• Etusivu
  • Talo

Tiilikaton alla on hyvä asua niin maalla kuin kaupungissakin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 05.03.2019
20193_56680.jpg

Tiilikatto eristää sateen ropinan huomattavasti peltikattoa paremmin, joten sen alla on rauhallista asua. Tiilikatolla on myös lämpöä eristävä vaikutus, eikä yläkerran sisälämpötila pääse nousemaan epämiellyttävän korkeaksi. BMI Ormaxin moderni betonikattotiili Ormax EVO edustaa uusinta kattoteknologiaa.

Euroopan laajimmasta savi- ja betonikattotiilien valikoimasta löydät sopivan tuotteen kaikkiin kohteisiin aina kesämökistä moderniin citykotiin. Kattomateriaalina tiili on kaunis ja kestävä. Se edustaa klassista rakentamista ja on siksi aina muodissa.

Ajattoman tyylikkyyden kanssa käsi kädessä kulkevat ekologisuus ja kestävyys; tiilikatto on luonnonmateriaaleista valmistettu, pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet voidaan myös vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää.

Laske kustannusarvio BMI Ormax -kattolaskurilla

Voit valita BMI Ormax -tiilikaton materiaaliksi joko saven tai betonin

Savikattotiili

  • Poltetusta savesta tehdyt kattotiilet ovat puhtaita luonnontuotteita, jotka eivät haalistu tai ruostu.
  • Ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä kattotiiliä, jotka kaunistuvat vuosi vuodelta.

Betonikattotiili

  • Betonista tehdyt kattotiilet ovat kestäviä, mukautuvia, tiiviitä ja erittäin hyvin pakkasta kestäviä.
  • Myös betonikattotiilet ovat ekologisia, sillä se sisältävät vain hiekkaa, vettä, sementtiä, rautaoksidipigmenttejä ja vesipohjaista maalia.

Ormax EVO on BMI Ormaxin elegantti uutuus

Ormax EVO on linjakas ja laadukas tiilikatto, jolle myönnetään 30 vuoden takuu. BMI Ormax -tiilikatot valmistetaan Suomessa, ja ne on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativan vaihtelevia sääolosuhteita.
Ormax EVO on linjakas ja laadukas tiilikatto, jolle myönnetään 30 vuoden takuu. BMI Ormax -tiilikatot valmistetaan Suomessa, ja ne on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativan vaihtelevia sääolosuhteita.

Yleisilmeeltään linjakas, elegantti ja kevyt Ormax EVO on BMI Ormaxin uusi laattakattotiili, jolla pystyy luomaan upean tasaisia kattopintoja. Ormax EVO sopii erinomaisesti paitsi graafiseen nykyarkkitehtuuriin myös korjausrakentamiseen, jossa se korostaa hienosti vanhan talon persoonallisuutta.

Ormax EVO on saatavilla viidessä värissä, ja sen elävä pinta luo harmonisen kokonaisuuden eri julkisivumateriaalien kanssa.

Ormax EVO -kattotiilten värivaihtoehdot ovat musta, tummanharmaa, ruskea, savitiilenpunainen ja tupapunainen.
Ormax EVO -kattotiilten värivaihtoehdot ovat musta, tummanharmaa, ruskea, savitiilenpunainen ja tupapunainen.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
vesikatto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20159_44466.jpg
Tiilikatto on kestävä ja helppohoitoinen
Kattotiiliä on käytetty jo tuhansia vuosia. Sille on yksi hyvä syy. Katosta tulee kestävä, turvallinen ja tyylikäs. Katon toiminnan ymmärtäminen voi olla ensimmäinen askel täydellisen katon luomiseen.
20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20191_56040.jpg
Lunta katolla?
Suomen ympäristökeskus (SYKE) seuraa aktiivisesti maaston lumikuormaa ja ylläpitää ajankohtaista tietoa sekä reaaliaikaista laskentaa lumikuormasta verkkosivuillaan. Rakennevioista johtuvia isojen hallien kattojen sortumia esiintyy usein alkutalvesta lumikuorman ylittäessä 100 kg/m2 tai runsaiden sateiden jälkeen, kun lumikuorma kasvaa nopeasti.
20214_69793.jpg
Uusi katto kotiin tai mökille keväthintaan - pyydä ilmainen kartoitus
Bitumikatto sopii niin kotiin kuin kesämökille. Hiljainen ja moderni bitumikattolaatta on helppo ja nopea asentaa ja, ne taipuvat kaikkiin katon yksityiskohtiin. Nyt saat BMI Icopal – huopakaton valmiiksi asennettuna kesähintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!
20235_81907.jpg
Näin voit suojata katon tai alapohjan kosteusvaurioilta
48 prosenttia katoista pitää korjata ennen niiden varsinaisen käyttöiän päättymistä. Tätä mieltä ovat Kantarin* haastattelemat asiantuntijat, jotka vastaavat kiinteistöjen kattojen kunnosta ja niiden korjausrakentamisesta. Vakuutuksesta ei useinkaan saa korvauksia näistä vaurioista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton