Tulikiven suosikkimallit valittavana klassisella tai modernilla designilla

Tulikiven suosituimpien klassisien tulisijamallien rinnalle on nyt tullut vaihtoehdoiksi samat mallit modernilla designilla. Asiakas voi valita joko klassisen tai modernin malliversion sen mukaan, mikä kodin sisustukseen parhaiten sopii. Kaikissa versioissa on uusinta tekniikkaa edustava, puuta puhtaasti polttava pyörrepesä.

Uuni sisustukseen sopivaksi

Tulikivi Oyj vastaa vuolukiviuunimallistollaan asiakkaiden erilaisiin sisustustoiveisiin. Tulikiven yhdeksästä suosikkiuunimallista on nyt mahdollista valita joko perinteinen klassinen tai moderni suoralinjainen versio.
Klassikkomalleissa on niin takkauuneja, kulmatakkauuneja kuin takkaleivinuunejakin: TU2200, TU1450, TU1000, KTLU2050, KTU1410, LU2800, TLU2450, TLU2000 ja KTU1410.

Voit tutkia eri malleja ja niiden versioita niitä nyt kätevästi netissä: www.uuniraatali.fi. Tulikiven Uuniräätäli-ohjelmalla käyttäjä voi nähdä kolmiulotteisena mallinnuksena, miltä tulisija näyttää valituilla vaihtoehdoilla. Ohjelmalla voi kokeilla vaikka uunin korkeuden muuttamista, eri luukkuja, eri värejä, kransseja, kivipintoja ja koristekaakeleita. Uuniräätäli hallitsee sekä Tulikivi-vuolukiviuunit että Kermansavi-kaakeliuunit.

Vähäpäästöinen pyörrepesätekniikka

Kaikissa Tulikiven varaavissa vuolukivitulisijoissa on nyt myös moderni, vähäpäästöinen pyörrepesätekniikka. Valitsee asiakas sitten uunistaan klassisen tai selkeälinjaisemman version, palaa puu pyörrepesässä erittäin tehokkaasti ja puhtaasti, erinomaisella hyötysuhteella.
Puulämmitys leikkaa muita energiakuluja tehokkaasti ja toimii yhdessä eri järjestelmien kanssa. Varaava tulisija sopii siis hyvin kodin lämmitysjärjestelmän osaksi tai ahkeralle lämmittäjälle päälämmönlähteeksi.


Lisätetoa Tulikivi-uuneista ja Uuniräätäli-ohjelmasta

Lisätetoa Kermansavi-uuneista ja Uuniräätäli-ohjelmasta
 
Julkaistu
1.4.2009