Uponor KOTI – remontoijalle ja rakentajalle omat ratkaisut

LVI-tekniset ratkaisut liittyvät sekä rakentamiseen että remontointiin. Niiden merkitys kodin viihtyisyyteen ja talon hyvinvointiin jää kuitenkin usein aivan liian vähäiselle huomiolle. Kodin näkyvien pintojen ja kiintokalusteiden valinnasta ja niiden kunnostamisesta huolehditaan hyvin, mutta piilossa oleva talotekniikka kiinnostaa vähemmän.
LVI-tekniikkaan kannattaa kuitenkin panostaa, sillä jos se ei toimi, sekä talo että asukkaat voivat huonosti.

Rakentaminen ja remontointi edellyttävät erityyppisiä ratkaisuja

Koska rakentamisen ja remontoinnin tarpeet poikkeavat toisistaan, ne edellyttävät erilaisia ratkaisuja. Uponor onkin kehittänyt kaksi eri palvelumallia, joiden kautta voidaan palvella aiempaa kattavammin omaa kotia rakentavia tai kotiaan remontoivia asiakkaita.

Uponor komposiittiputkiston osia.Uponor komposiittiputkiston osia.
Uponor KOTI remontoijalle

Uponor KOTI auttaa silloin, kun LVI-remonttiasiat ovat ajankohtaisia. Saat kätevästi ja vaivatta asiantuntevaa opastusta sekä kaiken kartoituksesta aina asennukseen asti samasta paikasta. Remontoijalle on tarjolla tarjouspalvelu seuraaviin remontointitarpeisiin:

- Käyttövesiremontti ( Tutustu tarkemmin )
- Patteriverkostoremontti ( Tutustu tarkemmin )
- Lämmityksen säätöjärjestelmän päivitys ( Tutustu tarkemmin )

Jätä tästä yhteydenottopyyntö Uponorille haluamistasi remonteista

Uponor KOTI rakentajalle

Uponor KOTI -rakentajan palvelu on LVI-järjestelmien kokonaispalvelu omakotitalon rakentajalle. Palvelun avulla voit hankkia kaikki tarvitsemasi järjestelmät asennuksesta käytönopastukseen kätevästi yhdestä paikasta.

- Vesikiertoinen lattialämmitys asennettuna
- Käyttövesi-, ilmanvaihto-, ja viemärijärjestelmät asennettuina
- Eristetyt putkistot -tarvikepakettiUponor KOTI auttaa sinua valitsemaan kotiisi laadukkaat, toimivat ja energiatehokkaat LVI-ratkaisut. Saat henkilökohtaista palvelua kaikkiin LVI-järjestelmiin liittyvissä asioissa.

Jätä yhteydenottopyyntö
(voit halutessasi valita myös kaikki LVI-järjestelmät uudisrakentajalle)


Ammattimainen asennus, järjestelmätodistus ja tuoteturva takaavat laadukkaan lopputuloksen

Uponorin järjestelmät ovat testattuja ja yhteensopivia kokonaisuuksia ja niiden laatuun voi luottaa. Uponorin järjestelmät luotettavien ammattilaisten asentamina takaavat laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen. Useimmista järjestelmistä saat lisäksi järjestelmätodistuksen. Uponorin tuotteilla on myös Tuoteturva. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan.
 

IMG_7611_inkku

Haluan lisätietoa

Sinua lähellä toimiva Uponorin yhteistyöurakoitsija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii maksuttomasta kartoituskäynnistä kotiisi. Käynnin jälkeen saat urakoitsijalta tarjouksen kotisi remontista. Tarjouksen pyytäminen ja kartoituskäynti eivät sido sinua mihinkään vaan antavat sinulle lisää tietoa päätöksesi tueksi.

 
Päivitetty
7.10.2021