• Etusivu
  • Talo

Vuoden katto 2007 ORMAX tiilikatto

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 25.02.2008
20082_8985.jpg

Tamperelaisen asunto-osakeyhtiön tiilikattosaneeraus voitti Vuoden Katto 2007 -tunnustuspalkinnon. Kattoon asennettiin savitiilenpunainen ORMAX-betonikattotiili.

Kattoliitto ry on palkinnut Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevan As Oy Kyttälän kattotyön Vuoden kattona 2007. Vaativassa tiilikattosaneerauksessa rakennuksen ulkoasu on säilytetty ennallaan, vaikka katon rakenteita on modernisoitu toimivuuden varmistamiseksi. Uusi katto toteutettiin Suomen suosituimmalla kattotiilellä. Uudeksi katteeksi valittiin savitiilenpunainen ORMAX-betonikattotiili.

Asunto-osakeyhtiö Kyttälän 30 asuntoa käsittävät asuinrakennukset ovat iältään noin 100-vuotiaita. Yhtiössä on käynnistetty talon täydellinen kunnostaminen. Vuoden Katto –tuomariston mukaan vesikaton saneeraus ennen julkisivu-, parveke-, ikkuna- ja sisäkorjauksia korostaa katon merkitystä viidentenä julkisivuna ja on kiinteistön käytön kannalta järkevä ratkaisu, sillä sen ansiosta tulevat remontit voidaan tehdä ilman pelkoa vesivaurioista.

Kilpailun tuomaristo totesi, että uusi tiilikatto on toteutettu hyvää ammattiaitoa noudattaen ja sen ilme on ryhdikäs ja siisti. Kattotiilien ladonta on tehty mittatarkasti: tiilien suhde katon lävistyksiin, piippuihin ja ilmastointihormeihin on täsmällinen. Tiilijaot on sovitettu symmetrisesti kattoikkunoiden suhteen. Katon turvalaitteet ovat sopivia betonitiilikaton järjestelmään, ja ne on asennettu paikoilleen tukevasti ja siististi.

20082_8987.jpg

Kotimaiset ORMAX-betonikattotiilet valmistetaan vankalla ammattitaidolla nykyaikaisessa tehtaassamme Orimattilan Pennalassa. ORAMAX on erittäin korkealaatuinen kattotiili, joka on helppo asentaa. Sitä on saatavilla seitsemää eri väriä, joista löytyy helposti vaihtoehto kuhunkin tarpeeseen. ORMAX on Suomen eniten myyty kattotiili.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Konkurssiasioiden hoitaminen
Toimenpiteet:Urakoitsijan mentyä konkurssiin suoritetaan rakennusurakan yleisten sopimusehtojen mukaiset toimenpiteet. Urakkasopimus irtisanotaan, työmaa otetaan rakennuttajan haltuun, takaajalta tiedustellaan tämän halukkuutta jatkaa työ loppuun, töiden loppuunsaattaminen järjestetään, rakennus-/ takuuajan vakuus valvotaan konkurssissa, konkurssipesän kanssa pidetään taloudellinen loppuselvitys.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Reklamaatiokirjeet Urakkasopimuksen irtisanomiskirjeet Takaajakirjeet Vakuuden valvontakirjeet Taloudellinen loppuselvitys konkurssipesän kanssaHyväksyntä:Tilaaja
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Sähkösopimus
Mistä tiedän, että uusi sähkösopimukseni on tullut voimaan?Tyypillisesti noin 2-4- viikon kuluessa tilauksen tekemisestä saat uudelta sähkönmyyjältä sopimusvahvistuksen, jossa vahvistetaan uuden sähkösopimuksen sisältö.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton