Tulisija kotiin vaivattomasti ja nopeasti

Haaveiletko tulisijasta? Tiesitkö, että Tulikiven Valmistuli on helppo ja vaivaton tapa hankkia tulisija kotiin? Paikalla muurattavan tulisijan sijasta Valmistuli-tuotteet on jo koottu valmiiksi tehtaalla. Tulisija sekä hormi toimitetaan ja asennetaan käyttövalmiiksi yhdellä kertaa. Niin uskomattomalta kuin se mahdollisesti kuulostaakin, on tulisija käyttövalmiina jopa kahdessa tunnissa.

Tulikiven Valmisuuni on kahdessa tunnissa käyttövalmis.Tulikiven Valmisuuni on kahdessa tunnissa käyttövalmis.

Nopealla asennuksella säästät sekä aikaa että kustannuksia

Valmistuli-uunimallisto koostuu Tulikiven suosituimmista malleista. Näin hyödynnetäänkin Tulikivi Oyj:n valtava kehitystyö maailman johtavana varaavien tulisijojen valmistajana. Uutena kehitysaskeleena Tulikivellä on niin kutsuttu valmisuuni. Varaava valmisuuni voidaan valmistaa jo tehtaalla täysin valmiiksi asti, tämä tarkoittaa sitä, että työmaalla muurauksen voi halutessaan unohtaa. Tulikiven malliston tulisijoista merkittävä osa voidaan toimittaa valmisuunina.

Valmisuuniratkaisu kokonaisuudessaan pitää sisällään saumattomasti yhteensopivan uunin, piipun sekä kaikki tarvittavat lisätarvikkeet. Voit unohtaa erilliset asennuskäynnit, sillä ammattilaiset asentavat tulisijasi paikoilleen toimituksen yhteydessä.

Katso, miten nopeasti asennus onnistuu

Tulisija tulitikut käteen -palveluna

Kattavimmillaan valmisuuni toimitetaan Tulitikut käteen -palveluna, joka vapauttaa takanomistajan vaivannäöltä asennusvaiheessa. Toimitukseen sisältyy asennustyö kokonaisuudessaan suojauksista perustuksiin, pellityksiin ja listoituksiin. Asiakkaan ei tarvitse osallistua materiaalien kantamiseen, ja palveluun sisältyy myös loppusiivous.

Valmisuunin asennusaika on lyhyt, jopa vain kaksi tuntia, jonka jälkeen takkaa pääsee heti lämmittämään. Tarkka toimitussisältö sovitaan asiakkaan kanssa hänen toiveidensa mukaisesti.

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä. 


 
Julkaistu
17.8.2015