Tiilikaton alla on hyvä asua niin maalla kuin kaupungissakin

Euroopan laajimmasta savi- ja betonikattotiilien valikoimasta löydät sopivan tuotteen kaikkiin kohteisiin aina kesämökistä moderniin citykotiin. Kattomateriaalina tiili on kaunis ja kestävä. Se edustaa klassista rakentamista ja on siksi aina muodissa.

Ajattoman tyylikkyyden kanssa käsi kädessä kulkevat ekologisuus ja kestävyys; tiilikatto on luonnonmateriaaleista valmistettu, pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet voidaan myös vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää.


Laske kustannusarvio BMI Ormax -kattolaskurilla

Tiilikatto eristää sateen ropinan huomattavasti peltikattoa paremmin, joten sen alla on rauhallista asua. Tiilikatolla on myös lämpöä eristävä vaikutus, eikä yläkerran sisälämpötila pääse nousemaan epämiellyttävän korkeaksi. BMI Ormaxin moderni betonikattotiili Ormax EVO edustaa uusinta kattoteknologiaa.Tiilikatto eristää sateen ropinan huomattavasti peltikattoa paremmin, joten sen alla on rauhallista asua. Tiilikatolla on myös lämpöä eristävä vaikutus, eikä yläkerran sisälämpötila pääse nousemaan epämiellyttävän korkeaksi. BMI Ormaxin moderni betonikattotiili Ormax EVO edustaa uusinta kattoteknologiaa.

Voit valita BMI Ormax -tiilikaton materiaaliksi joko saven tai betonin


Savikattotiili

  • Poltetusta savesta tehdyt kattotiilet ovat puhtaita luonnontuotteita, jotka eivät haalistu tai ruostu.
  • Ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä kattotiiliä, jotka kaunistuvat vuosi vuodelta.

Betonikattotiili

  • Betonista tehdyt kattotiilet ovat kestäviä, mukautuvia, tiiviitä ja erittäin hyvin pakkasta kestäviä.
  • Myös betonikattotiilet ovat ekologisia, sillä se sisältävät vain hiekkaa, vettä, sementtiä, rautaoksidipigmenttejä ja vesipohjaista maalia.

Ormax EVO on BMI Ormaxin elegantti uutuus

Ormax EVO on linjakas ja laadukas tiilikatto, jolle myönnetään
30 vuoden takuu. BMI Ormax -tiilikatot valmistetaan Suomessa, ja ne on suunniteltu
kestämään pohjoisen vaativan vaihtelevia sääolosuhteita. 

Ormax EVO on linjakas ja laadukas tiilikatto, jolle myönnetään 30 vuoden takuu. BMI Ormax -tiilikatot valmistetaan Suomessa, ja ne on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativan vaihtelevia sääolosuhteita. 

Yleisilmeeltään linjakas, elegantti ja kevyt Ormax EVO on BMI Ormaxin uusi laattakattotiili, jolla pystyy luomaan upean tasaisia kattopintoja. Ormax EVO sopii erinomaisesti paitsi graafiseen nykyarkkitehtuuriin myös korjausrakentamiseen, jossa se korostaa hienosti vanhan talon persoonallisuutta.

Ormax EVO on saatavilla viidessä värissä, ja sen elävä pinta luo harmonisen kokonaisuuden eri julkisivumateriaalien kanssa.
 

Ormax EVO -kattotiilten värivaihtoehdot ovat musta, tummanharmaa, ruskea, savitiilenpunainen ja tupapunainen.Ormax EVO -kattotiilten värivaihtoehdot ovat musta, tummanharmaa, ruskea, savitiilenpunainen ja tupapunainen.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
11.3.2019