Maalämpöpumpun Cool IN kodin viilennykseen kesällä

Cool-IN -toiminto maalämpöpumpussasi viilentää kotisi kesällä

Kesäisin kodin sisälämpötila saattaa ylittää sietokyvyn. Koneellisella ilmanvaihdolla varustetun kodin ikkunoita ei saa avata - eikä ikkunoiden avaaminen helpotusta toisikaan kuumuuteen. NIBEn Cool-IN maaviilennysjärjestelmä varustettu maalämpöpumppu pitää kodin sisälämpötilan helteillä miellyttävän viileänä ja raikkaana, ilmankosteus vähenee sekä huoneilma raikastuu.

Cool-IN käyttää hyväkseen samaa lämpökaivon nestettä, joka tuottaa talvella lämpöä; kesällä sitä voidaan hyödyntää viilennykseen - syvällä porakaivossa lämpötila on kesälläkin vain muutamia asteita. Sähkönkulutus on murto-osa esim. ilmalämpöpumpun kulutuksesta.

Maalämpöpumppu viilentää sisäilman ja ilma on raikasta hengittää.Maalämpöpumppu viilentää sisäilman ja ilma on raikasta hengittää.

Energiatehokkuus perustuu yhteensopivuuteen

NIBEn kompakti maaviilennysjärjestelmä toimii täydellisessä yhteistyössä NIBE maalämpöpumpun kanssa. Keskusteluyhteys maalämpöpumpun ja viilennyslaitteiston välillä lisää järjestelmän tehokkuutta ja käytettävyyttä, MUTTA: ennen kaikkea säästää energiaa.

Cool-IN viilennys on helppo asentaa ja käyttää

Sisäyksikön seinäasennus on helppo ja nopea, ulkoyksikköä ei tarvita. Erittäin hiljaista puhallinta ohjataan kaukosäätimestä. Energiatehokas järjestelmä on taloudellinen pitkäaikaisessakin käytössä; näin saatu viilennys on tasaisempaa ja huomattavasti miellyttävämpää kuin satunnaisesti käytetty jäähdytys.

Valmiit tuotepaketit - tehokas Basic tai huoleton Comfort

Cool-IN Basic - energiatehokasta viilennystä kesän kuumuudessa
Paketissa on saatavilla 2 eri kokoista seinälle asennettavaa viilennyspuhallinta, FLY1 ja FLY3, viilennystarpeen mukaan. Tuotteet poistavat tehokkaasti ilmankosteutta.

Cool-IN Comfort - mukavuutta ja turvallisuutta ympäri vuoden
Comfort on valmiina viilennykseen heti, kun aurinko keväällä kuumentaa sisäilmaa etelänpuoleisista ikkunoista. Vaikka muualla talossa tarvitaa vielä lämmitystä, voi Comfort-paketin avulla hyödyntää maaviileää samanaikaisesti.
Järjestelmä on helppo ja turvallinen, joka takaa miellyttävän sisälämpötilan kaikissa tilanteissa. Comfortiin on saatavilla myös SKY-kattopuhallin.

FLY-seinäpuhallin ja SKY-kattopuhallinFLY-seinäpuhallin ja SKY-kattopuhallin

Miksi NIBE-viilennysratkaisu?

- Laatu: NIBE on käyttänyt järjestelmässään parhaita eurooppalaisia komponenttitoimittajia.
- Tyylikkyys: Seinäkonvektorit selkeälinjaisena ja mitoiltaan hoikkana miellyttävät silmää ja kattokasetti jo luonnostaan lähes katoaa silmistä - teknologiaa, joka sulautuu ympäristöönsä.
- Hiljaisuus: NIBE on valinnut järjestelmäänsä hiljaisimmat konvektorit.
- Helppokäyttöinen Comfort: Sen jälkeen, kun virta viilennysjärjestelmään on kytketty, käyttäjän tarvitsee vain ohjata viilennystä kauko-ohjaimesta.
- Energiatehokkuus: Cool-IN keskustelee maalämpöpumpun kanssa, jolloin viilennyskierron pumppu on voitu optimoida vähän energiaa käyttävään malliin.
- Tehokkuus: Kiertopumppujen yhteistyö varmistaa konvektorille sen tarvitseman viilennysnesteen virtauksen.
- Helppous asentajalle: Etenkin seinäkonvektorit ovet erittäin helppoja ja selkeitä asentaa.
- Helppous asennusliikkeelle: koko tuote yhdestä talosta, NIBEstä, joka takaa tuotteen saatavuuden ja teknisen tuen.
- Turvallisuus: Turvallinen asennusliikkeelle ja Cool-IN käyttäjälle.
 
Julkaistu
14.4.2014