• Etusivu
  • Talo

Toimiva, kestävä ja kaunis vesikouru

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vesivek Oy
Päivitetty 28.10.2016
20149_40878.jpg

Arvo sadevesikouru

Vesivek Arvo yhdistää kaikki toimivan, kestävän ja kauniin vesikourun ominaisuudet. Syvyytensä ansiosta sen läpi virtaavat kevyesti isommatkin vesimäärät – eikä roisku yli! Ulkopäärme pitää kourun ulkopinnan puhtaana, joten Arvo jättää rumat valumajäljet historiaan. Saumattomuutensa ansiosta kouru ei vuoda ja sen sisäpuolen puhdistus on helppoa. Alumiinista valmistettu Arvo on käytännöllisesti katsoen ruostumaton ja näin todella pitkäikäinen.

Tilaa esite >>

20149_40879.jpg
Info

Info

Arvon ominaisuudet:

1. Syvemmän profiilinsa ansiosta vettä mahtuu suurempi määrä

2. Saumaton malli – ei vuotavia kourunjatkoja

3. Uusi design vähentää veden valumista kourun kylkeä pitkin

4. Korroosionkestävä alumiinimateriaali, 100v. puhkiruostumattomuustakuu

5. Ulkopuoliset, supersäänkestävät kourunkannakkeet – puhdistus on helppoa

6. Polttomaalatulle alumiinille myönnämme 60 vuoden puhkiruostumattomuus takuun

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vesivek Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

punainen katto valkoinen talo
Sadevesijärjestelmät
Kunnollinen sadevesijärjestelmä ei ole joukko räystäälle ripustettuja tavaroita, vaan pitkäikäinen ratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. Eri seinä- ja kattomateriaaleille ja eri runkorakenteille löytyy sopivat ratkaisut, kun hankintoja ei tehdä hätiköidysti.
punainen katto valkoinen talo
Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet
Talosi tarvitsee toimivan sadevesijärjestelmänPuutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Katto kerää sadeveden räystäälle ja siitä seinän viereen niin, että esim. 1 m vuotuinen sademäärä kertautuu seinän vieressä viideksi metriksi. Mikäli tämä vesipatsas päästettäisiin vapaasti valumaan räystäsrakenteisiin, seinille ja perustuksiin, seuraisi vakavia kosteusongelmia. Sadevesijärjestelmän tehtävänä onkin kerätä tämä vesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä.
20071_3198.jpg
Vesivek-sadevesijärjestelmä
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi rakennusten homevaurioihin.Kunnollinen sadevesijärjestelmä ei ole joukko räystäälle ripustettuja tavaroita, vaan pitkäikäinen ratkaisu talon suojaamiseksi sadevedeltä. Eri seinä- ja kattomateriaaleilla ja eri runkorakenteilla luotettava kiinnitys edellyttää eri asioita. Tämän vuoksi on sekä sadevesijärjestelmien että kattoturvatuotteiden asennus syytä jättää ammattilaiselle. Antamalla asennus ammattilaisille, saadaan takuu tuotteiden lisäksi myös asennukselle. Kuluttajalle merkitystä on nimenomaan asennustakuulla, pelkkä materiaalitakuu ei riitä.
20124_30480.jpg
Sähkövertailu.fi -palvelu on kotitalouksien asialla
Sähkövertailu.fi on uusi sähkösopimusten kilpailuttamispalvelu, jossa sähkön kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Palvelusta löydät kaikki sähkön tarjoajat sekä hinnat ja sähkösopimuksen pääset tekemään lähes kaikkien merkittävimpien toimijoiden kanssa.Hintatietojen lisäksi voit vertailla esimerkiksi sähkön tuotantotapoja tai sopimuksiin liittyviä bonusetuja. Kotisi sähkön säännöllinen kilpailuttaminen kannattaa taloudellisesti.Kuluttajan kannalta palvelun käyttö on ennennäkemättömän helppoa, sillä siinä hyödynnetään Oikotie.fi:n talotietokantaa. Siinä missä muut kilpailevat palvelut kysyvät sulakekokoa, Sähkövertailu.fi:ssä ei tarvitse tietää kuin oma osoitteensa, jonka perusteella tarjotaan edullisimpia sähkösopimusvaihtoehtoja kotiisi. Sähkövertailu.fi:hin on yhdistetty parhaat puolet kaikista vastaavanlaisista palveluista ja palvelua on lanseerauksen jälkeen hiottu jatkuvasti helpommaksi käyttäjille.Kilpailuta tästä kotisi sähkö, Sähkövertailu.fi - Säästät selvää rahaa.
20233_81240.jpg
Uusi älylukko vapauttaa avaimista - Lue testaajien kommentit
Miksi valita perinteinen mekaaninen lukitus, kun tarjolla on huolettomuutta ja turvallisuutta? Älylukon helppokäyttöisyys ja muunneltavuus poistaa tarpeen vara-avaimista ja helpottaa arkea takuuvarmasti. Lue myös pilottitestaajien kommentit.
201911_61290.jpg
Miten olisi taideteos vaikkapa ovessa?
Liune on kodin tilankäytön mullistava väliovi, jonka tekninen laatu on kehitetty huippuunsa. Väliseinään helposti integroitavan Liunen ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa erinomainen ääneneristävyys. Edelläkävijöiden joukossa kehittyvä Liune on muutakin kuin neliöitä säästävä tilanjakaja – myös välioven sisustuksellisiin ominaisuuksiin on kiinnitetty paljon huomiota. Uusi väliovimallisto on suunniteltu tuomaan kodin kaikkiin tiloihin avaruuden lisäksi viihtyisyyttä, tyyliä ja tunnelmaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton