Kevyet koneet raskaaseen käyttöön

Laadukkaat ja kestävät akkutyökalut ovat tärkeitä niin ammattilaisille kuin rakentajalle tai remontoijalle. Koneiden muunneltavuus ja yhdisteltävyys takaa nopean ja vaivattoman siirtymisen työstä toiseen. IKH:n HiKOKI-valikoimasta löytyy korkealaatuiset ja luotettavat akkukoneet ja tarvikkeet sekä ammattilaiselle että laatua ja kestävyyttä arvostavalle kuluttajalle. Valikoimassa on myös HiKOKIn MULTI VOLT -sarja, josta löydät 18V ja 36V akkukoneita raskaampaankin käyttöön.

Hikoki poravasara

Akkutyökaluja ostaessasi kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti koneiden kestävyyteen, takuuseen sekä käytettävyyteen ja yhdisteltävyyteen. Laadukkaan akkukoneen käyttöikä on pitkä. Tämän osoittaa yleensä koneelle, akulle ja latauslaitteelle myönnettävä takuu.

HiKOKI-työkalut on suunniteltu ja valmistettu kestämään kuormitusta ammattilaisten käytössä vuodesta toiseen. Tämän vuoksi Hikoki myöntääkin 3 vuoden takuun HiKOKI-koneille, akuille ja latauslaitteille. Takuun saat ilman rekisteröitymistä. Takuu kattaa materiaali- ja/tai valmistusvirheet, jotka korjataan ilmaiseksi.

Kaikki HiKOKI-koneet on suunniteltu ammattikäyttöön laatua, käyttäjäystävällisyyttä, ergonomiaa, ympäristöä ja turvallisuutta myöten. Tästä tinkimättömästä kokonaisuudesta myönnetään tunnustuksena alalla arvostettu, vuotuinen iF Design Award palkinto, jonka Hikoki on saavuttanut jo 10 kertaa vuodesta 2003.
iF Design Award -palkinto on jaettu Saksassa jo vuodesta 1953. Kansainvälinen palkintoraati etsii tuotteista ylivoimaista suunnittelua sekä käytettävyyttä niin yrityksille kuin yksityisillekin kuluttajille. Palkinto kertoo tuotteen erinomaisesta laadusta.

Monta konetta yhdellä akulla

HiKOKIn MULTI VOLT -sarja sisältää 18V ja 36V koneita, joiden koneita ja akkuja voidaan yhdistellä keskenään. Hikoki on kehittänyt sarjan 36V koneita, jotka ovat yhtä kevyitä kuin perinteiset 18V koneet. Saat sähkötyökalun voiman akkukoneen keveydellä.

MULTI VOLT -sarjan akkuteknologia on huippuunsa kehitetty. MULTI VOLT A-akku on yhteensopiva 18V koneiden kanssa, ja se vaihtaa automaattisesti 2 volttitason välillä, 36V ja 18V riippuen käytettävästä koneesta. Akun ansiosta paljon tehoa vaativat työt helpottuvat, koska ei tarvitse miettiä sähkötyökalun rajoittavia johtoja.

Pikalaturilla saat ladattua 5,0 Ah:n akun täyteen jopa 32 minuutissa. Pienemmät akut latautuvat vieläkin nopeammin. Laturia voit käyttää molemmille 36V ja 18V akuille.

Uutta! Jos kuitenkin työskentelet pitkän aikaa paikallasi ja haluat säästää akkuja, voit tehdä akkukoneesta johdollisen. Älykkään sovittimen avulla voit liittää MULTI VOLT -työkalun verkkovirtaan.

HiKOKI-koneet saat IKH-myymälöistä kautta maan aidosti asiantuntevan palvelun kera.

IKH ja HiKOKI yhteistyössä

IKH ja HiKOKI ovat tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan. Tänä keväänä yhteistyön tuloksena syntyi esimerkiksi vain IKH-ketjulla myynnissä oleva, räätälöity Combo-konepaketti. Paketti sisältää 6 laadukasta akkukonetta, 2 kpl MULTI VOLT-akkuja, IKH-ruuvauskärjet sekä hylsysarjan. 


 
Julkaistu
11.3.2021