Yale Smart Living -älykotijärjestelmä

Avaimettomuus helpottaa merkittävästi omakotitaloasujan arkea. Lenkille tai kauppaan voi lähteä ilman avainnippua, eikä avaimen kotiin unohtaminenkaan enää haittaa.

Yale Doorman on älylukkoratkaisu, joka mahdollistaa kodin lukituksen hallinnan koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimella. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Yale Smart Living Home -älypuhelinsovelluksella voi esimerkiksi avata oven lähetille, vaikka ei itse olisi kotona. Lukon käyttöönotto on yksinkertaista, käyttäjien hallinta nopeaa ja asetuksia helppo muokata, sillä lukko puhuu suomea. Yale Doormanin vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativia sääolosuhteita. Lisäksi valaistu näppäimistö helpottaa hämärässä tai pimeässä. 

Yale Doorman -älylukko voidaan liittää osaksi Yale Smart Living -älykotijärjestelmää. Älykotijärjestelmä sisältää Yale Doorman -älylukon lisäksi kokonaisuuden älykkäitä ja helppokäyttöisiä kodinturvallisuustuotteita: hälyttimiä, tunnistimia sekä kameroita, joilla asunto turvataan ei-toivotuilta vierailta. Järjestelmässä ei ole kuukausimaksuja ja se on helppo asentaa itse.Tutustu Yale Smart Living -esitteisiin


Oppaat asennukseen ja käyttöön


Tietoa ja työkaluja kodin lukitukseen


ABLOY - merkki turvallisuudesta

Yale Doorman -älylukolla on Abloy Secured -leima. Tämä tarkoittaa sitä, että lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samoja metodeja kuin muiden Abloy tuotteiden.

Koska jokainen koti on asukkaidensa näköinen, on myös lukitusratkaisujen taivuttava yksilöllisten tarpeiden mukaan. Abloyn kattavasta valikoimasta löydät runsaasti hyviä vaihtoehtoja sekä pientaloon, taloyhtiöön, vapaa-ajan asuntoon että esteettömän asumisen tarpeisiin.


Katso aiheeseen liittyvät uutiset


Videot ja TV-esitykset