• Etusivu
  • Rakentaminen

Fiksu valinta ensimmäiseksi kodiksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 03.11.2021
201812_55759.jpg

Verso on koti, jossa on kaikki, mitä tarvitset vaan ei mitään ylimääräistä. Talomalli soveltuu muunneltavuutensa ansioista erilaisiin elämäntilanteisiin - kodiksi eri-ikäisille pariskunnille ja perheille. Versosta saa myös oivallisen kakkoskodin tai loma-asunnon.

Tilaa Kastelli-taloesite

Fiksuin alku

Omakotitaloja ajatellaan kalliiksi ja hankaliksi rakentaa. Myös talon koko ja siinä olevat tilat mietityttävät. Kastellin Verso on edullinen, koska talon kustannukset on saatu alas perustuen innovatiiviseen suunnitteluun ja tehokkaaseen toteutukseen. Kustannusten karsimisella pääsee edullisesti omakotiasumisen alkuun.

Suunnittelu ratkaisevassa osassa sekä sisällä..

Kaikki Kastelli-malliston talojen ulkoseinät on mitoitettu niin, että rakentaminen on nopeaa ja helppoa. Kotisi on lämmin ja vedoton - tuttua Kastellin laatua.
Sisäpuolen suunnittelussa on kiinnitetty vesipisteiden sijoitteluun. Lähellä toisiaan olevat vesipisteet minimoivat putkien pituudet sekä asennustyöajat. Ilmanvaihtoputket integroidaan kattorakenteisiin eristeiden alapuolelle.
Tilasuunnittelussa on otettu huomioon tilatarpeet: saunaa ei lähtökohtaisesti ole, vaan tila on valittavissa joko saunaksi, pukeutumishuoneeksi tai vauvanurkkaukseksi - perheen tarpeen mukaan. Myös kolmas makuuhuone on mahdollinen. Verso kasvaa tarvittaessa myös pituutta. Näin huoneisiin saadaan lisäneliöitä ja -tilaa.
Halutessa takka toimii lisälämmönlähteenä sekä tunnelman luojana.

...että ulkona

Kotitalon katon muodon ja julkisivun tyylin voit itse valita. Haluatko klassisen, Cityn vai Modernin kodin?
Oma piha ja terassi ovat tärkeitä. Versossa on ovi terassille, jossa voit grillata tai vaikkapa nukuttaa vauvaa.

Talo kasvaa juuri sinulle sopivasti eikä siinä ole mitään turhaa. Suunnittele oma Versosi ja ihastu!

201812_55758.jpg
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
suunnittelu
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
Lyyra-korttelin tiilijulkisivu
LYYRA – Hakaniemen uusi tiilikortteli
Hakaniemeen on rakenteilla uusi maamerkki, kolmen rakennuksen LYYRA-kortteli. Alueen viime vuosien lähes ainoat uudisrakennukset nousevat Siltasaarenkadun molemmin puolin aivan metron sisäänkäynnin viereen.
20235_81907.jpg
Näin voit suojata katon tai alapohjan kosteusvaurioilta
48 prosenttia katoista pitää korjata ennen niiden varsinaisen käyttöiän päättymistä. Tätä mieltä ovat Kantarin* haastattelemat asiantuntijat, jotka vastaavat kiinteistöjen kattojen kunnosta ja niiden korjausrakentamisesta. Vakuutuksesta ei useinkaan saa korvauksia näistä vaurioista.
202112_73898.jpg
Kerrostalot maan tasalle ja uutta tilalle: Näin toimii purkava täydennys­rakentaminen
Helsingin Mellunmäessä käynnistyy Suomen suurin purkavan täydennysrakentamisen hanke. Mistä siinä on kyse?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton