Vallox Capto kaappaa käryt

Vallox Capto –liesikupumallistosta löytyy oikea malli jokaiseen kotiin. Valloxin Capto –kuvut sopivat mitoitukseltaan niin 50 cm kuin 60 cm leveän liedenkin yläpuolelle ja ne voidaan asentaa helposti myös erisyvyisiin kaapistoihin. Vallox Capton voi myös valita muiden kodinkoneiden värin mukaan joko valkoisena tai ruostumattoman teräksen värisenä.

Vallox Capto kupuja on saatavilla sekä valkoisena että teräksen värisenä.Vallox Capto kupuja on saatavilla sekä valkoisena että teräksen värisenä.

Vallox Capto –kuvuissa on sisään työnnettävä, karkaistu liukulasi ja tehokas LED-valo. Kuvuissa on suuri ja optimaalisesti muotoiltu höyrynkeräystila ja irrotettava rasvasuodatin, jonka voi pestä astianpesukoneessa.

Vallox Capto -kuvuista jää näkyviin vain matala etupaneeli.Vallox Capto -kuvuista jää näkyviin vain matala etupaneeli.

Lähes kaikissa malleissa on liesivahtitoiminto, joka lähettää hälytystiedon poikkeavan suuresta lämpötilan noususta taloautomaatiolle tai erilliselle hälyttimelle. Useimmissa malleissa on myös ajastintoiminen moottoroitu sulkuläppä.

Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta

Osta suodattimet ja ilmanvaihtokone verkkokaupasta

Vallox Capto PTC –säädinkuvut

Säädinkupu toimii kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaomena. Kun säädinkupu on kytketty ilmanvaihtokoneen ohjaimeksi, sulkuläppä on pääasiassa kiinni ja ilmanvaihdon teho on säädettynä normaaliasentoon. Ruokaa laitettaessa sulkuläppä avataan ja ilmanvaihtoa tehostetaan, jolloin keittiön poistoilmavirta tehostuu. Kun sulkuläppä suljetaan, tehostuu ilmanvaihto muissa huoneissa.

Vallox Capto LTC –liesituulettimet

Liesituulettimet on tehty keittiön kärynpoistoa varten. Liesituuletin ei ole yhteydessä asunnon muuhun ilmanvaihtojärjestelmään, vaan sitä käytetään, kun keittiössä tarvitaan tehokkaampaa ilmanvaihtoa esimerkiksi ruuan laitosta johtuen.

Vallox Capto -kupu kaappaa käryt, eikä rasva leviä koko keittiöön.Vallox Capto -kupu kaappaa käryt, eikä rasva leviä koko keittiöön.

Vallox Capto TTC –talotuulettimet

Talotuulettimella voi kärynpoiston lisäksi poistaa ilmaa esim. märkätiloista. Talotuulettimessa on kaksi lähtöä, joihin voidaan kytkeä esimerkiksi WC:n, pesuhuoneen tai saunan poistoilmakanava. Talotuulettimen tehoa säädetään tilanteen mukaan. Tehoa nostetaan esimerkiksi ruuan laiton tai saunomisen yhteydessä. Kun tehostustarvetta ei ole, talotuulettimen teho voidaan laskea normaalitasolle.

Vallox Capto KTC –kerrostalokuvut

Kerrostalokupumallisto on suunniteltu kerrostaloasuntoihin. Mallistossa on erilliset vaihtoehdot yhteispoistojärjestelmiin ja asuntokohtaisen ilmanvaihdon kohteisiin.

 
Julkaistu
7.8.2017