestelmä vaimentaa lisäksi tehokkaasti veden ropinaa ja jäiden kolinaa.

Sopii kaikentyyppisiin taloihin

Icopal Sadevesijärjestelmä on täydellinen, mittatarkka kokonaisuus, joka on helppo asentaa. Icopal Sadevesijärjestelmän osista syntyy aina toimiva, tiivis ja hyvännäköinen ratkaisu etenkin pienempiin rakennuksiin.

Icopal Sadevesijärjestelmän kourut ja syöksyputket ovat muotoilultaan kulmikkaita. Kaikki kourut ja putket ovat läpivärjättyjä, joten ne säilyttävät siistin ulkonäkönsä vuodesta toiseen. Icopal Sadevesijärjestelmän värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja ruskea.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
20.4.2010