• Etusivu
  • Talo

IDO Seven D: jokaiseen päivään ja kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 19.10.2023
48325_p_ver-1

© Geberit / IDO

Kylpyhuone on tänä päivänä yhtä tärkeä osa kodin sisustusta kuin keittiö ja olohuone. Tutkimusten mukaan siellä vietetään yhä enemmän aikaa – huolehditaan perushygieniasta, mutta myös rentoudutaan ja hemmotellaan itseään. IDO Seven D vastaa kasvavaan kylpyhuoneiden sisustustrendiin ja kokonaisratkaisujen tarpeeseen.

IDO Seven D on nykyajan tarpeita vastaava lähestymistapa kylpyhuoneiden sisustamiseen. Mallisto koostuu kylpyhuonekalusteista, pesualtaista ja wc-istuimista sekä niihin yhteensopivista suihkuista. Sisustusarkkitehti Kaarle Holmberg on suunnitellut malliston kylpyhuonekalusteet ja -posliinit muotokieleltään pelkistetyiksi yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Niiden avulla on helppo toteuttaa ajaton, tyylikäs ja toimiva sisustusratkaisu kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Malliston muotoilun ja mitoituksen ansiosta pienistäkin tiloista saadaan tilavamman tuntuisia, sillä konseptin lähtökohtana on ollut Pohjoismaissa tyypillinen pienehkö kylpyhuone. Lisäksi se soveltuu yhtä hyvin jatkuvasti yleistyviin tilaviin "kotikylpylöihin".

20074_4805.jpg

Kokonaisvaltaisten Seven D -ratkaisujen avulla on mahdollista kalustaa wc- ja kylpyhuonetilat nykyaikaisen tyylikkäästi. Uuden muotoilun lisäksi IDO Seven D tuo kylpyhuoneisiin monia toiminnallisia oivalluksia ja teknisiä innovaatioita. Kalustevalikoimassa on useita mitoitus- ja värivaihtoehtoja sekä erilaisia käytännöllisiä säilytysratkaisuja kylpyhuoneen tavaroille. Laakeat ja madalletut pesualtaat varmistavat optimaalisen vedenkäytön ja jättävät runsaasti tilaa säilytyskaapeille ja laatikoille.

IDOn Seven D -mallisto tuo uutta syvyyttä kylpyammeisiin

IDO tuo markkinoille täysin uudenlaisen kylpyammemalliston, joka perustuu innovatiiviseen muotoiluun. Uusissa IDO Seven D -ammeissa kylpysyvyyttä on lisätty tinkimättä käyttömukavuudesta ja turvallisuudesta. Ammeet ovat tunnetun saksalaisen muotoilijan Adolf Babelin designea.

Kuluttajat haluavat nykyään entistä syvempiä kylpyammeita: niihin mahtuu enemmän vettä, jolloin kylpemisen mukavuus paranee. Korotetut reunat voivat kuitenkin hankaloittaa ammeeseen siirtymistä. Uusissa Seven D -kylpyammeissa asia on ratkaistu innovatiivisella muotoilulla. Ammeen taka- ja sivureunoja on korotettu, mutta niitä matalampi etureuna ja sen päälle asetettavat puiset istuintasot mahdollistavat helpon ja turvallisen siirtymisen kylpyyn. Suuremman syvyyden ja ainutlaatuisesti etureunan uraan sijoitetun ylivuotojärjestelmän ansiosta ammeeseen mahtuu aiempaa enemmän vettä – vedenkorkeus voi nousta jopa 45 cm:iin.

20074_4802.jpg
20074_4803.jpg

Miellyttävästä saniteettiakryylistä valmistetut Seven D -kylpyammeet puisine kylpytasoineen toimivat kylpyhuoneen monitoimikalusteina. Amme voidaan upottaa rakenteisiin tai asentaa tukevan alumiiniprofiilisen jalustan päälle. Etu- ja päätylevyt ovat vedenkestävää umpilaminaattia. Ammeita valmistetaan neljää eri kokoa, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin pienempään kuin isompaankin kylpyhuoneeseen.

Geberit Oy
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuoneen uusi ilme
Huolellisuus, suunnitelmallisuus ja riittävän asiantuntemuksen käyttö ovat avainsanoja kylpyhuoneremontin onnistumiselle. Remontissa hyvä suunnittelu maksaa aina itsensä takaisin. Mieti ensin tarkkaan perheesi kylpyhuoneen käyttöä. Montako ihmistä sitä käyttää, tarvitaanko säilytystiloja, arvostatko helppoa siivottavuutta ja mikä on budjettisi.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton