• Etusivu
  • Talo

Fenestran ikkunoiden ja ovien asennusnäytös 13.5. Valkeakoskella

Rakentajan toimitus
Julkaistu 07.05.2009
20093_15539.jpg

Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Asennusnäytös ke 13.5. Valkeakoski

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-ja oviasennus on. Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Aika: ke 13.5.2008, klo 10-18.00
Paikka: Koljonen Heikki, Salomaantie 32, 37630 Valkeakoski.

Paikalla edustajat: Janne Ylinen 050-552 0579,
Erkki Uusitalo 050-344 3769.

Tervetuloa!

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ulko-ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_82425.jpg
Muista selvittää nämä asiat, kun vertailet kotivakuutuksia
Minkä tasoinen kotivakuutus minun kannattaisi valita? Vakuutettava kohde tulee tuntea ja joskus vähempikin riittää. Kun remontoit, kysy vakuutusmyyjältäsi vaikuttaako lopputulos vakuutusmaksuihin. Entä mitä voin tehdä itse? Kokosimme tietopankin kotivakuutusten vertailijalle. Kysymyksiin vastaa vakuutusyhtiö Turvan palvelupäällikkö Matti Hämäläinen.
20114_25553.jpg
Kymmenen vinkkiä keittiön sisustukseen
Helposti ajatellaan, että keittiötä ei voi sisustaa muuten kuin täydellisellä remontilla. Onhan tuo kodin keskus toki kovalla kulutuksella, mutta hyvälaatuiset kiintokalusteet kestävät huolellisella käytöllä pitkään. Joskus niinkin pitkään, että keittiön yleisilmeeseen ehtii jo kyllästyä. Tai on muuten vaan vaihtelua vailla.
20162_45415.jpg
Uusi tiilikatto antaa talolle näyttävän ja ryhdikkään ilmeen
Katto on talosi tärkein suoja. Sen toimivuus on mitä tärkein koko talon toiminnallisuutta ajatellen.Katto on myös talon viides julkisivu, joka vaikuttaa oleellisesti koko rakennuksen ulkoasuun. Katon uusimisella voi kohentaa oleellisesti talon ilmettä ja samalla nostaa sen arvoa.
20088_12292.jpg
Tulikivi Oyj on siirtynyt
Tulikivi Oyj on siirtynyt ensimmäisenä tulisijavalmistajana käyttämään varaavien tulisijojen CE-merkintää pyörrepesämallistossaan. CE-merkki on valmistajan ilmoitus siitä, että tuote täyttää sitä koskevat Euroopan unionin vaatimukset.
20214_69729.jpg
Kumpi sopii sinulle parhaiten: maalämpö- vai ilma-vesilämpö­pumppu? Katso vertailu!
Energiakulujen kasvaessa kiinnittyy huomio kodin lämmityslaskuun, johon eniten vaikuttaa lämmitysjärjestelmä. Lämpöpumppu on erinomainen tapa saada mahdollisimman edullinen lämmitys ja monesti uutta lämmitysjärjestelmää mietittäessä vaihtoehtoina ovatkin maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppu. Lämpöpumpun valintaan vaikuttaa moni asia, mutta tärkeintä on kokonaisuus. Ammattilaisen apu lämmitysjärjestelmän valinnassa on tärkeää, koska silloin saadaan oikein mitoitettu ja asennettu lämpöpumppu.
20149_40938.jpg
Rakentaja: muistathan nämä eristystä tehdessäsi
Rakennuksen toimivuuden kannalta on tärkeää, että muutama perusasia on huolehdittu kuntoon jo alusta alkaen: Riittävä eristys, sopivaksi mitoitettu ilmanvaihto sekä rakenteiden kuivana säilyminen, joilla saadaan rakennukselle pitkä elinkaari. Eristämisen pieniin yksityiskohtiinkin kannattaa paneutua huolella, sillä kylmäsillat ja epätiiviit rakenteet aiheuttavat vedon tunnetta asujalle sekä nostavat energiankulutusta turhaan. Seinärakenteen rakennusfysikaaliset ominaisuudet on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi ilman-/ höyrynsulun sijoittuminen seinärakenteeseen sekä sen tiiviys on tarkkaa. Höyrynsulku tulisikin sijoittaa aina lämmöneristeen lämpimälle puolelle, jotta se toimisi tarkoituksensa mukaisesti ja estäisi eristeen kastumista/kostumista. Lisäksi rakenteen suunnittelussa tulee ottaa huomioon rakennekosteus ja ulkoa sisälle suuntautuva kosteus sekä kosteuden poispääsy rakenteista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton