5 syytä teettää Uponor KOTI -putkiremontti

Miksi pitäisi tehdä putkiremontti ja milloin? Kysymys, joka toistuu niin medioissa, keskustelupalstoilla, sosiaalisessa mediassa ja kahvipöytäkeskusteluissa. Oikea vastaus onkin sitten jo hankalampi antaa, sillä ikähaarukka on suuri ja putkien kestoon vaikuttavia tekijöitä ovat mm. työn ja tuotteiden laatu sekä alueellisesti vaihteleva veden laatu. On hyvä huomioida myös, että, rikkoutunut tai vuotava putki aiheuttaa suuret vahingot ja voi olla piilevänä jopa vuosia. Vesivahingon sattuessa vakuutuskorvauksen suuruuteen vaikuttaa ikävähennys ja äkkiä maksettavaksi jääkin enemmän kuin ajoissa tehty putkiremontti olisi maksanut.

Voisikin hypätä asiassa vähän pidemmälle. Kun päätös putkiremontista on tehty, on aika kysyä – miten valita putkiremontin toteuttaja?
 

5 syytä teettää Uponor KOTI -putkiremontti

  1. Uponor on luotettava ja alan pitkäaikainen toimija, joka vastaa tuotteistaan myös tulevaisuudessa.
  2. Remontin tekee paikallinen, Uponorin tuotteet tunteva LVI-alan ammattilainen.
  3. Kiinteistön arvo nousee.
  4. Asennustyön osuudesta saa verotuksessa kotitalousvähennystä jopa 40%.
  5. Yli 90% Uponor KOTI remontin teettäneistä asiakkaista suosittelisi remonttia tuttavilleen.

Uponor-komposiittiputkien liittämisessä käytetään jokaiselle liitinkoolle suunniteltuja puristusleukoja. Tarvittava puristusvoima saadaan aikaan akkukäyttöisellä puristustyökalulla.Uponor-komposiittiputkien liittämisessä käytetään jokaiselle liitinkoolle suunniteltuja puristusleukoja. Tarvittava puristusvoima saadaan aikaan akkukäyttöisellä puristustyökalulla.

Uponor KOTI -putkiremontin vaiheet

Jätä yhteydenottopyyntö Uponorille (yhteydenottopyyntölomakkeen löydät sivun lopulta)
- Paikallinen, valtuutettu LVI-alan ammattilainen ottaa yhteyttä ja sopii kanssasi ajankohdan veloituksettomalle remonttikartoitukselle.

Remonttikartoitus
- Varmistetaan remontin tarve, katsotaan alustavasti putkien reititys, selvitetään muut asennukseen liittyvät tarpeet.

Tarjous
- Kartoituksen pohjalta laaditaan tarjous ja tässä vaiheessa teet päätöksen, haluatko valita Uponor KOTI -putkiremontin.

Kirjallinen urakkasopimus
- Toteutuksesta laaditaan kirjallinen urakkasopimus.

Remontin pääkohdat
- Vanhojen putkien tyhjennys, puretaan pinnassa kulkevat putket.
- Asennetaan uusi putkisto suunnitellun reitityksen mukaisesti.
- Asennetaan asiakkaan mahdollisesti tilaamat lisätuotteet, esim. hanat ja altaat.
- Tehdään painekoe.

Uponor-järjestelmätodistus
- Remontin valmistuttua tehdään Uponor-järjestelmätodistus, joka kertoo mitä tuotteita taloon on asennettu ja kuka on asentaja.
 

Tietoa tekijöistä ja tuotteista

Uponor on 100-vuotias kotimainen yritys, joka valmistaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Uponorilla on pisin kokemus komposiittiputkistojärjestelmistä. Uponor-komposiittiputkea on asennettu ylivoimaisesti eniten koko maailmassa. Uponor on tunnettu yrityksenä, joka itse kehittää tuotteitaan asiakkaitaan kuunnellen. Uponorin tavoitteena on ylittää vaatimukset eikä vain täyttää ne juuri ja juuri. Uponor vastaa tuotteistaan nyt ja tulevaisuudessa!

Uponorin kouluttama paikallinen LVI-urakoitsija käyttää remonteissaan Uponorin tuotteita. Yritys on sitoutunut ammattimaiseen ja asiakasystävälliseen toimintaan ja tekee kaikkensa, jotta asiakkaan kokemus tehdystä remontista olisi mahdollisimman hyvä kartoituskäynnistä käytönopastukseen asti.

Uponor Tuoteturva

Uponor kehittää jatkuvasti niin tuotteitaan kuin toimintatapojaan ja haluaa tarjota parasta mahdollista laatua. Jos tarkasta laadunvalvonnasta huolimatta tuotteista löytyy huomautettavaa, on hyvä tietää, että Uponor noudattaa Suomen kuluttajasuoja- sekä tuotevastuulakia. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan.

Jätä yhteydenottopyyntö Uponorille


 
Päivitetty
22.2.2021