• Etusivu
  • Talo

Lumon parveke- ja terassilasit sopivat myös osaksi modernia pohjalaistaloa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 27.06.2016
20166_46890.jpg

Parvekkeella on mukava istuskella ja ihastella ympärille valmistuvaa messualuetta.

Kimara Katariina Seinäjoen Asuntomessuilla

Seinäjoen Asuntomessujen pohjalaiskortteli on tulevien messujen erikoisuus. Korttelin kohde nro. 31 Kimara Katariina on moderni hirsirakenteinen pohjalaistalo. Talon arkkitehtuurissa on noudatettu kauniisti pohjalaistyyliä; se on kaksifooninkinen eli siinä on kaksi täyttä kerrosta, ikkunat ovat säännölliset ja ne toistuvat joka puolella taloa samanlaisina.

Tilaa maksuton esite!

Lasitukset sopivat pohjalaistalon ulkonäköön

Talon sisustus ja yksityiskohdat sopivat talon henkeen, mutta samalla ne on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita. Hyvänä esimerkkinä ovat talon alakerran terassille tehty terassilasitus ja yläkerran parvekkeen lasitus. Ei välttämättä ensimmäisenä tulisi mieleen, miten hyvin lasitukset sopivat pohjalaistalon ulkonäköön, mutta Kimara Katariina on hyvä esimerkki miten vanhan klassikon voi päivittää nykyaikaan.

Messutaloon puitteeton terassilasitus

Katariina Rintala kehuu Lumonin hinta-laatusuhdetta sekä myyjää Sami Kivelää: "Samin kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Hän tiesi mitä myy ja oli ammattitaitoinen." Katariina valitsi messutaloon puitteettoman terassilasituksen, koska hän halusi säilyttää kauniin kangasmetsämaiseman esteettömänä. "Lasitukset ovat olleet todella hyvät.

Parvekkeesta on tullut Katariinan ja hänen miehensä lempipaikka talossa.
Parvekkeesta on tullut Katariinan ja hänen miehensä lempipaikka talossa.

Lasituksesta nautittu jo koko talvi

Lasitukset asennettiin jo viime vuoden puolella, joten olemme saaneet nauttia niiden hyödyistä jo koko talven ja kevään", Katariina iloitsee ja jatkaa "Asuntomessualue sijaitsee Kyrkösjärven rannalla, joten paikka on tuulinen, mutta se ei ole meitä lasitusten ansiosta haitannut. Itse asiassa parvekkeesta on tullut meidän ykköspaikka."

Lumon on mukana useassa messukohteessa Seinäjoella

Lumon lasituskohteet Asuntomessuilla: ulkonäyttelyosasto UA10 sekä talot numero 8, 11, 17, 18, 21, 22, 23, 25, 27, 31, 32, 40, 42 ja 43. Paikanpäällä voit tutustua parvekelaseihin, terassilasituksiin ja auringonsuojaverhoihin.

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat, kuten terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä tuo uusia ideoita ulko- ja sisätiloihin
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20088_12550.jpg
Lisää tilaa, viihtyisyyttä ja tyyliä
Lumon parvekelasitus on kätevä tapa tuoda lisätilaa kotiisi. Parvekelasitus suojaa parvekettasi vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan. Lasitettu parveke saa sisustajan mielikuvituksen liikkeelle. Vapaa-aika, harrastukset ja jopa pelkkä oleskelu saavat ihan uusia ulottuvuuksia kun suojana on sivuunliukuvat parvekelasit. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin istua parvekkeella iltakahvin äärellä hyvien ystävien seurassa punertuvaa taivaanrantaa katsellen...Lisätietoa parvekelaseistaJätä yhteydenottopyyntö tästä!
200812_14373.jpg
Seurantakohteen sisustussuunnittelu aloitettu
Ennen palaveriaUuden talon suunnittelun eri vaiheissa sisustussuunnittelijalta kysyttiin alustavia ehdotuksia ja näkemyksiä mm. värimaailmasta ilmansuunnat huomioiden, tietyn tyylisistä kalusteista, niiden valmistajista, ominaisuuksista, mittasuhteista, vaatimastaan tilasta ja sijoittelusta sekä kommentteja pohjapiirustuksesta, tilojen toimivuudesta, ovi- ja komeroratkaisuista sekä aula- ja parvekenurkkauksista.
20217_71633.jpg
Listasimme kotitalousvähennykseen oikeuttavat työt - katso, mistä voit saada vähennyksen
Kotitalousvähennys tuo helpotusta veroihin ostaessasi kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi siivous- ja remonttitöitä. Kotitalousvähennys on kalenterivuosikohtainen ja vähennys myönnetään vuodelta, jolloin olet maksanut yrityksen laskun. Tiedätkö, mistä töistä vähennyksiä siis saa ja kuinka paljon?
20235_81586.jpg
Hallitse kotiasi ja vapaa-ajanasuntoasi helposti etäohjauksella
IoT:n myötä mahdollisuudet valvoa ja ohjata mökin tai kodin tilaa etäohjauksella ovat lisääntyneet, kun markkinoille on tullut lukuisia laitteita sekä sovelluksia. Saatavilla olevat laitteet jakautuvat yleensä WiFi verkon tai mobiiliverkon kautta toimiviksi. Pitää vain löytää se paras itselle sopiva ratkaisu.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton