Tunto Struktuuripinnoitteet ja Taika Helmiäismaalit ja -lasyyrit

Tunnolla värin kolmas ulottuvuus

Kun suunnittelet yksilöllistä efektipintaa sisäseiniin, voit nyt vapaasti yhdistellä värejä ja erilaisia pintarakenteita. Tikkurilan Tunto-struktuuripinnoite tuo väriin kolmannen ulottuvuuden. Tuotesarjassa on kaksi karkeutta, Tunto Hieno ja Tunto Karhea. Erilaisilla työvälineillä hienosta Tunto-pinnoitteesta saadaan aikaan mitä monipuolisimpia pinnan muotoja. Karhea Tunto-pinnoite taas antaa karhean kivimäisen ulkonäön ja tunnun.

Lisätietoa sisämaalauksesta...
Tunto Hieno, struktuuripinnoiteTunto Hieno, struktuuripinnoiteTunto Hieno, struktuuripinnoite

Sopii uusille ja ennen maalatuille betoni-, rappaus-, tiili-, puukuitulevy-, kipsilevy- ja lastulevypinnoille, joille halutaan kuvioitu pinnoite. Tunto Hieno on kevyttä levittää myös kattoihin. Pinnoitetta voidaan levittää telalla ja kuvioida esim. siveltimellä, tapettilastalla, jäykällä harjalla tai kuviointitelalla.
Tunto Karhea, struktuuripinnoiteTunto Karhea, struktuuripinnoite


Tunto Karhea, struktuuripinnoite

Sopii uusille ja ennen maalatuille betoni-, rappaus-, tiili-, puukuitulevy-, kipsilevy- ja lastulevypinnoille. Tunto Karheaa voi levittää myös kattoihin. Pinnoite levitetään teräsliipillä tai ruiskutetaan laastipumpulla tai suppiloruiskulla. Pinta viimeistellään Tikkurilan muovihiertimellä.

Värejä molempiin Tunto tuotteisiin löydät Tunto Struktuuripinnoitteiden värikartasta.

Taika luo tuhat ja yksi tunnelmaa

Tikkurilan Taika-tuotteiden avulla saat helposti aikaan näyttäviä muutoksia kodissasi, haluatpa sitten makuuhuoneeseesi eksoottisen idän hehkua tai sulostuttaa kotiasi pienillä, hohdokkailla muutoksilla. Kokeile esimerkiksi himmeän seinäpinnan ja kimmeltävän kuvion kontrastia. Taikatuotteet sopivat mainiosti myös Tunto Hienon päälle ja koristemaalaukseen.

Älä epäröi ryhtyä tuumasta toimeen - Taika-tuotteet ovat vesiohenteisia ja käytössä riittoisia. Inspiroidu taikomaan jäljittelemätön tunnelma omaan kotiisi. Taika tekee tavanomaisesta taianomaista.
Sävytettävät Taika HelmiäismaalitSävytettävät Taika Helmiäismaalit


Sävytettävät Taika Helmiäismaalit ovat peittäviä, täyteläisiä, metallinhohtoisia maaleja, jotka tekevät kodistasi taideteoksen. Metallinhohto eri sävyissään taikoo arkisista esineistäkin esiin niiden piilossa olleen, aatelisemman olemuksen. Taika Helmiäismaalit soveltuvat niin huonekalujen kuin seinäpintojen käsittelyyn.
Sävytettävät Taika HelmiäislasyyritSävytettävät Taika Helmiäislasyyrit


Sävytettävät Taika Helmiäislasyyrit ovat kuultavia, autereisen keveitä lasyyreja. Niiden avulla luot kotiisi hetkessä herkkiä seinäpintoja ja hienostuneita yksityiskohtia, jotka elävät valaistuksen ja katseen suunnan mukaan. Koska helmiäislasyyrit ovat läpikuultavia, pohjan väri vaikuttaa aina lopputulokseen. Tasaisimman pinnan saat, kun pohjaväri on mahdollisimman lähellä lasyyrin väriä.

Ilmavaa eleganssia, teippiraidat

Valon läsnäolo tuo esiin herkän ja vähäeleisen efektin, jonka kontrastit muuttuvat vuorokaudenaikojen mukaan.Valon läsnäolo tuo esiin herkän ja vähäeleisen efektin, jonka kontrastit muuttuvat vuorokaudenaikojen mukaan.
Työohje
1. Maalaa seinä valkoisella Jokerilla.
2. Levitä kuivuneelle pinnalle erilevyisiä maalarinteippejä ristiin rastiin.
3. Levitä valkoinen Tunto Hieno lyhytnukkaisella telalla tasaisesti koko pinnan yli.
4. Poista teipit, kun pinnoite on vielä märkää.

Ripaus ylellisyyttä

Rappausta muistuttavaa struktuuripintaa helmiäisellä viimeisteltynä, vastakohtana silkin ja nahan sileyttä.Rappausta muistuttavaa struktuuripintaa helmiäisellä viimeisteltynä, vastakohtana silkin ja nahan sileyttä.
Tunto Hieno J493 Topaasi, Taika Helmiäislasyyri 2082 LarissaTunto Hieno J493 Topaasi, Taika Helmiäislasyyri 2082 Larissa
Tapettilastalevitys

Työohje
1. Maalaa seinä Harmony Sisustusmaalilla.
2. Levitä Tunto Hieno paksusti pitkänukkaisella telalla noin 1m²:n alue kerrallaan.
3. Kuvioi pinta muovisella tapettilastalla pehmeästi ristiin rastiin sivellen, niin että pintaan jää selkeä struktuuri.
4. Telaa Taika Helmiäislasyyri kuivuneelle pinnalle.

Lisätietoa sisämaalauksesta...
 
Julkaistu
8.4.2009