Kotiisi uusi tiilikatto
- Hyödynnä syksyn kampanjaetu!

Katto on talosi tärkein suoja. Sen toimivuus on mitä tärkein koko talon toiminnallisuutta ajatellen. Katto on myös talon viides julkisivu, joka vaikuttaa oleellisesti koko rakennuksen ulkoasuun. Katon uusimisella voi kohentaa oleellisesti talon ilmettä ja samalla nostaa sen arvoa.
 

Uusi tiilikatto antaa talolle näyttävän ja ryhdikkään ilmeen.Uusi tiilikatto antaa talolle näyttävän ja ryhdikkään ilmeen.

Vaihtoehtoja modernista perinteiseen

Suomalainen Ormax-tiilikatto on iätön ja ajaton. Se edustaa klassista rakentamista ja on aina muodissa. Tämän päivän suosituimmat tiilikattovärit ovat musta ja tummanharmaa. Ne sopivat erittäin hyvin tällä hetkellä rakennettaviin vaaleasävyisiin taloihin. Tiilikatto sopii puutalojen ilmeeseen ja yhtä lailla antaa ryhtiä myös suoralinjaisille ja jämäköille kivitaloille.

Kattomarkkinoille toivottiin pitkään käytössä olevia vaihtoehtoja kestävämpää ja hiljaisempaa, liuskekivikatetta muistuttavaa kattotiiliratkaisua. Ormax-Tiilikatot vastasi kysyntään ja toi markkinoille sileän laattakattotiilen, Ormax Minsterin. Sileä kattotiili sopii paitsi funkistyyliseen arkkitehtuuriin, myös jykeviin hirsitaloihin. Minster-laattakattotiili on palkittu arvostetulla red dot award -desingpalkinnolla.
 

Laattamainen betonikattotiili Minster soveltuu erityisen hyvin
pelkistettyihin, moderneihin rakennuksiin. Se on kuitenkin kuin
kotonaan myös suomalaiskansallisessa hirsirakennuksessaLaattamainen betonikattotiili Minster soveltuu erityisen hyvin pelkistettyihin, moderneihin rakennuksiin. Se on kuitenkin kuin kotonaan myös suomalaiskansallisessa hirsirakennuksessa

Ormax Protector+ kattotiilessä yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv- säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana. Kotimainen Ormax Protector-betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

 

Millainen kattotiili sopii sinun taloosi? Katso vaihtoehdot betonikattotiilistä ja savikattotiilistä.

Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva
Ormax betonitiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava
vesikatevaihtoehto.Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva Ormax betonitiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto.

Katto kannattaa korjata ajoissa

Uusi katto on monella tapaa järkevä investointi. Hyvä katto suojaa talon rakenteita ilmaston vaikutuksilta. Se pitää sateen loitolla tuulettaen kuitenkin rakenteen sisäpuolisen kosteuden ulos. Vahingoittunut tai huonokuntoinen katto voi valitettavasti melkoisen nopeastikin johtaa vakaviin vaurioihin. Hyvin toimiva, kaunis katto nostaa talosi arvoa. Korjaa ajoissa, se kannattaa.

Kattoremontti käyntiin!

 • Katso taloasi
  Katsele taloasi hiukan kauempaa. Pohdi uuden katon suomia mahdollisuuksia: Mieti värejä, rakennetta. Miltä ympäristö näyttää, minkä tyyppinen katto siihen soveltuisi parhaiten? Kun olet aloittanut, huomaat, kuinka paljon mahdollisuuksia on tarjolla. Uusi väri, uudentyyppinen kattotiili tai uusi katemateriaali voivat antaa talollesi aivan uuden ilmeen. Ideoita uuteen kattoon.
 • Valitse katto
  Monilla jälleenmyyjistämme on Ormax ”tiilikattomyymälä”, jossa voit valita uuden kattotiilesi. Löydät sieltä laajan valikoiman erityylisiä kattotiiliä ja kattotarvikkeita erilaisiin tarkoituksiin. Sieltä saat myös vastaukset käytännön kysymyksiin kuten kuinka katon tuuletus tai kattoturvallisuus ratkaistaan jne. Jälleenmyyjältä voit pyytää tarjouksen täydellisestä kattopaketista. Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen.
 • Viimeinen tarkistus
  Kun olet päättänyt, miltä haluat talosi näyttävän, ota yhteys paikkakunnan rakennusvalvontaan selvittääksesi, etteivät esimerkiksi kaavamääräykset rajoita valintaasi ja tarvitsetko projektiasi varten rakennus- tai toimenpideluvan.
 • Sitten töihin
  Kattoremontti on melko suuritöinen ja osaamistakin vaativa projekti. Vaikka tiilikatto on helppo asentaa itsekin, usein kannattaa etsiä siihen ammattilainen, joka tekee työn turvallisesti ja ammattitaidolla.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

 • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
 • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
28.8.2017