• Etusivu
  • Rakentaminen

Vielä ehdit Kalajoen Loma-asuntomessuille

Rakentajan toimitus
Julkaistu 03.07.2014
2428_473389592_2014739163.jpg

Kalajoen Loma-asuntomessut tarjoavat monenlaista nähtävää.

Kalajoen Loma-asuntomessut lähestyvät loppuaan.
Vielä on kuitenkin aikaa vierailla upealla messualueella tutustumassa kohteisiin.
Messuportit ovat auki 23.6.-6.7. välisen ajan.

Tässä ajatuksia ja tunnelmia messualueelta.

2428_473389592_20147391616.jpg
Villa Atriumin, kohde 2, pihalle johdattaa puiset portaat.

Katso lisää www.asuntomessut.fi

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Loma-asuntomessuille sekä Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200811_13841.jpg
Valloxilta uusi Digit2 SE -ilmanvaihtokone
Vallox Oy esitteli Finnbuild-messuilla seuraajan ilmanvaihtokoneiden "klassikoksi" muodostuneelle Digit-ilmanvaihtokonemallilleen. Normaalikokoisiin omakotitaloihin ja kerrostaloasuntoihin tarkoitettu uusi Vallox Digit2 SE tarjoaa kustannustehokkaasti ratkaisuja nykyajan rakentamisen tarpeisiin. Se voidaan kytkeä suoraan vesikiertoiseen lattialämmitykseen ja soveltuu hyvin maalämpötalojen ilmanvaihto- ja viilennysratkaisuksi.
20218_71953.jpg
Hirsirakenteiseen huvilaan valittiin keskuspölynimurijärjestelmä
Saimaan rannalle rakentuu upea yksikerroksinen valoisa ja avara korkeatasoinen hirsirakenteinen huvila. Taloa rakentaa Uudeltamaalta kotoisin oleva perhe, jonka unelmana on ollut rakentaa tasokas kaikki tarpeet täyttävä talviasuttava huvila.
20129_32158.jpg
Kastelli-talo rakennetaan haluamaasi vaiheeseen
Valitse sopivin toimitusvaihtoehtoKastellin rakentamistavan ansiosta on helppoa huomioida rakentajan omat toiveet ja mahdollisuudet rakentamiseen. Kastellin Peruspaketti on erinomainen vaihtoehto silloin, kun rakentaja haluaa hyödyntää omaa työtä ja säästää kustannuksia. Suuri osa Kastellin talo- ja huvilamalleista on saatavana Peruspakettia laajempana ja pitemmälle rakennettuna toimituksena.
20077_5621.jpg
Valintana Kerabit K bitumipaanukatto
Nightwishin rumpali Jukka Nevalainen ja hänen vaimonsa Satu rakentavat perheelleen hulppeaa kotia Joensuun lähialueelle. Varsinainen rakennusprojekti lähti liikenteeseen heti lumien sulettua ja kesäkuun lopussa projekti oli jo vesikaton asennusvaiheessa.Kattoneliöitä upeaan rakennukseen tulee huimat 500 m2. Perhe Nevalainen päätyi monimuotoisen mansardikaton katemateriaalin valinnassa Kerabit K bitumipaanukatteeseen. Valinta oli selvä, sillä tämän tyyppisen talon katoksi ainoa vaihtoehto on juuri bitumipaanu, joka taipuu muotoon kuin muotoon. Ja kun neliöitä on näin huimasti, on katon oltava erittäin näyttävä, sillä se on hyvin oleellinen osa julkisivua. Tulemme seuraamaan perhe Nevalaisen taloprojektia ponttilaudasta vesikatteen asentamiseen.
20164_46342.jpg
Viisi vinkkiä takan valintaan
Talven kuumin puheenaihe on ollut kodin huoltovarmuus ja mahdolliset sähkökatkot, ja erityisesti sähkökatkoista aiheutuva kodin toimintojen heikentyminen. Parhaiten näihin pystyt varautumaan ennakoimalla. Huoltovarmuuden parantamiseen varaavan takan hankkiminen on erityisen hyvä keino, koska varaavalla takalla lämmität kotisi ja valmistat myös ruoan ilman sähköä.No, mistä sitten voi tietää, millainen takka omaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoon tulisi valita? Oma mieltymys määrittää omalta osaltaan takan ulkonäköä. Valittavana on tummaa sekä vaaleaa. Korkeaa ja kapeaa sekä seinän viereen tai keskelle tilaa sijoitettavaa tulisijaa. Miten siis löytää sen oikean, joka soveltuu parhaiten kotiin tai vapaa-ajan asuntoon – muutenkin kuin vain ulkonäöltään?Ohessa viisi vinkkiä helpottamaan tulisijan valintaa.
20174_48949.jpg
Karelia-takkamallisto - Vuolukiven kauneutta
Malliston takat muokattavissaTulikivi on tuomassa markkinoille uuden ja monipuolisen malliston, Karelian.Vuolukivi on materiaalina ilmeikäs ja muuntautumiskykyinen. Sen pinnan voi hioa sileäksi, urittaa, lohkoa tai saada rosoisen kimmeltäväksi vesileikkauksella. Eri tavoin käsitellyt vuolukivet ovat Tulikiven uuden Karelia-malliston suola. Nimensä tehokkaasti lämpöä varaavat takat ovat saaneet Pohjois-Karjalan paikannimistä.Malliston kaikki takat ovat muunneltavissa omien tarpeiden ja mieltymysten mukaiseksi. Takan verhoiluihin voi esimerkiksi valita erilaisia vuolukivipintoja. Osa takoista on muotoilultaan minimalistisen moderneja, osa perinteistä vuolukivitakkaa uudistavia. Suuret lasiluukut nostavat tulen näyttävästi esiin. Tulipesässä voi grillata ja laittaa ruokaa mukana tulevan jalallisen grilliritilän avulla. Malliston on suunnitellut Tulikiven Design Manager Mika Moilanen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton