Tiilikaton alla on hyvä asua niin maalla kuin kaupungissakin

Euroopan laajimmasta savi- ja betonikattotiilien valikoimasta löydät sopivan tuotteen kaikkiin kohteisiin aina kesämökistä moderniin citykotiin. Kattomateriaalina tiili on kaunis ja kestävä. Se edustaa klassista rakentamista ja on siksi aina muodissa.

Ajattoman tyylikkyyden kanssa käsikädessä kulkevat ekologisuus ja kestävyys; tiilikatto on luonnonmateriaaleista valmistettu, pitkäikäinen hankinta, joka oikein huollettuna vain paranee vanhetessaan. Lisäksi tiilikatto on taloudellinen valinta, sillä sen asennuskustannukset ovat alhaiset. Mahdolliset vaurioituneet tiilet voidaan myös vaihtaa uusiin, mikä entisestään pidentää tiilikaton käyttöikää.


Laske kustannusarvio Ormax-kattolaskurilla

Tiilikatto eristää sateen ropinan huomattavasti peltikattoa paremmin, joten sen alla on rauhallista asua. Tiilikatolla on myös lämpöä eristävä vaikutus, eikä yläkerran sisälämpötila pääse nousemaan epämiellyttävän korkeaksi. Ormaxin moderni betonikattotiili EVO edustaa uusinta kattoteknologiaa.Tiilikatto eristää sateen ropinan huomattavasti peltikattoa paremmin, joten sen alla on rauhallista asua. Tiilikatolla on myös lämpöä eristävä vaikutus, eikä yläkerran sisälämpötila pääse nousemaan epämiellyttävän korkeaksi. Ormaxin moderni betonikattotiili EVO edustaa uusinta kattoteknologiaa.

Voit valita Ormax-tiilikaton materiaaliksi joko saven tai betonin


Savikattotiili

  • Poltetusta savesta tehdyt kattotiilet ovat puhtaita luonnontuotteita, jotka eivät haalistu tai ruostu.
  • Ne ovat kestäviä ja pitkäikäisiä kattotiiliä, jotka kaunistuvat vuosi vuodelta.

Betonikattotiili

  • Betonista tehdyt kattotiilet ovat kestäviä, mukautuvia, tiiviitä ja erittäin hyvin pakkasta kestäviä.
  • Myös betonikattotiilet ovat ekologisia, sillä se sisältävät vain hiekkaa, vettä, sementtiä, rautaoksidipigmenttejä ja vesipohjaista maalia.

EVO on Ormaxin elegantti uutuus

EVO on linjakas ja laadukas tiilikatto, jolle myönnetään
30 vuoden takuu. Ormax-tiilikatot valmistetaan Suomessa, ja ne on suunniteltu
kestämään pohjoisen vaativan vaihtelevia sääolosuhteita. 

EVO on linjakas ja laadukas tiilikatto, jolle myönnetään 30 vuoden takuu. Ormax-tiilikatot valmistetaan Suomessa, ja ne on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativan vaihtelevia sääolosuhteita. 

Yleisilmeeltään linjakas, elegantti ja kevyt EVO on Ormaxin uusi laattakattotiili, jolla pystyy luomaan upean tasaisia kattopintoja. EVO sopii erinomaisesti paitsi graafiseen nykyarkkitehtuuriin myös korjausrakentamiseen, jossa se korostaa hienosti vanhan talon persoonallisuutta.

EVO on saatavilla viidessä värissä, ja sen elävä pinta luo harmonisen kokonaisuuden eri julkisivumateriaalien kanssa.
 

EVO-kattotiilten värivaihtoehdot ovat musta, tummanharmaa, ruskea, savitiilenpunainen ja tupapunainen.EVO-kattotiilten värivaihtoehdot ovat musta, tummanharmaa, ruskea, savitiilenpunainen ja tupapunainen.

Jätä yhteydenottopyyntö

 
Julkaistu
11.3.2019