Nanopinnoittaminen – kustannustehokas vaihtoehto remontille!

Kärsiikö kylpyhuoneesi likaantuneista tai kellastuneista saumoista? Tarraavatko kalkkijäämät pintoihin? Tai homepilkut nurkkiin?

Nanoksi_nanopinnoitus_1920x1080-9

Jos tunnistit ongelman, ongelmaan auttaa kylpytilojen käsitteleminen likaa hylkivällä Nanoksi-180™ nanopinnoituksella.

Nanoksi-180™ syväpuhdistaa, suojaa ja uudistaa arjen kovassa käytössä olevien tilojen pintoja helpolla, nopealla ja edullisella tavalla! Se helpottaa tilojen puhtaanapitoa ja pidentää niiden käyttöikää vuosilla.

​​​​​​​Tehokas syväpuhdistus uudistaa tilojen pinnat

Rakenteiltaan kunnossa oleva vanhakin kylpyhuone saa uuden elämän Nanoksi-180™ kylpyhuonehuollon avulla.. Huolto aloitetaan Nanoksin kehittämällä tehokkaalla syväpuhdistusmenetelmällä, jolla saadaan poistettua erityisesti vuosien mittaa kertyneet epäpuhtaudet. Tarkan ja monivaiheisen syväpuhdistuksen avulla myös vanhojen tilojen pinnat, kaakelit ja saumat puhdistuvat.

Myös uudet pinnat tulee puhdistaa huolellisesti ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti kevyempi. Pintojen käsittely on erittäin suositeltavaa jo uutena, sillä silloin ne saavat suojan alusta alkaen, eivätkä menetä uutuuden loistoaan vuosien saatossa.

Nanoksi_nanopinnoitus_1920x1080-11

Silikonisaumojen vaihto

Kohteessa tehdään sen vaatimat huoltotyöt, vaihdetaan esimerkiksi silikonisaumat ja tarvittaessa laattasaumat.

Tilojen käytöstä riippuen, silikonisaumat tulisi vaihtaa noin viiden vuoden välein, ja saumojen kunto on hyvä tarkistaa vuosittain. Tilojen kosteus, huono ilmanvaihto ja pintojen kuivaamatta jättäminen lyhentävät silikonien elinikää ja silloin niiden vaihtotarve saattaa tulla nopeastikin. Kylpyhuoneen käyttömäärien lisäksi saumojen kestoon vaikuttaa se, miten laadukasta silikonia saumauksiin on käytetty ja miten huolellisesti työ on tehty.

Vanhojen silikonisaumojen poisto suoritetaan juuri siihen tarkoitetuilla, markkinoiden parhailla työkaluilla ja aineilla, jotka mahdollistavat korkealaatuisen lopputuloksen. Ammattilaiset varmistavat, että vanha silikoni poistetaan vahingoittamatta vesieristystä, laattoja tai laattasaumoja. Tilalle vaihdetaan uudet silikonit, jotka tekevät kylpyhuoneesta siistin, hygienisen ja toimintakuntoisen.

Säännöllisillä huoltotoimenpiteillä voidaan välttää kallis kylpyhuoneremontti ja siirtää sitä vuosilla eteenpäin.

Nanoksi_nanopinnoitus_2

Kohde viimeistellään likaa hylkivällä nanopinnoituksella

Huollettu ja puhdistettu kohde viimeistellään likaa hylkivällä nanopinnoituksella, joka antaa vuosia kestävän likaa, rasvaa ja vettä hylkivän suojan. Voimakkaan, mutta näkymättömän ja hengittävän hylkimispinnan ansiosta kylpyhuoneiden pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaina pidempään ja niiden puhtaanapito helpottuu merkittävästi.

Käsittelyn ansiosta tilojen siivous sujuu ilman voimakkaita puhdistusaineita ja vaivannäköä. Pinnoitus mahdollistaa kemikaalittoman siivoamisen ja puhdistamiseen riittääkin useimmiten lämmin vesi, pehmeä harja ja mikrokuituliina.

Pintojen hylkivä vaikutus estää vettä imeytymästä saumoihin ja laattojen alle, mikä poistaa kosteutta tiloissa, ehkäisee homeen ja sienen kasvua ja auttaa tiloja kuivumaan huomattavasti nopeammin. Samalla pinnat, laattasaumat ja laatat hylkivät likaa, kalkkia ja muita epäpuhtauksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta pintojen pinnoittaminen pidentää tilojen käyttöikää vuosilla.

Nanoksi_nanopinnoitus_1920x1080-12

Kuinka paljon nanopinnoitus maksaa?
Laske hinta-arvio laskurilla

Nanopinnoittaminen antaa kylpyhuoneelle uuden ilmeen vain muutamassa päivässä ja samalla siirtää tulevia remontteja useilla vuosilla eteenpäin. Käsittelyn ansiosta kylpyhuoneen pinnat, laatat ja laattasaumat säilyvät puhtaana ja helppohoitoisena vuosia!

Hintalaskuri


 
Päivitetty
12.5.2023