Oras Safira -mökkihanalla lämmin vesi kesäkeittiöön

Oras Safira-mökkihana/vedenlämmitin -yhdistelmällä saa helposti lisää mukavuutta vapaa-aikaan. Jos mökille, kesäkeittiöön, grillikatokseen tai autotalliin tulee kiinteä kylmävesijohto ja sähkö, sinne on helppo järjestää myös tiskaus- tai käsienpesupiste Oras Safira mökkihanan avulla.

  • Sekä hana että 5 litran vedenlämmitin tulevat yhdessä paketissa.
  • Hanan virtaama on 5 litraa minuutissa.
  • Asentaminen on helppoa – tarvitaan vain kylmävesiliitäntä ja sähkö.
  • Saatavissa sekä pesuallas- että keittiöversiot: 1003F ja 1023F.
Jos mökille, kesäkeittiöön, grillikatokseen tai autotalliin tulee kiinteä kylmävesijohto ja sähkö, on helppo järjestää sinne myös tiskaus- tai käsienpesupiste.Jos mökille, kesäkeittiöön, grillikatokseen tai autotalliin tulee kiinteä kylmävesijohto ja sähkö, on helppo järjestää sinne myös tiskaus- tai käsienpesupiste.

Tilaa verkkokaupasta

Lämmin vesi kesäkeittiöön tai mökille! Hanan mukana toimitetaan 5 litran vesisäiliö, jonka kiinnittäminen käy kätevästi vaikka pesuallaskaapin takaseinään.

  • Pesuallashana mökille: Oras Safira 1003F
  • Keittiöhana mökille: Oras Safira 1023F

Katso hanojen hinnat ja tarkemmat tiedot Verkkokaupasta ja tilaa >> 


Pesuallashana ja vedenlämmitin 5 l, Oras-nro 1003F

Pesuallashana, jossa kiinteä juoksuputki ja poresuutin. Maksimi virtaama 5 l/min. Vedenlämmittimessä veden lämpötila on portaattomasti valittavissa 35 – 85 °C:n väliltä (suositus +65°C). Vedenlämmitin on paineeton. Kytkentä pistorasiaan. Teho 2kW. Veden lämmetessä hanan juoksuputkesta tulee joitain tippoja vettä. Tämä on normaalia, eikä sitä saa estää.

safira-mokkihana

Keittiöhana ja vedenlämmitin 5 l, Oras-nro 1023F

Keittiöhanassa on 100° kääntyvä juoksuputki (mahdollista rajoittaa 40–80°) sekä poresuutin. Vedenlämmittimessä veden lämpötila on portaattomasti valittavissa 35 – 85 °C:n väliltä (suositus +65°C). Vedenlämmitin on paineeton. Kytkentä pistorasiaan. Teho 2kW. Veden lämmetessä hanan juoksuputkesta tulee joitain tippoja vettä. Tämä on normaalia, eikä sitä saa estää.

Muutamia turvallisuusnäkökohtia

Hana on ns. matalapaineversio ja tehty juuri tähän tarkoitukseen, eli sitä ei voi korvata normaalilla hanalla. Säätöosaa tai poresuutinta ei saa vaihtaa tai korvata lisäosilla. Asennettaessa pitää vedenlämmitin täyttää ensin vedellä ja vasta sitten kytkeä virta päälle. Täytettäessä vedenlämmitintä käännä vipu täysin kuumalle ja auki-asentoon. Täyttyminen kestää noin minuutin, jonka jälkeen hanasta tulee vettä. Sulje hana ja kytke virta päälle. Valitse haluttu lämpötila.

Vedenlämmittimen veden lämpötila on portaattomasti valittavissa (n. 35 – 85°C:n väliltä). Huomioi kuitenkin asennusta tehdessäsi, että lämpimän veden lämpötila ei saa ylittää +65 astetta Suomen Rakentamismääräyskokoelman säännösten mukaan.

Hanaa ja vedenlämmitintä ei tule kytkeä erikseen. Jäätymisvaurioiden estämiseksi hana ja vedenlämmitin pitää tyhjentää talvikuukausien ajaksi.


Tilaa Oras-hanaopas 

 
Päivitetty
19.6.2019