Palveluhakemistoon ollaan tyytyväisiä

Palveluhakemisto on Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-sivustoilla toimiva yrityshakemisto, josta palvelukokonaisuuden käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiinsa. Palveluhakemistoon liittyneille yrityksille hakemisto puolestaan tarjoaa edullisen ja helpon tavan saada palvelut ja tuotteet näkyville juuri oikeassa kohderyhmässä. Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon

Mepora Oy innolla mukana Palveluhakemistossa

Yksi Palveluhakemiston tyytyväisistä asiakkaista on Jukka Ojanen Mepora Oy:stä. Yritys on ollut Palveluhakemistossa mukana jo vuoden 2005 alusta, ja Ojasella on palvelusta vain hyvää sanottavaa. Hakemistosta saadut käyttökokemukset ovat hyviä, ja Ojanen onkin ollut palveluun erittäin tyytyväinen.

Mepora Oy on eteläisessä Suomessa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä Länsi-Suomessa toimiva elementtiasennusliike, joka tarjoaa asiakkaille tarvittaessa pelkkää asennusta huomattavasti kokonaisvaltaisemman palvelupaketin. Palveluun kuuluvat nykyään useasti itse elementtien lisäksi myös rakennesuunnittelijan palvelut. Myös perustukset järjestyvät erilaisin rakenneratkaisuin. Kaikessa toiminnassaan Mepora Oy pyrkii aina löytämään asiakkaan tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut.

Ojanen pitää Palveluhakemistoa vallan mainiona markkinointikanavana ja edullisena tapana näkyä Mepora Oy:n tärkeimmän kohderyhmän keskuudessa. Yrityskortissa olevan suoran yhteydenottopyyntölomakkeen ansiosta yhteydenottopyyntöjä tulee tasaiseen tahtiin, mutta mainitseepa myös osa soittajista tai sähköpostin lähettäjistä löytäneensä yrityksen Palveluhakemiston kautta.

Ojanen antaa kiitosta myös siitä, että Palveluhakemiston yrityskortin päivittäminen onnistuu omilla tunnuksilla käden käänteessä. Tarvittaessa apuakin on toki saatavilla. Ojanen on myös käytännössä itse etsinyt työnsuorittajia Palveluhakemistoa ja todennut sen helpoksi ja toimivaksi tavaksi.

Kysymykseen Palveluhakemiston suosittelemisesta muille toimijoille Ojanen vastaa lyhyesti, mutta kattavasti: "Olen ollut erittäin tyytyväinen Palveluhakemiston toimintaan ja voin suositella sitä muillekin."

Palveluhakemistoon liittyminen käy helposti

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemistoon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröitymällä Rakentaja.fi-, Puutarha.net tai Sisustaja.com-palveluun ammattilaisjäseneksi pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon. Myös me voimme tehdä kortin puolestasi; ota yhteyttä puhelimitse 041 4664 595 tai sähköpostitse kirsi.saarnivuo@rakentaja.fi.

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat mahtavan liitymisedun yrityksellesi.


  • Kun teet sopimuksen nyt vuodelle 2010, saat vuoden 2009 näkyvyyden ilmaiseksi.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon
 
Julkaistu
15.4.2009