Eriste, jota on miellyttävä käsitellä, leikata ja asentaa

Nyt maaliskuussa 2020 ISOVER lanseerasi täysin uuden kevyiden rakennuseristeiden valikoiman. Tuotekehittelyyn otettiin mukaan asentajia sekä hyödynnettiin heidän käyttökokemustaan eristeistä ja niiden toimivuudesta.

Tässä esittelyssä ISOVER PREMIUM 33:

500 438 isover-premium33-extracted-mika-2

Parempi lämmöneristys tarkoittaa tottakai suoria säästöjä lämmityskuluissa koko rakennuksen tulevan eliniän. Tästä syystä eristeeseen ja sen laatuun kannattaa panostaa. Lämmöneristysominaisuuksiltaan uusi ISOVER PREMIUM 33 kuuluu villaeristeiden parhaimmistoon. Sen lämmöneristävyys on jopa 9 % parempi verrattuna edeltäjäänsä ISOVER KL-36 eristeeseen.

PREMIUM 33 on pinnoittamaton eristelevy, joka on valmistettu epäorgaanisesta sekä kemiallisesti neutraalista materiaalista. Tuotteessa ei ole korroosiota aiheuttavia ainesosia. Koska PREMIUM 33 on myös lahoamaton sekä hajuton, se ei tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Tuotetta voidaan käyttää kohteissa, joissa vaatimuksena on M1 päästöluokka, sillä tuote täyttää vaaditut normit.
 

750 ISOVER-premium33-pack-open

Mihin eriste soveltuu ja onko asentamisessa jotain huomioitavaa?

Eriste soveltuu käytettäväksi rakenteissa, joissa halutaan saada aikaan mahdollisimman hyvä eristys tai pitää rakenteet ohuina. ISOVER PREMIUM 33 eristettä voidaan käyttää kaikissa eristyskohteissa puu-, teräs- ja betonirakenteissa. Käyttökohteiksi soveltuvat niin alapohjat, seinät kuin yläpohjatkin.

Koska levy on jämäkkä, onnistuu sen asennus helposti. Useimmiten levyt asennetaan puu- ja teräsrunkojen väliin, jolloin kiinnikkeitä ei asennuksessa tarvita. Jotta eristeestä saataisiin kaikki hyöty, tulee lämmöneristeen täyttää koko sille varattu tila. Toisin sanoen eriste ei saa painua notkolle tai jäädä kuperaksi runkotolppien väliin. Oikean kokoiseksi levyn saa jättämällä sen sekä pituus- että leveyssuunnassa noin 5 mm suuremmaksi kuin itse eristettävä väli. Mikäli eriste tarvitsee kiinnittää esimerkiksi tiili- tai betoniseinään, voidaan ISOVER PREMIUM 33 asentaa rakenteeseen kiinni käyttäen erityisiä kiinnikkeitä.

Levymitat: 560 x 870 mm, 560 x 1170 mm ja 610 x 1170 mm
Paksuudet: Kaikissa levymitoissa saatavilla paksuudet 50, 70, 100, 125, 150, 175 ja 200 mm

7 SYYTÄ KÄYTTÄÄ ISOVER-ERISTEITÄ:

  • Ajansäästö: Helpompi käsitellä ja leikata sekä nopeampi asentaa
  • Pölyämättömyys: Pölyää ja kutiaa vähemmän
  • Ergonomia: Kevyt siirrellä ja asentaa
  • Tilansäästö: Multipack-pakkaus säästää tilaa työmaalla ja varastossa
  • Tehokas kuljetus: Pienemmät kustannukset ja päästöt
  • Yksilölliset pakkaukset: Helpommin tunnistettavat, osittain kierrätysmuovista valmistetut paketit
  • Uusi hinnoittelu: kilpailukykyisempi hinta
422 598 isover-premium33-extracted-mika-3
 
Päivitetty
8.7.2021