Aamiaiskaappi tuli jäädäkseen

Aamiaiskaappi on se yksittäinen ominaisuus, jota harkitsee varmasti jokainen tänä päivänä keittiötään uusiva rakentaja tai remontoija. Aamiaiskaapista on puhuttu jo useamman vuoden, eikä suosiossa näy laskua. Eikä ihme, sillä aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön.

A la Carten Pocketti-aamiaiskaapin sivuille liukuvat ovet säästävät tilaa.A la Carten Pocketti-aamiaiskaapin sivuille liukuvat ovet säästävät tilaa.

Aamiaiskaapin lukuisat toiminnallisuudet

Perinteisesti aamiaiskaappi on kätkenyt sisäänsä nimensä mukaisesti aamiaistarvikkeet. Kaapissa on paikkansa niin kipoille ja kupeille, keittiön pienkoneille, muro- ja myslipaketeille kuin tuoreelle leivällekin. Nykyisin kaappiin piiloutuvat yhä useammin myös isommat kodinkoneet, ja käyttötarkoitus on laajentunut. Aamiaiskaapin voi sisustaa vaikkapa tarjoilukaapiksi illalliskutsuja varten!
 

Monta toteutustapaa

Aamiaiskaapin perinteisessä muodossa kaapin yläosa koostuu avohyllyistä ja tasosta ja alaosassa ovat leveät tai kapeat vetolaatikot. Kaapin voi kuitenkin koota muullakin tavoin, esimerkiksi asentamalla peruskaappiin yliaukeavat saranat. Näin ovet pysyvät kauniisti avoimina aamiaisen tai illalliskutsujen ajan ja kaapin kätkemiä tavaroita on helppo käyttää. Petran näyttävässä Willa-aamiaiskaapissa hyödynnetään puolestaan ovihyllyjä, jotka tuovat säilytystilaa myös kaapin oviin.

Aamiaiskaapin voi sisustaa myös illalliskutsuja varten.Aamiaiskaapin voi sisustaa myös illalliskutsuja varten.
Willa-aamiaiskaappi.Willa-aamiaiskaappi.

Tyyliä ja käytännöllisyyttä turvallisuudesta tinkimättä

Kun aamiaiskaapin ovien taakse tuodaan sähkölaitteita, on tärkeää huomioida turvallisuus. A la Carten Pocketti-aamiaiskaapin oviin on saatavilla sensorit, jotka sammuttavat sähkölaitteesta virran ovien sulkeutuessa. Pocketti-kaapin ovet avautuvat kevyesti sivuille liukuen, mikä mahdollistaa sen, että kaiken saa tarvittaessa helposti esiin tai katseilta piiloon.

Aamiaiskaapin voi toteuttaa kevyemmin yliavautuvilla saranoilla.Aamiaiskaapin voi toteuttaa kevyemmin yliavautuvilla saranoilla.

Kiinnostuitko? Pyydä yhteydenotto.


 
Julkaistu
11.10.2018