Valkia Nammi yhdistää vuolukiven ja keramiikan parhaat puolet

Tulikiven vuolukivisydäminen tulisija Valkia Nammi saa uuden modernin ulkomuodon. Erinomaisena kodin teholämmittäjänä toimivan Valkia Nammin verhoiluun voit valita joko keraamisen täyskivilaatan tai ajattoman tyylikkään hiertopinnan. Verhoilupintojen värimaailmassa voit nähdä yön tummia sekä valoisan vaaleita sävyjä.
Tulikiven tulisijoilla on kotimaisesta alkuperästä kertova Avainlippu-tunnus sekä ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Väri- ja verhoiluvaihtoehdoissa reilusti valinnanvaraa

Tulikiven Valkia Nammi -tulisijan verhoiluun on nyt mahdollista valita kolme erilaista vaihtoehtoa: keraamisilla täyskivilaatoilla toteutettu vaakalaattapinta, täysin saumaton laattapinta sekä karhea hiertopinta.

Täyskivilaatoista voit valita kahdeksasta eri sävystä: kiiltävä valkoinen, valkoinen, sinkinharmaa, grafiitinharmaa, sulkaanruskea, kiiltävä musta, musta ja lattekahvin beige.
Vaakalaatoituksen verhoilulaatan korkeus on 240 mm, jonka ansiosta 1725 mm korkuisessa takassa laattajako etenee symmetrisesti.
Hiertopinnan sävyvaihtoehdot ovat levolliset luonnonvalkoinen, kitti, harmaa sekä tummanharmaa.

Kiinnostuitko Tulikiven mallistosta? Voit tilata Tulikiven esitteen kotiisi tästä.
Tulikiven Valkia Nammi -tulisijaa on saatavilla useana sävynä. Kuvassa värisävynä grafiitinharmaa.Tulikiven Valkia Nammi -tulisijaa on saatavilla useana sävynä. Kuvassa värisävynä grafiitinharmaa.

Vuolukivisydämen ansiosta lämpöä riittää pitkään

Tiivis sekä lämmönkestävä suomalainen vuolukivi omaa erinomaisen lämmönvaraus- sekä lämmönjohtokyvyn. Valkia Nammissa yhdistyykin vuolukivitakan ja keraamisen takan parhat puolet samaan tulisijaan. Vuolukivisydäntä ympäröi lämmönkestävä Kermansavi-massa, joka luovuttaa itseensä varaamaa lämpöä jopa 24-36 tunnin ajan. Siksi lämmin ilma ei enää pakene katonrajaan, vaan huonetila lämpenee miellyttävän tasaisesti takan pinnan säilyessä miellyttävän lämpöisenä.

Tee takastasi hybriditakka

Hybriditakassa voit polttaa sekä puuta että pellettejä. (Kuvassa Valkia Nammi suklaanruskeana.)Hybriditakassa voit polttaa sekä puuta että pellettejä. (Kuvassa Valkia Nammi suklaanruskeana.)
Valkia Nammista on mahdollista tehdä Tulikivi Green P10-pellettijärjestelmän avulla hybriditakka. Hybriditakka antaa mahdollisuuden polttaa tulisijassa puiden ohella myös pellettejä. Lisäksi tulisija voidaan liittää W10-vesilämmitysjärjestelmään, jonka avulla ylimääräistä lämpöenergiaa voidaan hyödyntää vesikiertoisessa lattialämmityksessä ja käyttöveden esilämmityksessä.

Tulikiven takoissa oleva erinomainen hyötysuhde säästää puita: kolmella sylillisellä polttopuita tai noin 20 litralla pellettejä Tulikivi-takka palaa tehokkaasti sekä puhtaasti noin 2-4 tuntia. Tulikiven tulisijojen alhaiset pöly- ja hiilimonoksidipäästöt alittavat maailman tiukimmat, Saksan BlmSchV:ssa asetetut päästönormit.

Pidä huoneilma raikkaana kaasutiiviillä lasiluukuilla

Tulikiven tulisijoihin suunnittelemat luukut ovat kaasutiiviitä. Tiiviyden ansiosta huoneilma säilyy raikkaana. Tulisijan palamisilma otetaan joko takan alta ulkoa tai vaihtoehtoisesti huoltoluukun kautta huonetilasta. Tulisijassa itsessään ei ole lainkaan näkyviä ilmanottoaukkoja, myös tuhkahuolto sekä tulisijan nuohous suoritetaan huoltoluukun kautta.

Valkia Nammi on mahdollista sijoittaa tilassa joko suoralle seinälle tai vaihtoehtoisesti huoneen keskelle tunnelmalliseksi tilanjakajaksi. Tilanjakaja-malliin voi valita lasiluukut molemmin puolin tulisijaa. Tulisijan lasiluukut ovat puhdaslinjaiset ja ne on upotettu verhoilupinnan kanssa samaan tasoon.
Tulikiven Valkia Nammissa lasiluukut on upotettu verhoilupinnan kanssa samaan tasoon. (Kuvassa Valkia Nammi lattekahvin beigen sävyssä.)Tulikiven Valkia Nammissa lasiluukut on upotettu verhoilupinnan kanssa samaan tasoon. (Kuvassa Valkia Nammi lattekahvin beigen sävyssä.)

Kiinnostuitko?
Voit jättää yhteydenottopyynnön Tulikiven edustajalle alla olevalla lomakkeella


 
Julkaistu
22.6.2015