Turvallista sekä vaivatonta käyttöä tänään ja tulevaisuudessa
Valitse energiatehokas autotallinovi

Autotallinovi on muutakin kuin vain ovi. Kestävä, energiatehokas sekä helppokäyttöinen ovi pitää autosi sekä omaisuutesi turvassa. Helppokäyttöisyyden lisäksi ovien yhtenä tärkeänä ominaisuutena on niiden turvallinen käyttö iästä riippumatta.

Turnerin autotallinovet on varustettu turva-automatiikalla, joka tunnistaa oven alla olevan esteen ja keskeyttää oven sulkeutumisen.Turnerin autotallinovet on varustettu turva-automatiikalla, joka tunnistaa oven alla olevan esteen ja keskeyttää oven sulkeutumisen.

Turvallista käyttöä

Autotallinovien tulee kestää käyttöä vuodesta toiseen riippumatta säästä. Ovien on auettava ja sulkeuduttava niin kesähelteellä kuin napakalla pakkasellakin turvallisesti. Turnerin autotallinovet onkin varustettu turva-automatiikalla, joka tunnistaa oven alla olevan esteen ja keskeyttää oven sulkeutumisen. Näin vältytään turhilta loukkaantumisilta sekä aineellisilta vahingoilta. Lisäksi turvallisuutta lisää myös ovilamellien suunnittelu – lamellien sekä saranoiden väliin ei voi jäädä niin pienempiä kuin suurempiakaan sormia.

Autotallinovi uuteen kotiin

Kestäviä materiaaleja

Turnerin ovien pintamateriaaliksi on valikoitunut kestävä teräs. Ovien eristeeksi on metallipintojen väliin asennettu polyuretaanieriste, jonka ominaisuuksiin kuuluu hyvä ääneneristävyys sekä lämpöeristävyys. Ovia on mahdollista saada erilaisin eristevahvuuksin, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy Turnerin ovimallistosta taatusti sopivin malli. Eristepaksuuden lisäksi ovien sulkeutuminen tiiviisti takaa myös sen, että autotalli pysyy lämpimänä. Lämpöhukka on pyritty saamaan minimiin ovien reunoissa olevien sivutiivisteiden sekä alimpaan ovilamelliin asennetun pakkasenkestävän alatiivisteen avulla.

Ovia on mahdollista saada erilaisin eristevahvuuksin.Ovia on mahdollista saada erilaisin eristevahvuuksin.

Milloin ovi kannattaa vaihtaa?

Autotallien ovet kuluvat siinä missä mikä tahansa muukin jatkuvassa käytössä oleva tarvike. Ovien suhteen vaihtamisen ajankohtaisuus voi näyttäytyä siinä, että ovea on kerta kerralta hankalampi käyttää. Ovien jumiutuminen kostealla säällä sekä mekanismien selvä kuluminen ovat melko vahvoja indikaattoreita sille että ovi kannattaa vaihtaa, tai vähintäänkin huoltaa. Omilla säännöllisesti tapahtuvilla huoltotoimilla on mahdollista pitkittää ovien suurempia huoltotarpeita pidemmälle. Esimerkiksi saranoiden rasvaus kerran vuodessa on pieni toimenpide, jolla on iso merkitys.

Turnerin autotallinoviin on mahdollista saada varaosia sekä huolto tarpeen mukaan. Varaosia on saatavilla nopeasti ja Turnerin keskusvarastolla yleisimpiä varaosia säilytetään suoraan hyllyssä. Esimerkiksi vian ilmetessä yksittäisessä ovilamellissa, onnistuu ovilamellin vaihto uuteen ja toimivaan ottamalla yhteyttä Turnerin jälleenmyyjään.

Autotallinovi vaihtoon

Tiesitkö muuten, että autotallinovien vaihdosta on mahdollista saada kotitalousvähennystä? Ostaessasi Turnerin autotallinoven, tekee Turner sinulle erittelyn kotitalousvähennyksen ilmoittamista varten.
Lue lisää oven vaihtoprosessista

Mitä kannattaa huomioida autotallinovea valitessa?

  1. Minkälaisia ominaisuuksia oveltasi kaipaat? Arvostatko energiatehokkuutta, turvallisuutta, lukittavuutta tai jotain muuta? Mieti siltä näkökulmalta, että millaisessa aktiivikäytössä ovesi on nyt ja millaisia ominaisuuksia olet kaivannut sen yhteydessä, mitkä ovat taas ominaisuuksia joita arvostat.
  2. Minkä suuruinen autotallisi on? Mikäli olet valitsemassa nosto-ovea, muistathan että ne tarvitsevat avausmekanisminsa johdosta riittävästi tilaa myös oven sivuille sekä yläpuolelle. Se, minkä suuruisen tilan ovi tarvitsee, riippuu valitusta ovesta.
  3. Ovityyppi? Haluatko nosto-oven, kippioven vai perinteisen parioven? Nosto-ovi aukeaa avausmekanismilla, joka on mahdollista saada myös kippioveen.
  4. Muista oven käyttäjät. Ovien turvallisuus korostuu erityisesti lapsiperheiden kohdalla ja käyttömukavuus iäkkäämpien käyttäjien ollessa kyseessä. Joka tapauksessa toimivin ovi on sellainen, joka on kaikkien käyttäjiensä kannalta helppo, turvallinen ja miellyttävä käyttää.
  5. Lämpimänä pidettävä autotalli tarvitsee energiatehokkaan oven. Hyvät eristysominaisuudet sekä eristeiden vahvuudet kannattaa ottaa tarkastelun alle, etenkin jos suunnitelmissa on pitää autotallia lämmitettynä.

Turner on apunasi ovien valinnassa sekä mahdollisten vikatilanteiden syntyessä.Turner on apunasi ovien valinnassa sekä mahdollisten vikatilanteiden syntyessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
31.8.2022