Ratkaisuja mökin kylpyhuoneeseen

Kesämökin kylpyhuonetilat ovat usein pienemmät kuin vakituisessa asunnossa. IDOn laajasta kylpyhuonetuotevalikoimasta löytyy toimivia ja kauniita ratkaisuja myös pienempiin kylpyhuonetiloihin.

Suihkukaappi pitää kylpyhuoneen kuivana

Suihkukaappi on oivallinen suihkuratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen. Vesi ei roisku ympäri huonetta ja kompakti kaappi rajaa kätevästi tilaa. IDO Showerama -suihkukaappimallistossa on runsaasti eri värisiä ja kokoisia suihkukaappeja, joista löytyy vaihtoehtoja niin suuriin kuin pieniinkin tiloihin.

Nosta WC-istuin seinälle

Suihkukaapin tavoin myös IDOn wc-istuinvalikoimasta löytyy malli pieneen tilaan. Klassisen IDO Seven D -sarjan 18-mallin vesisäiliö on litteämpi kuin perinteisessä wc-istuimessa, joten se vie vähemmän tilaa. Vaikka istuimen kokonaissyvyys on vain 610 mm, sen huuhteluvesimäärä on kuitenkin sama kuin perinteisessä wc-istuimessa.

Myös seinä-wc on hyvä vaihtoehto pieneen kylpyhuoneeseen. Seinä-wc asennetaan nimensä mukaisesti suoraan seinään, jolloin vesisäiliö jää piiloon seinän tai koteloinnin taakse. Seinä-wc tuo pieneenkin tilaan avaruutta ja vapautuva lattiatila helpottaa wc:n puhtaanapitoa. IDOn seinä-wc-valikoimassa on useita eri malleja.

mokki

Tilaa IDOn kylpyhuonekuvasto:

 
Päivitetty
7.3.2019