Harkittuja yksityiskohtia ja ympäröivän luonnon lumoa

Entisenä NHL-jääkiekkoilijana tunnetun Ville Leinon ja hänen sisustussuunnittelijana työskentelevän puolisonsa Eveliina Alanteen taloprojektin etenemistä on seurattu syksyn aikana TV5-kanavalla esitetyssä Design by Lauri -ohjelmassa.

Leinon ja Alanteen uusi merenrantakoti Inkoon saaristossa on harmoninen viiden rakennuksen kokonaisuus, jossa toistuvat minimalistinen tyyli, harkitut yksityiskohdat ja ympäröivän luonnon sisälle päästävät suuret lasipinnat − sekä kotimaisen Vieserin yksilölliset lattiakaivoratkaisut.

talo1

Päärakennuksen molempien kylpyhuoneiden yhtenäisen ilmeen viimeistelevät Vieser Line -linjalattiakaivot, joiden kannet on pinnoitettu lattiassa käytetyllä vaaleanharmaalla mikrosementillä. Näin kaivonkannet sulautuvat huomaamattomasti lattiapintaan, ja intiimisti valaistun suihkutilan yleisilme on rauhallinen ja eleetön.
 

Intiimisti valaistun suihkutilan yleisilme on rauhallinen ja eleetön.

Vieser Line voidaan sijoittaa täysin visuaalisin perustein esimerkiksi kiinni seinään, sillä patentoidun ratkaisun ansiosta kaikki asennusvaihtoehdot ovat vesieristykseltään yhtä turvallisia.

Osta verkkokaupasta

Jätä yhteydenottopyyntö

Kun kaivonkansi ja ympäröivä lattia ovat samaa sävyä ja materiaalia, saadaan suuri yhtenäinen lattiapinta, johon kaivo piiloutuu lähes täysin.Kun kaivonkansi ja ympäröivä lattia ovat samaa sävyä ja materiaalia, saadaan suuri yhtenäinen lattiapinta, johon kaivo piiloutuu lähes täysin.

Eksotiikka inspiroi

Leinon ja Alanteen saunarakennuksessa suomalainen merimaisema yhdistyy mielenkiintoisesti itämaiseen tunnelmaan, jonka kruunaa tummasta, vedenkestävästä Kebony-puusta valmistettu designkaivonkansi. Vieser Square Kebony Bali Edition -nimeä kantava kansi on syntynyt Lauri Ylösen, Aivanin Saku Sysiön ja Vieserin suunnitteluyhteistyön tuloksena.

Suuri neliönmuotoinen kaivonkansi on näyttävä katseenvangitsija, joka kapeine puurimoituksineen ottaa vaikutteita japanilaisesta kylpemiskulttuurista.

Samaa henkeä on mahdollista löytää Vieserin Oriental-nimisestä inspiraatioteemasta, joka rakentuu mausteisen värimaailman, itämaisen eksotiikan ja ekologisen puumateriaalin ympärille. Teemat on suunniteltu antamaan ideoita ja inspiraatiota erityylisille kylpyhuoneen sisustuksille. Niissä astutaan ulos perinteisistä ja tutuista valinnoista hieman rohkeampiin ja omaperäisempiin ratkaisuihin, joissa persoonallisuus saa näkyä.

Lauri Ylönen kertoo, että Vieserin tuotteisiin tutustuttuaan hän havaitsi lattiakaivon kansien olevan ilmaisuvoimaisia sisustuselementtejä, jotka määrittelevät vahvasti kylpyhuoneen tunnelmaa. Neliönmuotoinen Vieser Square Kebony Bali Edition on upea katseenvangitsija, joka ottaa vaikutteita itämaisesta kylpemiskulttuurista.Lauri Ylönen kertoo, että Vieserin tuotteisiin tutustuttuaan hän havaitsi lattiakaivon kansien olevan ilmaisuvoimaisia sisustuselementtejä, jotka määrittelevät vahvasti kylpyhuoneen tunnelmaa. Neliönmuotoinen Vieser Square Kebony Bali Edition on upea katseenvangitsija, joka ottaa vaikutteita itämaisesta kylpemiskulttuurista.
Tiesitkö? Oli kaivonkansi miten kaunis, huomaamaton tai persoonallinen tahansa, kaivon käytännöllisyyteen ja toimintavarmuuteen voi aina luottaa. Tästä pitää huolen suosittu Vieser One -lattiakaivo, joka on yhteensopiva kaikkien Vieserin kaivonkansimallien kanssa. Voit lukea Vieser Onen ominaisuuksista lisää täällä >>>
Jätä yhteydenottopyyntö

Artikkelin kuvat: Kuvagalleria Kotka, Lauri Laukkanen, Saku Tiainen ja Vieser
 
Julkaistu
16.12.2019