Kastellin ValmisHuvila Savoon

Uuden seurantakohteen rakennuttajaperhe halusi laadukkaan, muuttovalmiin huvilan, joka olisi ammattilaisten rakentama ja sisustama. Rakentaminen jätettiin Kastellin ammattilaisten tehtäväksi, sillä muuttovalmiiksi rakennettu Kastellin ValmisHuvila edusti juuri halutunlaista, vaivatonta mutta laadukasta huvilarakentamista.

Kastellin Kataja DKastellin Kataja D

Huvilaelämää ympäri vuoden

Vapaa-ajan asunnolta edellytetään nykyisin aivan erilaisia ominaisuuksia kuin muutama vuosikymmen sitten. Huvila on monille perheillle toinen koti, jossa vietetään vapaa-aikaa ja tehdään etätyötä. Vapaa-ajan asuntoa käytetään myös edustamiseen ja vieraiden majoittamiseen, minkä lisäksi monet suunnittelevat muuttavansa sinne eläkepäivikseen.
Täyslämpimät Kastelli-huvilat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen loma-asumiseen. Huviloiden ainutlaatuinen lämpimyys ja energiatehokkuus perustuu Kastellin omakotitaloista tuttuun rakentamistapaan.
Laadustaan ja lämpimyydestään kiitetty Kastelli-talo tehdään paikallarakentaen, teollisesti esivalmistetuista ja määrämittaisista materiaaleista. Paikalla tehty seinä on saumaton ja joka kohdastaan lämmin. Saumaton rakenne pitää lämmön sisällä, varmistaa rakenteiden kestävyyden ja huvilan arvon säilymisen. Kastellin ValmisHuviloissa energiakustannukset ovatkin todella alhaiset, mikä miellytti myös seurantakohteen rakennuttajaperhettä.

Oma tyyli helposti ammattilaisen avulla

Oman huvilan viihtyisyys ja henki syntyy sen ympäristöstä, huvilan ulkonäöstä, tilaratkaisuista ja tietysti myös sisustuksesta. Kastellin kanssa huvilasuunnittelu oli myös seurantakohteessa helppoa ja joustavaa.

ValmisHuvilan sisustusratkaisut ja värimaailmat ovat ammattitaitoisten sisustussuunnittelijoiden laatimia. Sisämaalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, paneloinnit, listoitukset tulivat seurantakohteeseenkin kaikki valmiina ja ammattitaidolla viimeisteltynä.

Lämmintä ja huoletonta

Arkkitehtien suunnittelema Kastelli-huvila on viihtyisä vapaa-ajanasunto, joka toimii täydellisesti myös ympärivuotisena kakkosasuntona. Kastelli-huviloiden lämpimyys, mukavuus ja huolettomuus ovat omakotitalon tasoa.

Savoon rakennettavan Kastellin ValmisHuvilan rakennustyöt ovat alkaneet. Huvilamalliksi perhe valitsi Kataja D:n, minkä lisäksi tontille rakennetaan myös Kastellin pihasauna 21.

Kastellin pihasauna 21Kastellin pihasauna 21
 
Päivitetty
15.6.2009