Monipuoliset Kastelli-vaihtoehdot

Tutustu Kastellin rakentamistapaan, monipuolisiin talomallistoihin ja mahdollisuuksiin valita talopaketti eri valmiusasteilla peruspaketista muuttovalmiiksi asti. Kastelli-järjestelmä tarjoaa joustavan tavan toteuttaa nykyaikainen pientalo. Vaihtoehtoja on useita. Erilaisia valmiusasteita peruspaketista muuttovalmiiseen ja ratkaisuja löytyy myös pienemmälle budjetille. Seuraavassa esimerkkejä vaihtoehdoista.

Kastelli Valokaari asuntomessuilla Valkeakoskella.Kastelli Valokaari asuntomessuilla Valkeakoskella.

Kastelli koti sisustajalle –

Uusin vaihtoehto ViittäVailleValmiiksi rakennettu Kastelli-koti on ihanteellisin ratkaisu oman kodin viimeistelijälle. Kastelli tekee kodin perustukset ja rakentaa kotisi siitä eteenpäin laadukkaasti paikanpäällä aina sisäpuolen levytyksiin asti. Tästä vaiheesta on helppo jatkaa sisustustöihin valitsemillasi materiaaleilla.

Lisätietoa vaihtoehdosta...

Muuttovalmiiksi rakennettu Kastelli-talo

Valmiiseen kotiin muuttaja valitsee MUUTTOVALMIIN Kastelli-kodin. Pääset todella helpolla, sillä Kastelli tekee kotisi valmiiksi perustusten teosta aina viimeisiin listoituksiin laadukkaasti ja hyvällä maulla.

Kastelli Economy

Markkinajohtaja Kastelli kehitti pienen budjetin muuttovalmiskodin jokaisen laadukasta omakotiasumista haaveilevan perheen ulottuville. Laadukkaan Kastelli-kodin saat nyt vuokra-asumisen hinnalla. Myös Economyn saat muuttovalmiina.

Tutustu tarkemmin Economyyn...
 
Julkaistu
16.9.2009