Lumon parveke- ja terassilasit sopivat myös osaksi modernia pohjalaistaloa

Kimara Katariina Seinäjoen Asuntomessuilla

Seinäjoen Asuntomessujen pohjalaiskortteli on tulevien messujen erikoisuus. Korttelin kohde nro. 31 Kimara Katariina on moderni hirsirakenteinen pohjalaistalo. Talon arkkitehtuurissa on noudatettu kauniisti pohjalaistyyliä; se on kaksifooninkinen eli siinä on kaksi täyttä kerrosta, ikkunat ovat säännölliset ja ne toistuvat joka puolella taloa samanlaisina.

Tilaa maksuton esite!

Parvekkeella on mukava istuskella ja ihastella ympärille valmistuvaa messualuetta.Parvekkeella on mukava istuskella ja ihastella ympärille valmistuvaa messualuetta.

Lasitukset sopivat pohjalaistalon ulkonäköön

Talon sisustus ja yksityiskohdat sopivat talon henkeen, mutta samalla ne on päivitetty vastaamaan tämän päivän tarpeita. Hyvänä esimerkkinä ovat talon alakerran terassille tehty terassilasitus ja yläkerran parvekkeen lasitus. Ei välttämättä ensimmäisenä tulisi mieleen, miten hyvin lasitukset sopivat pohjalaistalon ulkonäköön, mutta Kimara Katariina on hyvä esimerkki miten vanhan klassikon voi päivittää nykyaikaan.

Messutaloon puitteeton terassilasitus

Katariina Rintala kehuu Lumonin hinta-laatusuhdetta sekä myyjää Sami Kivelää: ”Samin kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Hän tiesi mitä myy ja oli ammattitaitoinen.”  Katariina valitsi messutaloon puitteettoman terassilasituksen, koska hän halusi säilyttää kauniin kangasmetsämaiseman esteettömänä. ”Lasitukset ovat olleet todella hyvät.

Parvekkeesta on tullut Katariinan ja hänen miehensä lempipaikka talossa.Parvekkeesta on tullut Katariinan ja hänen miehensä lempipaikka talossa.

Lasituksesta nautittu jo koko talvi

Lasitukset asennettiin jo viime vuoden puolella, joten olemme saaneet nauttia niiden hyödyistä jo koko talven ja kevään”, Katariina iloitsee ja jatkaa ”Asuntomessualue sijaitsee Kyrkösjärven rannalla, joten paikka on tuulinen, mutta se ei ole meitä lasitusten ansiosta haitannut. Itse asiassa parvekkeesta on tullut meidän ykköspaikka.”

Lumon on mukana useassa messukohteessa Seinäjoella

Lumon lasituskohteet Asuntomessuilla: ulkonäyttelyosasto UA10 sekä talot numero 8, 11, 17, 18, 21, 22, 23, 25, 27, 31, 32, 40, 42 ja 43. Paikanpäällä voit tutustua parvekelaseihin, terassilasituksiin ja auringonsuojaverhoihin.

Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
11.7.2016