Ratkaisu haastaviin hionta- ja kiillotuskohteisiin

Hiomisessa haasteet tulevat vastaan monimuotoisissa pinnoissa. Esimerkiksi huonekaluja kunnostettaessa pyöreät jalat sekä kaarevat selkä- ja käsinojat eivät suoralla hiomatyökalulla tahdo tulla tasaisen sileäksi. Myös monet kiillotusta vaativat kohteet ovat varsin työläitä tehdä perinteisesti käsin. Uuden 3-laikkaisen hioma- ja kiillotuskoneen ansioista nämä työt hoituvat nopeasti ja lopputulos on viimeistellyn siisti.

Kaarevien pintojen hionta käy hetkessä uuden 3-laikkaisen hioma- ja kiillotuskoneen avulla. Kaarevien pintojen hionta käy hetkessä uuden 3-laikkaisen hioma- ja kiillotuskoneen avulla. 

Optimaalinen hiontatyökalu pinnan eri muodoille

Bosch EasyCurvSander 12 on ihka ensimmäinen akkukäyttöinen laikkahioma- ja kiillotuskone, jossa 3 kääntyvää ja pyörivää laikkaa säätyvät kaarevien, pyöreiden ja tasaisten pintojen muotoihin automaattisesti. Lisäksi laitteen elektroninen nopeuden säätö takaa jokaiseen työhön ja materiaaliin täydellisesti sopivan nopeuden.

Bosch EasyCurvSander 12 on ihanteellinen valinta kovan ja pehmeän puun, lakattujen pintojen, metallin ja nahan työstöön. Pitkäikäiset hiomaverkot takaavat suuren työstötehon ja laadukkaan pinnan. Hiomatarvikkeet on myös helppo ja nopea vaihtaa kätevän tarrakiinnityksen avulla.

Laite on erittäin miellyttävä käyttää pienen kokonsa ja kevyen painonsa (0,5 kg) ansiosta. Virtalähteenä toimiva tehokas 12V akku tuo johdotonta vapautta työskentelyyn. Käyttömukavuutta parantavat myös koneen tärinänvaimennus, hiljainen ääni ja pölynpoisto.

EasyCurvSander 12 on liitettävissä Bosch EasyVac 13 kuivaimuriin, joka tekee hiontatyöstä entistä siistimpää.EasyCurvSander 12 on liitettävissä Bosch EasyVac 13 kuivaimuriin, joka tekee hiontatyöstä entistä siistimpää.

Hiontatöiden lisäksi laite soveltuu erinomaisesti myös eri pintojen kiillottamiseen. Puhdistus ja vahaus onnistuvat kätevästi 1.800 r/min nopeudella pyörivien laikkojen mukautuessa työstettävään tasoon.

Koneen virransyöttöä säätävä Syneon-siru varmistaa optimaalisen tehon ja pitkän käyntiajan. Lataustilan näyttö kertoo akun varaustilan, joka helpottaa lataustarpeen ennakointa. Laitteen akku soveltuu myös muihin Boschin 12V Power for ALL akkusähkötyökaluihin ja on suoraan yhteensopiva Home & Garden -työkalujärjestelmän laitteiden kanssa.

EasyCurSander 12 tekee kiillottamisesta nopeaa lopputuloksen ollessa tasaisen viimeisteltyä.EasyCurSander 12 tekee kiillottamisesta nopeaa lopputuloksen ollessa tasaisen viimeisteltyä.
Vakiovarusteet Tekniset tiedot
Latauslaite GAL 12V-20 Akun jännite 12 V
1 akku PBA 12V 2.5Ah O-B Hiomalautasen halkaisija (3 kpl) 38 mm
Pehmeä laukku Laikan kierrosluku rpm 1.800 r/min
Pölynpoisto Elektroninen nopeuden säätö
9 x hiomaverkko, karkeudet: 3 x 80; 3 x 180; 3 x 320 (tarrakiinnitys) Tärinävaimennus
Paino akun kanssa/ilman akkua: 0,5 / 0,4 kg
Laikkahiomakonekuvat_1920x1080


 

 
Päivitetty
13.11.2019