Puukuitueristetyt Kuori-talot herättivät kiinnostusta Tuusulassa

Tuusulan Asuntomessuilla nähtiin Kastellin uuden Kuori-malliston satoa kaksin kappalein ja kohteet herättivät mielenkiintoa erittäin paljon. Moni olisikin halunnut jo käpertyä omaan Kuoreensa, käytyään upeissa kohteissa. Tuusulassa esillä olleet Kuori-talot on toteutettu Kastelli Green™-rakenteella. Kastelli Green™-talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta.

2Kiitos Tuusula

Aito ja ekologinen puutalo luonnollisella puukuitueristeellä

Kastelli Green™ -talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta. Kastelli Green™ -taloissa ilmansulku on höyryä läpäisevä Intello-höyrynsulkukangas. Luonnollisessa puutalossa ilmankosteus pysyy tasaisena, joka on asumisviihtyvyyden kannalta merkittävää. Puutalon kosteutta tasaava rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Kastelli Green™ -talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua.

Kävitkö näissä?
Kurkista millaiset Kastellin kohteet olivat Tuusulan Asuntomessuilla:

Luonnollinen puukuitueriste ei ole vain kuori-malliston etuoikeus, vaan Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen. Sen myötä koti on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.Luonnollinen puukuitueriste ei ole vain kuori-malliston etuoikeus, vaan Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen. Sen myötä koti on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.

Yhdentason Kuori 115/135

Asuntomessuilla oli esillä yksitasoinen Kuori 115/135 -malli, jonka pohjaksi oli valittu L-muoto, jossa ulkokehälle sijoittuvat makuuhuoneet sekä pesutilat. Kuten terassiltakin näkyy, kodin sydämeen sijoittuvat keittiö, tuokailu- ja oleskelutilat.

Oleskelutiloissa sisäkatto kohoaa korkealle ja talon läpi ulottuva eteistila antaa muuntojoustavuutta erilaisille tonteille, myös kapeille kaupunkitonteille, sillä pääsisäänkäynnin voi valita sisäpihalta tai ulkokehältä.

Messutalossa on vaaleat sistustuspinnat, jotta huoneisiin tuleva luonnonvalo luo kotiin avaruutta. Kuori-malliston harkitut muodot ja aidot materiaalit tekevät kodista ajattoman. 

Kiinnostaisiko sinua oma Kuori-talo? Tutustu mallin pohjaratkaisuihin. Kastellilla kaikki mallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeillesi sopivaksi!

Kuori 115/135

Kaksikerroksinen Kuori 125/150

Kaksikerroksisessa Kuori 125/150 -mallissa on korkealle kaartuva katto, joka laskeutuu ensimmäisen kerroksen korkeuteen. Yläkerran makuuhuoneesta pääsee nauttimaan vaikka aamukahvinsa omalle parvekkeelle suojaavan kuoren alle säällä kuin säällä.

Taloon valittiin tumman ulkokuoren ja ikkunoiden kanssa sopivat sisustusvalinnat. Isojen ikkunapintojen ansiosta luonnonvalo luo erilaisten sisustusvalintojen kanssa asuntoon juhlavaa tunnelmaa.Taloon valittiin tumman ulkokuoren ja ikkunoiden kanssa sopivat sisustusvalinnat. Isojen ikkunapintojen ansiosta luonnonvalo luo erilaisten sisustusvalintojen kanssa asuntoon juhlavaa tunnelmaa.

Kaksikerroksinen Kuori on kaunis talo ihasteltavaksi ulkoa ja vielä kauniimpi ja juhlavampi kokonaisuus asumiseen. Mallin pohjaratkaisu on suunniteltu myös kapeillekin tonteille sopivaksi. Heti eteistilaan astuessa koti kutsuu sisään juhlavasti avaten sisustukselliset näkymät sivulle, ylös ja ulos. 

Kiinnostaisiko sinua oma Kuori-talo? Tutustu mallin pohjaratkaisuihin. Kastellilla kaikki mallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeillesi sopivaksi!

Kuori 125/150

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Onhan sinullakin jo Kastellin talokirja 2021? Tilaa tästä omasi!

 
Julkaistu
7.9.2020