NIBE-maalämpöpumppu on kodin lämmitysnero

Vaivatonta, ympäristöystävällistä ja edullista energiaa maasta talteen keräävä maalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu paitsi uuteen, myös vanhaan omakoti, rivi- tai kerrostaloon, kun lämmitysjärjestelmän uusiminen on edessä. NIBE-lämpöpumppuvalikoimasta löytyy ratkaisu kaikenlaisiin lämmitystarpeisiin.

Maalämpöpumppu ottaa talteen maaperään tai vesistöön varastoitunutta aurinkoenergiaa ja käyttää sen lämmitysjärjestelmässä kiertävän veden ja käyttöveden lämmittämiseen. Maalämpö on energia- ja kustannustehokas sekä ennen kaikkea vaivaton tapa lämmittää. Haluttaessa sen maapiiriä voidaan hyödyntää myös sisäilman jäähdyttämiseen helteillä.

Lue lisää maalämpöpumpuista

Maalämpöpumppua voi tarvittaessa käyttää viilennykseen.Maalämpöpumppua voi tarvittaessa käyttää viilennykseen.

Kannattava energiaremontti

Energiaremontti on edessä yhä useammassa vanhassa omakotitalossa. Juuri omaan tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän valinnassa on parasta kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen.

Kun talossa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, maalämpöön siirtyminen on vaivaton projekti. Maalämpöön siirtymässä on mahdollista säästää jopa kaksi kolmannesta energiakustannuksistasi.
Testaa NIBEn energialaskurin avulla, kuinka paljon voit säästää.

Yleisimmin maalämpö kerätään talteen tontille porattavasta energiakaivosta. Vanha öljykattila säiliöineen puretaan pois ja maalämpöpumppu asennetaan tilalle. Maalämpö voidaan toki ottaa käyttöön myös suorasähkölämmitystalossa. Silloin taloon asennetaan esimerkiksi pinta-asennuksena vesikiertoiset lämmityspatterit.

Kaikenlaisiin maalämpötarpeisiin

NIBEn maalämpöpumput toimivat paitsi päälämmitysjärjestelmänä, myös osana esimerkiksi aurinkolämmitysjärjestelmää hyödyntävässä hybridilämmitysjärjestelmässä. NIBEn uudistuneet maalämpöpumput on kehitetty tarjoamaan vaihtoehdot kaikkiin lämmitystarpeisiin. NIBEn tyylikkäät, entistäkin tehokkaammat uutuusmaalämpöpumput NIBE F1145/F1245 soveltuvat kaiken kokoisiin omakotitaloihin. Älykkäät ja käyttäjäystävälliset lämpöpumput ohjautuvat automaattisesti lämmön ja lämpimän käyttöveden tarpeen sekä ulkoisten olosuhteiden perusteella. Niiden korkea hyötysuhde ja älykäs ohjaus varmistavat myös, että lämmintä käyttövettä riittää kaikissa olosuhteissa. Markkinoiden hiljaisimmissa, uudistuneissa maalämpöpumpuissa on energiatehokkaat kiertovesipumput ja niiden integroitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja on huolella eristetty. NIBE maalämpöpumppujärjestelmällä voit vähentää energiakustannuksiasi jopa 80 %.
250
NIBE maalämpöpumppuihin voidaan liittää suuri määrä lisätoimintoja, joten ne on räätälöitävissä mahdollisimman tarkasti jokaiseen kohteeseen ja käyttötarpeeseen. Mahdollisuuksia riittää allaslämmityksestä poistoilman lämmöntalteenottoon ja maaviilennykseen.

NIBEn tämän vuoden uutuus, Cool-IN maaviilennysjärjestelmä on räätälöity toimimaan täydellisesti NIBE maalämpöpumppujen kanssa. Maaviilennyksen avulla sisätilat pysyvät tasaisen viileinä ja raikkaina, ilmankosteus vähenee ja huoneilma raikastuu. Sisätilojen viilennyksessä hyödynnetään maaviileää ja seinälle asennettavaa sisäyksikköä. Sähkönkulutus on vain murto-osa esimerkiksi ilmalämpöpumpun kulutuksesta.

Ohjaa helposti myös etänä

NIBE maalämpöpumppujen tarkkaileminen ja ohjaaminen on edistyksellisen värinäytön ja helppokäyttöisen valikkojärjestelmän ansiosta helppoa. Maalämpöpumpun toimintaa voi myös ohjata etänä NIBE Uplink™ -palvelun avulla. NIBE Uplink™ -palvelun avulla tarkistat helposti verkon kautta kiinteistösi lämmityksen tilan. Mahdollisen häiriön tapahtuessa saat lisäksi heti ilmoituksen sähköpostiisi.

Kattavaa lisäturvaa

Kattavan kolmen vuoden tehdastakuun lisäksi NIBE tarjoaa lämpöpumpuilleen nyt NIBETURVAn. Se korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 500 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun kotivakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen mahdollisesta vahinkotapauksesta. Lisäturva on käytössä kuusi vuotta ja senkin jälkeen vakuutusta on voi pidentää vuosittain aina kymmeneen vuoteen saakka.

Pohjoismaiden suurimman lämmitysjärjestelmätoimittaja NIBEn tuotevalikoimaan kuuluvat maalämpö- ja ilmavesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput ja lämminvesivaraajat sekä sähkö- puu- ja pellettikattilat ja aurinkolämpöjärjestelmät. Niin uudiskohteeseen kuin remontoitavaankin omakotitaloon löytyy helppokäyttöinen, edullista ja ympäristöystävällistä energiaa tuottava lämmitysjärjestelmä – tai erilaisia energianlähteitä hyödyntävänä hybridijärjestelmänä.

Lämpöpumpun asennuskustannukset oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Asennuskustannuksiin lasketaan myös lämpökaivon poraustyö.

Lähin NIBE-jälleenmyyjä löytyy täältä
 
Julkaistu
17.2.2014