Tarjouspyynnöt lähteneet, vielä voit ilmoittautua jälkijunaan!

Energiavahtipalvelun ostoyhteenliittymä toteutetaan otollisen markkinatilanteen takia ripeässä aikataulussa, tarjouspyynnöt lähtivät liikkeelle 22.4. kello 14:00 yhteensä 26:lle eri sähköyhtiölle. Tarjousaikaa on vain viikko ja voittanut tarjous julkaistaan osallistujille ensi keskiviikkona 29.4. jonka jälkeen jokainen osallistunut päättää erikseen hyväksyykö tarjouksen vai ei. Tarjous on voimassa vain keskiviikkoon 13.5. asti joten jokaisen osallistuneen kannattaa olla ajoissa liikkeellä jotta tarjous ei vahingossa mene ohi.

Mikäli et vielä ole liittynyt mukaan joukkoon on sinulla vielä mahdollisuus osallistua. Mikäli voittanut yhtiö rajaa tarjouksensa kattamaan vain tarjouspyynnössä esitettyä kuluttajamäärää otetaan nyt määräajan (22.4. kello 14:00) jälkeen liittyneitä mukaan sitä mukaa kun joku tarjouspyynnössä mukana olleista ilmoittaa ettei hyväksy tarjousta.

Ostoyhteenliittymään ilmoittautuneilta kerätään seuraavat tiedot:

a) asunnon/työpaikan/kesämökin sulakekoko
b) nykyinen sähkönkulutus vuositasolla (aikatariffissa jaoteltuna eri kulutusmaksujen voimassaoloaikojen mukaan)
c) tämänhetkinen tariffitaso ja
d) nykyinen energian myyjä
e) sekä paikallinen sähköyhtiö joka vastaa sähkön siirrosta

Nämä yllämainitut tiedot kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarjouspyyntöön voit siis liittää myös useampia kulutuspisteitä. Tietojen täyttöä helpottaa, mikäli otat viereesi viimeisen sähkölaskun.

Tarkista myös että sopimuksesi on joko toistaiseksi voimassa oleva tai että se päättyy viimeistään heinäkuun 2009 aikana, sillä sen jälkeen päättyviä sopimuksia ei voida määräaikaisuutensa vuoksi vaihtaa.

Tarjouspyynnön tekeminen, tarjousten arviointi ja päätöksenteko

Tarjouspyynnöt lähtivät siis jo liikkeelle, mutta liittymisiä otetaan vastaan edelleen sillä tarjouspyynnössä esitetty määrä täsmennetään yhtiöille vielä maanantaina 27.4. kello 12:00 jonka jälkeen tilanne lukitaan. Tarjousten saamisen jälkeen teemme jäsenten puolesta tarjousvertailun ja esityksensä siitä, mikä tarjous on edullisin. Vasta tämän jälkeen jokainen jäsen tekee oman päätöksensä hyväksyä tai hylätä tarjous.

Liittyessäsi nyt mukaan tarjouspyyntövaiheeseen et siis vielä sitoudu mihinkään.
Lopullisen päätöksen sähköyhtiön vaihdosta teet tarjouksen saatuasi, eli 29.4.2009 jälkeen mutta HUOM! ENNEN 13.5.2009, jolloin sähköyhtiöiltä saatu tarjousaika päättyy. Huomioi että sähköyhtiöiden tarjousaika on siis voimassa vain kaksi viikkoa!

Tule mukaan ostoyhteenliittymään:

Olen Rakentaja.fi-jäsen, liity ostoyhteenliittymään mukaan tästä

En ole Rakentaja.fi-jäsen, liity ostoyhteenliittymään mukaan tästä

 
Päivitetty
22.4.2009