Yksilölliset lattiakaivot viimeistelevät Design by Lauri -ohjelman kodit
Vieser on mukana toteuttamassa tunnettujen suomalaisten kylpyhuoneunelmia.

Lauri Ylösen juontamassa Design by Lauri -ohjelmassa on seurattu lokakuusta alkaen, miten tunnettujen suomalaisten vapaa-ajan asunnot toteutuvat unelmista rakennusvaiheeseen ja lopulta valmiiksi vapaa-ajan kodeiksi.

Mukana nähdään Ville Leinon ja Eveliina Alanteen, Toni Wirtasen ja Jannika B:n sekä Mikko Kuustosen ja Hanna Brotheruksen vapaa-ajan kodit. Neljäntenä kohteena rakennetaan ystävysten, Tommi Korpelan ja Kari Hietalahden modernia kalastusmökkiä. Yhdistävänä tekijänä kaikissa kohteissa ovat kotimaisen Vieserin yksilölliset lattiakaivoratkaisut.

− Kylpyhuoneen voi viimeistellä upeilla designlattiakaivoilla, mutta monille suomalaisille ne ovat vielä vieraita. Nyt voimme tarjota mahdollisuuden päästä kurkistamaan, miltä ratkaisumme näyttävät asennettuina oikeisiin kohteisiin ja minkälaisia sisustusunelmia niiden avulla on pystytty kylpyhuoneissa toteuttamaan, iloitsee Vieser Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anna Elo.

Design by Lauri_Leino Vieser Square Kebony Bali ed_pieni
Sarjassa nähdään myös Lauri Ylösen ja muotoilija Saku Sysiön
suunnittelema nelikulmainen ja tummaksi käsitelty uutuuskansi, Kebony-puusta
valmistettu Vieser Square Kebony Bali Edition. Näyttävä kansi kestää hyvin vettä ja on kooltaan 60 x
60 senttimetriä.

Sarjassa nähdään myös Lauri Ylösen ja muotoilija Saku Sysiön suunnittelema nelikulmainen ja tummaksi käsitelty uutuuskansi, Kebony-puusta valmistettu Vieser Square Kebony Bali Edition. Näyttävä kansi kestää hyvin vettä ja on kooltaan 60 x 60 senttimetriä.

Lattiakaivolla voi loihtia itämaista tunnelmaa

TV-sarjassa esiteltävä uutuus on Lauri Ylösen sekä muotoilu- ja innovaatiotoimisto Aivanin Saku Sysiön yhteistyössä kehittämä Vieser Square Kebony Bali Edition -desinglattiakaivo. Sysiö ja Vieser Oy ovat vastanneet kannen teknisestä suunnittelusta, mutta Ylösen idearikkaus on nähtävissä kannen balimaisessa visuaalisuudessa. Kebony Bali Edition täydentää Vieserin Square-sarjaa, johon kuuluvat myös vaaleasta Accoya-puusta ja Dekton-kivipuristeesta valmistetut suurikokoiset kansimallit.

− Halusin luoda kannen, joka tuo mihin tahansa kylpyhuoneeseen balilaisen ulkosuihkun tunnelmaa. Se tuo suihkutilaan itämaista eksotiikkaa, mutta puu on myös kovin suomalainen materiaali, Ylönen kuvailee.

Upean kaivonkannen pääsee näkemään asennettuna Ville Leinon ja Eveliina Alanteen kotiin keskittyvissä jaksoissa, jotka esitetään TV5-kanavalla 19. ja 26. marraskuuta klo 21.00.

6001192_Vieser_Square_600mm_Kebony_Alvardaq_1_rajattu
Ekologisesti tuotettu Kebony-puu on kovaa, kestävää ja kaunista

Kebony-tuotteet käsitellään patentoidussa prosessissa furfuryl-alkoholilla paineen ja lämmön avulla niin, että puun molekyylirakenne muuttuu. 100-prosenttisesti biopohjainen, pääosin furfuryl-alkoholista valmistettu käsittelyneste saadaan sokeriruo’on käsittelyn sivutuotteena. Näin ollen puu on myrkytöntä ja täysin turvallista, ja Kebony onkin saanut pohjoismaisen Joutsenmerkin. Käsitelty eli modifioitu puu on kestävämpää, kovempaa ja vakaampaa, eli sen mittapysyvyys on normaalia puuta parempi. Modifioitu puu ei ime paljon nestettä, joten se soveltuu loistavasti käytettäväksi kosteissa tiloissa.
Vieser_Bali_1A_vertical_low_res

Lattiakaivoa pystyy joko korostamaan tai häivyttämään

Ylösen ja Sysiön suunnittelema designkansi tekee lattiakaivosta tilan katseenvangitsijan, mutta lattiakaivon voi myös häivyttää lähes näkymättömiin.

− Design by Lauri -ohjelmassa nähdään myös jo pidempään markkinoilla ollut Vieser Line -linjalattiakaivomallimme, joka on ylilaatoitettavissa ja täytettävissä esimerkiksi mikrosementillä. Kansi mukailee tilan lattiapintaa, jolloin kokonaisuudesta tulee yhtenäinen ja rauhallinen. Ainoastaan ohuet reunat paljastavat kaivon olemassaolon. Näin asiakas saa visuaalista vapautta ja vaihtoehtoja kylpyhuoneensa suunnitteluun, Elo kertoo.

Voit ostaa Vieserin tuotteita verkkokaupasta

Vieser Line mahdollistaa kylpyhuoneen yhtenäisen ja
harmonisen ilmeen, sillä kaivonkannen voi halutessaan täyttää esimerkiksi samalla
mikrosementtimassalla, jota lattiassa on käytetty. 

Vieser Line mahdollistaa kylpyhuoneen yhtenäisen ja harmonisen ilmeen, sillä kaivonkannen voi halutessaan täyttää esimerkiksi samalla mikrosementtimassalla, jota lattiassa on käytetty. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
4.11.2019