• Etusivu
  • Talo

Vallox Capto kaappaa käryt

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vallox Oy
Päivitetty 14.11.2023
201610_47488.jpg

Vallox Capto kupuja on saatavilla sekä valkoisena että teräksen värisenä.

Vallox Capto -liesikupumallistosta löytyy oikea malli jokaiseen kotiin. Valloxin Capto -kuvut sopivat mitoitukseltaan niin 50 cm kuin 60 cm leveän liedenkin yläpuolelle ja ne voidaan asentaa helposti myös erisyvyisiin kaapistoihin. Vallox Capton voi myös valita muiden kodinkoneiden värin mukaan joko valkoisena tai ruostumattoman teräksen värisenä.

Vallox Capto -kuvuissa on sisään työnnettävä, karkaistu liukulasi ja tehokas LED-valo. Kuvuissa on suuri ja optimaalisesti muotoiltu höyrynkeräystila ja irrotettava rasvasuodatin, jonka voi pestä astianpesukoneessa.

Vallox Capto -kuvuista jää näkyviin vain matala etupaneeli.
Vallox Capto -kuvuista jää näkyviin vain matala etupaneeli.

Lähes kaikissa malleissa on liesivahtitoiminto, joka lähettää hälytystiedon poikkeavan suuresta lämpötilan noususta taloautomaatiolle tai erilliselle hälyttimelle. Useimmissa malleissa on myös ajastintoiminen moottoroitu sulkuläppä.

Vallox Capto PTC –säädinkuvut

Säädinkupu toimii kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaomena. Kun säädinkupu on kytketty ilmanvaihtokoneen ohjaimeksi, sulkuläppä on pääasiassa kiinni ja ilmanvaihdon teho on säädettynä normaaliasentoon. Ruokaa laitettaessa sulkuläppä avataan ja ilmanvaihtoa tehostetaan, jolloin keittiön poistoilmavirta tehostuu. Kun sulkuläppä suljetaan, tehostuu ilmanvaihto muissa huoneissa.

Vallox Capto LTC -liesituulettimet

Liesituulettimet on tehty keittiön kärynpoistoa varten. Liesituuletin ei ole yhteydessä asunnon muuhun ilmanvaihtojärjestelmään, vaan sitä käytetään, kun keittiössä tarvitaan tehokkaampaa ilmanvaihtoa esimerkiksi ruuan laitosta johtuen.

Vallox Capto -kupu kaappaa käryt, eikä rasva leviä koko keittiöön.
Vallox Capto -kupu kaappaa käryt, eikä rasva leviä koko keittiöön.

Vallox Capto TTC -talotuulettimet

Talotuulettimella voi kärynpoiston lisäksi poistaa ilmaa esim. märkätiloista. Talotuulettimessa on kaksi lähtöä, joihin voidaan kytkeä esimerkiksi WC:n, pesuhuoneen tai saunan poistoilmakanava. Talotuulettimen tehoa säädetään tilanteen mukaan. Tehoa nostetaan esimerkiksi ruuan laiton tai saunomisen yhteydessä. Kun tehostustarvetta ei ole, talotuulettimen teho voidaan laskea normaalitasolle.

Vallox Capto KTC -kerrostalokuvut

Kerrostalokupumallisto on suunniteltu kerrostaloasuntoihin. Mallistossa on erilliset vaihtoehdot yhteispoistojärjestelmiin ja asuntokohtaisen ilmanvaihdon kohteisiin.

Vallox Oy
Talo
keittiö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Vallox 125 MV
Vallox 140 -ilmanvaihtokone - Tehokas ja taloudellinen uutuus
Vallox 140 -ilmanvaihtouutuus on äänitasoltaan hiljainen ja energiankulutukseltaan alhainen. Koneessa on hyvä suodatus, tyylikäs muotoilu sekä elektroninen ohjaus. Lisäksi muun muassa säätö- ja asennusvaihtoehtoja on useita.
Vallox 125 MV
Vallox Digit SED – Ilmanvaihdon ohjaukseen uusia ominaisuuksia
Vallox Oy:n digitaalinen Digit SED -ilmanvaihdon ohjauskeskus saa uusia ominaisuuksia. Ohjaukseen on liitetty viikkokello-ohjaus, takkakytkin ja koneen käynnistysnäppäimen lukitus.
Vallox 125 MV
Ilmanvaihto on elämänlaatua
Raikas ilma uuteen tai vanhaan kotiinVallox Oy on 30 vuoden kokemuksella tehnyt toimivia sovelluksia ympäristöihin, joissa ilmanvaihdolta vaaditaan yksilöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Pien- ja rivitalojen uudisrakentamisen ohella Valloxin järjestelmät sopivat myös saneerauskohteisiin, kerrostaloasuntoihin, kouluihin ja laitoksiin sekä toimistotiloihin.
20194_57130.jpg
Onko aika päivittää vanha talotuuletin? - tutustu ratkaisuihin
Talotuuletin on erityisesti 80- ja 90-luvulla rakennetuissa taloissa käytetty poistoilmalaite, jolla toteutetaan asunnon koneellinen poistoilmanvaihto. Käytännössä se on puhaltimella varustettu liesikupu, johon on yhdistetty poistoilmakanava esim. kylpyhuoneesta. Se poistaa ilmaa liesikuvun kautta keittiöstä sekä asunnon muista tiloista. Korvaava ulkoilma virtaa asuntoon ulkoseinissä sijaitsevista raitisilmaventtiileistä.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20187_54072.jpg
Aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön
Aamiaiskaappi on se yksittäinen ominaisuus, jota harkitsee varmasti jokainen tänä päivänä keittiötään uusiva rakentaja tai remontoija. Aamiaiskaapista on puhuttu jo useamman vuoden, eikä suosiossa näy laskua. Eikä ihme, sillä aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton