• Etusivu
  • Rakentaminen

Palveluhakemistoon ollaan tyytyväisiä

Rakentajan toimitus
Päivitetty 15.04.2009
20089_12966.jpg

Palveluhakemisto on Rakentaja.fi-, Puutarha.net- ja Sisustaja.com-sivustoilla toimiva yrityshakemisto, josta palvelukokonaisuuden käyttäjien on helppo löytää tekijät ja tuotteet erilaisiin rakennus-, puutarha- ja sisustushankkeisiinsa. Palveluhakemistoon liittyneille yrityksille hakemisto puolestaan tarjoaa edullisen ja helpon tavan saada palvelut ja tuotteet näkyville juuri oikeassa kohderyhmässä. Palveluhakemisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan ja saanut runsaasti kiitosta niin hakemistossa mukana olevilta yrityksiltä kuin käyttäjiltäänkin.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon

Mepora Oy innolla mukana Palveluhakemistossa

Yksi Palveluhakemiston tyytyväisistä asiakkaista on Jukka Ojanen Mepora Oy:stä. Yritys on ollut Palveluhakemistossa mukana jo vuoden 2005 alusta, ja Ojasella on palvelusta vain hyvää sanottavaa. Hakemistosta saadut käyttökokemukset ovat hyviä, ja Ojanen onkin ollut palveluun erittäin tyytyväinen.

Mepora Oy on eteläisessä Suomessa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä Länsi-Suomessa toimiva elementtiasennusliike, joka tarjoaa asiakkaille tarvittaessa pelkkää asennusta huomattavasti kokonaisvaltaisemman palvelupaketin. Palveluun kuuluvat nykyään useasti itse elementtien lisäksi myös rakennesuunnittelijan palvelut. Myös perustukset järjestyvät erilaisin rakenneratkaisuin. Kaikessa toiminnassaan Mepora Oy pyrkii aina löytämään asiakkaan tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut.

Ojanen pitää Palveluhakemistoa vallan mainiona markkinointikanavana ja edullisena tapana näkyä Mepora Oy:n tärkeimmän kohderyhmän keskuudessa. Yrityskortissa olevan suoran yhteydenottopyyntölomakkeen ansiosta yhteydenottopyyntöjä tulee tasaiseen tahtiin, mutta mainitseepa myös osa soittajista tai sähköpostin lähettäjistä löytäneensä yrityksen Palveluhakemiston kautta.

Ojanen antaa kiitosta myös siitä, että Palveluhakemiston yrityskortin päivittäminen onnistuu omilla tunnuksilla käden käänteessä. Tarvittaessa apuakin on toki saatavilla. Ojanen on myös käytännössä itse etsinyt työnsuorittajia Palveluhakemistoa ja todennut sen helpoksi ja toimivaksi tavaksi.

Kysymykseen Palveluhakemiston suosittelemisesta muille toimijoille Ojanen vastaa lyhyesti, mutta kattavasti: "Olen ollut erittäin tyytyväinen Palveluhakemiston toimintaan ja voin suositella sitä muillekin."

Palveluhakemistoon liittyminen käy helposti

Yritykset voivat lisätä yhteystietonsa Palveluhakemistoon milloin vain. Liittyminen on helppoa; rekisteröitymällä Rakentaja.fi-, Puutarha.net tai Sisustaja.com-palveluun ammattilaisjäseneksi pääsee lisäämään yrityskortin Palveluhakemistoon. Myös me voimme tehdä kortin puolestasi; ota yhteyttä puhelimitse 041 4664 595 tai sähköpostitse kirsi.saarnivuo@rakentaja.fi.

Lisätessäsi yrityksesi tiedot Palveluhakemistoon viikon sisällä saat mahtavan liitymisedun yrityksellesi.

  • Kun teet sopimuksen nyt vuodelle 2010, saat vuoden 2009 näkyvyyden ilmaiseksi.

Tutustu Palveluhakemistoon
Liity Palveluhakemistoon
Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton jäsenkunta laajenee
Öljy- ja kaasualan yritysten etu- ja yhteistyöjärjestön Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton jäsenkunta laajenee ensi vuoden alussa uudella jäsenellä, kun Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) liittyy keskusliiton jäseneksi. SOK harjoittaa jakeluasematoimintaa ABC-tuotemerkillä.Vuoden 2009 alusta keskusliiton jäsenistön muodostavat Gasum Oy, Neste Markkinointi Oy, Neste Oil Oyj, oy Shell ab, St1 Oy, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), Oy Teboil Ab, Tehokaasu Oy sekä Öljy- ja Kaasutekniikka ry. Keskusliitto on perustettu vuonna 1970.Lisätietoja: Öljy- ja Kaasualan Keskusliitto, toimitusjohtaja Jarmo Nupponen
20117_27034.jpg
Mäntyharjun sisustusvinkit
Loma-asunnot eivät ole enää romuvarastoja, jonne tuodaan se, mikä ei mahdu kellarikomeroon. Ihmiset haluavat ympärilleen kauniita asioita. Silmää miellyttävässä ympäristössä sielukin lepää. Mäntyharjun loma-asuntomessujen toisena teemana olikin tänä vuonna taide.Mäntyharjun loma-asuntomessut
20133_34285.jpg
Tyylikkäät ABB pistorasiat ja valokatkaisijat
Kodin sähköistystarpeita kartoitettaessa kannattaa ennakoida perheenjäsenten tarpeet sekä muuttuvat elämäntilanteet mahdollisimman hyvin, asentamalla vaikkapa kytkimiä ja pistorasioita mieluummin liikaa kuin liian vähän.Lue lisää valokatkaisijoista ja pistorasioista

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton