ASTA RAKENTAJA 2015

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.-15.2.2015

Asta Rakentaja 2015 tarjoaa jälleen runsaasti hyödyllistä tietoa sekä neuvoja ja opastusta rakentamisesta, remontoinnista ja energiatehokkaasta asumisesta. Paikalla ovat kaikki alan keskeiset toimijat, jotka esittelevät uutuustuotteitaan sekä palveluitaan.

Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!


Suosittu rakentamisen ja asumisen messutapahtuma tarjoaa tuoretta tietoa, tuotteita ja palveluita alan ammattilaisille, oman kodin rakentajille sekä remontoijille.

Tulosta ilmainen sisäänpääsylippu täältä

1920

Rakenna & Remontoi -kirja ilmaiseksi messuilta

Hae rakentajalle ja remontoijalla hyödyllistä tietoa sisältävä Rakenna & Remontoi -kirja (arvo 30 €) ilmaiseksi messuilta.

Messut täynnä vinkkejä ja käytännön neuvoja

Rakentamisen ja remontoinnin ykkösmessut antavat vinkkejä ja inspiraatiota suurista rakennusprojekteista pieneen pintaremppaan. Suositut työnäytökset, seminaarit sekä tietoiskut tarjoavat käytännön neuvot ja alan ajankohtaisen tiedon.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>

C:\Documents and Settings\Nurmi\Työpöytä\480

Suosittu TuoteTalo nousee myös vuonna 2014

Puusuutarit ry:n eli TAMKin rakennustekniikan opiskelijoiden rakentama TuoteTalo on vuosi toisensa jälkeen yksi Asta Rakentaja -messujen kiinnostavimmista kohteista. TuoteTalossa pienrakentajat pääsevät tutustumaan aidossa ympäristössä erilaisiin rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin.
Messut järjestää Tampereen Messut Oy yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa.

Lisätietoja ASTA Rakentaja messuista ->>
 
Julkaistu
9.2.2015