Varmista turvallisuus katolla

Rankkasateella vesi tiputtaa ränneistä yli? Katolla pitäisi käydä, mutta tikasturvallisuus askarruttaa. Kertyneiden neulasten ja lehtien puhdistaminen, savupiipun nuohous ja lumikinosten poistaminen ovat säännöllisiä huoltotoimenpiteitä, jotka on voitava tehdä turvallisesti. Luotettava kulku katolle ja siellä liikkuminen tulee olla aina varmistettu kaikissa olosuhteissa tapaturmien välttämiseksi.

SafeGrip_kuva_880x495

Kattoturvallisuudessa ei tule tinkiä

Katemateriaali, sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet muodostavat yhdessä toimivan katon, jonka tehtävä on suojata rakennusta koko sen käyttöiän. Katto vaatii myös säännöllisiä huoltotöitä, joiden turvallinen suorittaminen edellyttää asianmukaisia, rakennusmääräykset täyttäviä kattoturvatuotteita. Kompromisseille ei ole sijaa, kun kyseessä on ihmishenget ja rakennusten käyttöturvallisuus.

Pisko tuotteet ovat turvaamassa rakennuksia ja ihmisiä niin töissä kuin vapaa-aikanakin. Kotimaiset Pisko tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti uusinta teknologiaa käyttäen. Tuotteista löytyvät kaikki mitä turvalliseen katolla liikkumiseen tarvitaan. Tyypillisiä Pisko tuotteita ovat kiinteästi asennettavat tikkaat, kattosillat, lumiesteet ja sadevesijärjestelmät, jotka on suunniteltu kestämään pohjoisissa olosuhteissa vuodesta toiseen.

Näin kattoturvatuotteet toimivat - Katso video

Innovatiiviset ratkaisut turvallisuuden parantamiseen

Kevään mittaan Piristeel on tuonut peltikatoille useita kattoturvaratkaisuja, jotka parantavat kattojen kestävyyttä ja pidentävät niiden esteettistä ja teknistä elinikää. Uusilla tuotteilla pyritään entistä parempaan vesitiiveyteen, katemateriaalin rasituksen minimoimiseen, puhtaana pysyvyyteen ja kosteuden aiheuttamien ongelmien ehkäisyyn.

Piristeelin kehittämän uuden Pisko UniSeam teknologian avulla kattotarvikkeet on mahdollista kiinnittää sekä nykyaikaisille lukkosaumakatteille, että konesaumakatteille tuotestandardien lujuusvaatimukset täyttäen.

UniSeam kiinnike on suunniteltu siten, että teräspinnat koskettavat toisiaan vain kiinnityspisteiden kohdalta, jolloin lian ja kosteuden kertyminen katteen pintaan ja saumaan on aiempaa vähäisempää. Pisko UniSeam ei myöskään rasita katteen pintaa, koska kiinnike koskettaa vain tuotteen pystysaumaa. Patentoidun tuotteen asentaminen on lisäksi merkittävästi nopeampaa ja se on turvallinen käytössä ja kestää kaikissa olosuhteissa.

uniseam-lumieste-classic_1920x1080

Enemmän kuin vaatimukset

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteet ovat suunniteltu siten, että niiden asennus on helppoa ja turvallista, sekä elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen. Pisko-tuotteiden testausta tehdään useammin kuin standardit vaativat ja ne ylittävätkin vaatimukset reilusti ja kunnon varmuuskertoimella.

Kaikilla Pisko-lapetikkailla ja kattosilloilla ja niiden kiinnikkeillä on CE-merkintä. Sadevesijärjestelmien osalta tarjolla on markkinoiden laajin valikoima niin mallien kuin värivalikoimankin osalta. Pisko tuotteet valmistetaan lähes kokonaan kotimaisista raaka-aineista ja 100% kotimaisella työvoimalla. Pisko sadevesijärjestelmillä ja kattoturvatuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.


 
Päivitetty
17.8.2021