Yale Doorman - unohda avaimet kotiin!

Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.

lenkille_ilman_avainta_1920x1080

Kuinka se toimii?

Yale Doorman on uuden ajan lukko, jonka avaat koodilla, kulkutunnisteella tai kaukosäätimellä - tarpeesi mukaan. Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, käyttäjien hallinta nopeaa ja asetuksia helppo muokata. Muutoksissa, esimerkiksi kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus ohjeistaa suomeksi vaihe vaiheelta.
  • Suunniteltu kestämään pohjoismaisissa sääolosuhteissa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön.
  • UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle
  • Toimii neljällä 1,5 V AA-alkaliparistolla
  • Jos paristot loppuvat, voidaan lukko käynnistää ulkopuolelta ja avata rekisteröidyllä elektronisella avaimella. Sisäpuolen painike avaa lukon aina virrattomanakin.

Mitä se maksaa ja voinko asentaa sen itse?

Perinteiseen avaimeen verrattuna Yale Doorman maksaa itsensä takaisin. Enää ei ole tarvetta lisäavaimien teettämiselle tai lukkojen sarjoitukselle. Tilanteen vaatiessa voit antaa esimerkiksi remonttimiehille väliaikaisen koodin käyttöön, jotta työt sujuvat sovitusti ilman ylimääräistä vaivaa.

Kulkutunniste on kätevä koko perheelle. Sen avulla lapset, kuten myös vanhuksetkin voivat helposti avata lukitun oven ja kulkutunnisteen kadotessa aktiivisuus voidaan poistaa nopeasti.

Yale Doorman edullisesti kotiisi

Asennustyökaluiksi riittävät pihdit, ruuvimeisseli ja kuusiokoloavain. Yale Doorman on asennettavissa suoraan OneFit-porauksella varustettuihin oviin. Jos ovesi on Onefit-porauksella on oven nykyinen lukkorunko joko LC102- tai LC190-lukkorunko. Tähän poraukseen Yale Doorman-lukkorunko sopii suoraan ilman oven työstämistä.

Lisätietoa Yale Doormanista
 
Julkaistu
29.5.2015