Putkiremontti – täydellinen hetki myös keittiön uusimiselle

Keittiö on kodin sydän. Kun se on kunnossa, asukkaiden elämänlaatu paranee.

Uusimalla keittiön, arkeen saadaan kaivattua luksusta. Yksilöllisillä valinnoilla kodista tulee omia tarpeita palveleva kokonaisuus. Kun samalla uusitaan putket, väistyy myös vesivahingon huoli ja uudesta keittiöstä voi nauttia täysin siemauksin.

Kun keittiön uusiminen ja kodin putkiremontti tehdään samaan aikaan, saadaan kodin sydän kerralla kuntoon yksillä remonttipölyillä. Keittiömaailma ja Uponor tarjoavat ratkaisun molempiin remontteihin.
 

AlaCarte_Festa971_3_1920

Keittiöremontti starttaa Keittiömaailman myymälässä

Keittiömaailman myymälöissä asiakas suunnittelee uuden keittiönsä yhdessä ammattitaitoisen keittiösuunnittelijan kanssa. Myymälässä voi tutustua laajaan keittiökalustevalikoimaan ja katsella 3D kuvien avulla, miltä uusi keittiö voisi remontin jälkeen näyttää. Uusilla mekanismeilla keittiöön saadaan toimivuutta ja ergonomisuutta. Vanhat kodinkoneet kannattaa myös vaihtaa remontin yhteydessä energiaa säästäviin malleihin. Näin keittiöstä saadaan myös ekologinen ja vähän energiaa kuluttava.

Uponor KOTI -käyttövesiremontilla putket kuntoon muutamassa päivässä

Uponor KOTI -käyttövesiremontti on vastaus asiakkaiden toiveisiin vaivattomasta tavasta hoitaa käyttövesiputkisto kuntoon. Uponor KOTI -käyttövesiremontin nopeus perustuu siistin, valkoisen tai kromin värisen komposiittiputken pinta-asennukseen, jolloin putkiremontti voidaan tehdä helposti ja nopeasti rakenteita rikkomatta. Remonttia ei tarvitse lähteä karkuun ja se on valmis muutamassa päivässä.

Jokaisesta toteutuneesta Uponor KOTI -käyttövesiremontista toimitetaan järjestelmätodistus. Se on dokumentti, joka kertoo mitä tuotteita remontissa on käytetty ja kuka ne on asentanut. Todistuksesta on hyötyä myöhempien remonttien aikana tai esimerkiksi taloa myytäessä.

Putkiremontin hintakin on kohtuullinen. Yleensä hinta vaihtelee kohteesta riippuen 3000-7000 euron välillä. Sekä putki- että keittiöremontteihin on saatavissa myös rahoituspalvelu, jolloin maksu jakaantuu useampaan erään. Kannattaa myös muistaa, että remonttityöstä saa verotukseen kotitalousvähennyksen.
uponor_Koti_pena_Kayttovesi_FINAL_RGB_1080pysty
Kun kodin keittiö ja putkistot ovat kunnossa, asumismukavuus paranee, koko asunnon arvo ja ulkonäkö paranee ja asukas saa remonttiin investoimansa rahat takaisin, jos myy asuntonsa edelleen.

Vakuutusmaksut ja kotitalousvähennys

Tarkista vakuutusyhtiöstäsi, saatko alennusta vakuutusmaksuistasi, kun putkiremontti on tehty. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys.

Voit jättää yhteydenottopyynnön veloituksettomasta kartoituskäynnistä


 
Julkaistu
9.4.2018