Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Katso tärpit unelmakodin hankintaan Kastellilta

Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?

Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä koti on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä koti on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.

Kastellin asiantuntijat auttavat sinua jo valinnasta lähtien, jolloin voitte katsoa yhdessä miten päin talo kannattaisi sijoittaa tontillenne. Voit poimia unelmiesi materiaalit Collection-sisustuskokonaisuudesta ja toteuttaa omat sisustusideasi laadukkailla merkkituotteilla. Tyylikkäät kiintokalusteet pääset valitsemaan Puustellin laajasta valikoimasta ja mikä parasta, saat asumisvalmiin kodin sisältä ja ulkoa.

Jos haluat kotisi muuttovalmiina, ettei tarvitse kuin kääriä astiat sanomalehtien suojiin ja tuoda ne turvallisesti uuteen keittiöösi, niin jätä rakentaminen ja teknisten ratkaisujen toteutus Kastellin ammattilaisille. Kastellin talomallisto laajenee koko ajan ja voit valita tarpeitasi vastaavan talon ja pohjaratkaisun usean mallin joukosta.

Muokkaa oma unelmakotisi Kastellin Kolmedee-suunnittelutyökalulla

Jokainen muuttovalmis koti on yhtä uniikki kuin asukkaansakin. Herätä kotiunelmasi eloon kätevässä maksuttomassa 3D-suunnitteluohjelmassa. Kastellin suunnittelutyökalu Kolmedee on apunasi suunnitellessasi unelmiesi kotia. 

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissa on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia. Kolmedee -ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin. Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi


Kastellin asuntomessutalot ovat inspiroineet messukävijöitä jo vuosikymmenten ajan, tässä viimeisimmät:

Kuori-kodit ihastuttivat Tuusulassa vuonna 2020

Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla? - Kyllä kiitos! Tuusulan Asuntomessuilla pääsi vuonna 2020 näkemään ja kokemaan kaksi Kastellin Kuori-malliston taloa, jotka toteutettiin Kastelli Green™-rakenteella. Kastelli Green™-talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta.

Lue lisää Kuori-mallistosta 

Veistos ja Plazia -kodit esiteltiin Lohjalla vuonna 2021

Kastelli esitteli Lohjan asuntomessuilla vuonna 2021 kaksi upeaa, modernia, ja avaraa kotia, Veistos- ja Plazia-messutalot. Veistos 163/195 -mallissa yhdistyivät kauniisti julkisivurappaus ja erilaiset puutehosteet, kun taas Plazia Järven sydän -kodissa korostui etenkin vaivaton muokattavuus. 

Lohjan kaupunki laski asuntomessualueen talojen hiilijalanjäljen sekä hiilikädenjäljen. Käytössä oli ensimmäistä kertaa ympäristöministeriön päivitetty rakennuksen vähähiilisyyden arviointimenetelmä. Pienin rakennuksen hiilijalanjälki oli Kastellin Veistos-kodissa.

Kastellin Veistos-kodilla oli mittausten mukaan koko Lohjan messualueen pienin rakennuksen hiilijalanjäljen vertailuluku 11 kg CO2e/m2/a. Omakotitalon rakentamisessa käytetty hengittävä ja ekologinen Kastelli GreenTM -puukuiturakenne, ilmavesilämpöpumpun valinta lämmitysmuodoksi sekä laadukkaat ja kestävät materiaalit pienentävät kodin hiilijalanjälkeä tuntuvasti.

Molemmat vuoden 2021 messukohteet olivat arkkitehtuuriltaan skandinaavisen tyylikkäitä ja harmonisia. Kastellin sisustussuunnittelijoiden toteuttama sisustus huomioi niin nykyaikaisten asukkaiden tarpeet, kotimaisuuden kuin talojen arkkitehtuurin.

Lue lisää Veistos ja Plazia -kodeista. 

Naantalin asuntomessuilla 2022 sykähdyttivät Aisti ja Kultaranta -kodit

Kesän 2022 asuntomessut järjestettiin Naantalin upealla Luonnonmaan saarella, aivan Muumien naapurissa. Messuilla pääsi tutustumaan Kastellin saaristomaiseman inspiroimaan Kastelli Kultaranta 123/142 -talomalliin ja Aisti 135/150 -hirsitalomalliin. Aisti 135/150 syntyi Hirsi-Kastellin Aisti-talomallista ja asukkaiden yksilöllisten toiveiden yhdistelmästä. Näin Aisti-kodin taloprojekti eteni Naantalissa.

Avariksi ja hukkaneliöttömiksi kodeiksi suunnitelluissa Kultaranta-kodeissa korostuivat toimivat ja helppokäyttöiset tilaratkaisut, ilmavat oleskelutilat sekä fiksusti suunnitellut säilytystilat. Laajat asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat, niihin liitettävissä olevat kesähuoneet, katokset sekä fiksut pohjaratkaisut korostavat ammattitaitoista suunnittelua ja Kastellin varmaa ammattitaitoa rakentaa koti juuri sinun perheesi tarpeisiin.

Omilla valinnoilla räätälöit kodistasi yksilöllisen

Omassa kodissa pitää nykyään olla kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja ‒ mutta miten se onnistuu? Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja ekologisia materiaaleja hyödyntäen.

Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa ja osan pohjasta voi myös puolipeilata. Huoneiden kokoa voidaan muuttaa seiniä siirtämällä tai tiloja yhdistämällä. Myös ikkunoita voidaan siirtää, poistaa tai lisätä haluamiisi ilmansuuntiin. Talon ulkonäköä voi muuttaa katon muodolla ja seiniä ja sisäkattoa korottamalla mahdollistetaan avaruuden tuntu kotiin. Terassit voidaan muokata haluamasi kokoisiksi ja olohuoneesta on mahdollisuus saada käynti terassille.
Kultaranta-kotia pääsi ihastelemaan kesällä 2022 Naantalin asuntomessuillaKultaranta-kotia pääsi ihastelemaan kesällä 2022 Naantalin asuntomessuilla

Kastellin kanssa sovittu hinta pitää ‒ hintaturvatakuu voimassa toistaiseksi

Poikkeuksellinen maailmantilanne ja kustannusten nousu ovat saattaneet monet yritykset ahdinkoon ja miettimään tulevaisuuttaan. Tämä näkyy väistämättä myös kuluttajille hintojen nousuna ja epävarmuutena erilaisten materiaalien saannissa. Kastelli-talot ovat ottaneet tilanteen vakavasti ja kaikki Kastelli-talojen kanssa tehdyt sopimukset pitävät.

Kastelli-talot tarjoavat uutuutena kodinrakentajille suojaa ikäviltä tilanteilta markkinoiden epävarmuuden vuoksi kattavalla hintaturvatakuulla. Hintaturvatakuu suojaa vaikeasti ennakoitavilta hintayllätyksiltä kodin rakentumisen aikana. Kastelli tarjoaa 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta, taatakseen että sovittu kauppahinta pitää, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Hintaturvatakuu on voimassa toistaiseksi.

Kiinnostuitko? Tilaa talokirja ja inspiroidu lisää!

 
Julkaistu
12.12.2022