• Etusivu
  • Talo

Tulikiven pyörrepesämallisto sai CE-merkinnän

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 05.08.2008
20088_12292.jpg

Tulikivi Oyj on siirtynyt ensimmäisenä tulisijavalmistajana käyttämään varaavien tulisijojen CE-merkintää pyörrepesämallistossaan. CE-merkki on valmistajan ilmoitus siitä, että tuote täyttää sitä koskevat Euroopan unionin vaatimukset.

CE-merkinnällä tuotteen valmistaja tai valtuutettu edustaja ilmoittaa asiakkaille ja viranomaisille, että tuote täyttää direktiivien oleelliset turvallisuusvaatimukset. Tulikiven pyörrepesä-mallisto on testattu uuden varaavien tulisijojen testistandardin EN 15250 mukaan, ja tämä oikeuttaa CE-merkintään. Standardi astui virallisesti voimaan vuoden 2008 alusta. Parhaillaan on menossa kahden vuoden siirtymäkausi standardin käyttöönotossa.

Uuden eurooppalaisen normin ja CE-merkin myötä testaus ja hyväksyntäkäytännöt sekä tulisijojen merkinnät yhtenäistyvät. Näin asiakkaiden on helpompi saada tietoa ja vertailla eri valmistajien tuotteiden ominaisuuksia.

Tulisijojen testauksen ja merkintöjen yhtenäistyminen on asiakkaan etu, sillä se mahdollistaa tuotteiden vertailun. Tulikivi on eturintamassa tuotekehityksessä ja standardoinnin käyttöönotossa. CE-merkki on osoitus tuotteidemme laadusta ja turvallisuudesta. Haluamme kehittää tuotteitamme ja koko tulisija-alaa yhä ympäris-töystävällisemmäksi vihreän teknologian alaksi , sanoo Tulikiven tulisijat-liiketoiminnan johtaja Juha Sivonen.

Lisätietoa Tulikivi-uuneista...

Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20177_49816.jpg
Sisustustiilillä keittiön ilme uusiksi
Tamperelaisen kerrostalokodin keittokomero koki melkoisen muutoksen uusien omistajien toteuttaman remontin myötä. Lisää tilaa ja valoa saatiin purkamalla keittiötä ja ruokailutilaa erottava seinä. Uudet kalusteet ja materiaalit valittiin huolella ja harkiten tavoitteena unelmien keittiö.Kolmihenkisen perheen uusi koti löytyi 1950-luvulla rakennetusta kerrostalosta. Valoisa kolmio oli varsin hyvässä kunnossa, remonttia kaipasivat lähinnä seinä- ja lattiapinnat. Keittiön kaapistot ja koneet oli joitakin vuosia aiemmin uusittu, mutta niiden tyyli ei miellyttänyt perhettä, kuten ei myöskään tilan komeromainen ahtaus. Siispä päädyttiin purkamaan vanha keittiö ja aloitettiin suunnittelu täysin puhtaalta pöydältä.
45_P_28338.jpg
Vallox-ilmanvaihtotekniikkaa
Vallox-ilmanvaihtokoneiden laatu näkyy lukuisissa energiaa säästävissä yksityiskohdissa: maalämmön hyödyntäminen, suora kytkentä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, kehittynyt lämmöntalteenottotekniikka, energiaa säästävät tasavirta puhaltimet, älykäs, digitaalinen ja tarpeenmukainen Digit SED -ohjausautomatiikka.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton