Miksi yläpohjan lisälämmöneristys kannattaa?

Kuten tiedetään, lämmin ilma nousee ylöspäin, jolloin lämpövuoto huonosti eristetyn katon kautta on ilmiselvä. Sitä kautta saattaa poistua viidesosa kodin lämmöstä. Miksi siis lämmittää katolla istuvien harakoiden jalkoja?

Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta ja samalla katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.


ISOVER InsulSafe® Puhallusvillaa Verkkokaupasta

  • Täytä Verkkokaupan laskuriin puhallettavan kohteen pinta-ala sekä toivotun puhallusvillakerroksen paksuus.
  • Laskuri laskee kohteeseen tarvittavan puhallusvillan määrän ja näyttää edullisen tarjoushinnan.
  • Tilaus on mahdollista maksaa osamaksulla:
    Rakentaja.fi-rahoituksella 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Maksat vain puhalletun määrän.
  • Kampanjahinta voimassa 10.7.-13.8.2017


Tilaa Rakentaja.fi-verkkokaupasta ISOVER InsulSafe® Puhallusvillaa nyt tarjoushintaan!


Jos katosta löytyy höyrynsulussa tai läpivienneissä vuotoja, ne on paikattava. Huonokuntoinen lämmöneriste on parempi poistaa - seasta voi löytyä hiirenpesiä. Purueristeen päällekin paloeristeeksi laitettu hiekka on parempi poistaa ennen lisälämmöneristystä sekä sekaeriste (muha). (Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä!)

 

ISOVER InsulSafe® on markkinoiden ekologisin puhallusvilla
ISOVER InsulSafe® on markkinoiden ekologisin puhallusvilla

Helppo ja tehokas lämmöneriste

ISOVER InsulSafe® on tehokas lämmöneriste, jota suositellaan käytettäväksi yläpohjien eristämiseen sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa. Se täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti.

ISOVER InsulSafe® on lasivillasta valmistettua irtoeristettä. ISOVER InsulSafe® on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. ISOVER InsulSafe® on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Kotimaisen ISOVER InsulSafe® puhallusvillan raaka-aineesta yli 85% on kierrätyslasia.


ISOVER työskentelee yhdessä markkinoiden johtavien puhallusvillaurakoitsijoiden kanssa, ja urakoitsijoiden verkosto kattaa koko maan. ISOVER-puhallusvillaurakoitsijat ovat ainoana Suomessa VTT-sertifioituja, joten eristystyön lopputulos on turvallinen ja luotettava.

ISOVER InsulSafe® kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1 eli se on palamatonta. Materiaali on epäorgaanista, joten se ei ole otollinen kasvualusta erilaisille mikrobeille (esim. home).

Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafe®:lla tehdyllä lisäeristyksellä:

Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafe®:lla tehdyllä lisäeristyksellä.
Esimerkkejä energiansäästöstä InsulSafe®:lla tehdyllä lisäeristyksellä.

Katso ISOVER InsulSafe®-puhallusvillan tietoiskuvideo

 
Julkaistu
20.3.2017