• Etusivu
  • Rakentaminen

Näin pääset messuille!

Rakenna & remontoi 2015, myyrmäki-halli, vantaa 30.1.-1.2.2015

Rakentajan toimitus
Päivitetty 03.10.2014
20131_33298.jpg

Junayhteys:

M-junalla pääsee messuille 10 min (su n. 20 min) välein. Myyrmäen asemalta urheilupuistoon on matkaa n. 900 m.

Bussiyhteys:

Helsingin keskustasta, Elielinaukiolta lähtee seutulinja nro 452 keskimäärin 20-30 min välein. Lähimmältä pysäkilta on kävelymatkaa vain 200 m.
Munkkiniemestä pääsee bussilla 39.
Tikkurilasta pääsee busseilla 53 ja 57.
Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee bussilla 51.
Espoon asemalta Myyrmäkeen kulkee bussi 530.
Tapiolasta ja Leppävaarasta, bussilla 510.
Reunasta, bussilla 45.

Omalla autolla:

20131_33299.jpg

Myyrmäki-halli ja Energia-Areena sijaitsevat Myyrmäen urheilupuistossa, Raappavuorentie 8:ssa. Myyrmäen keskustasta ja aseman suunnasta tullaan Vaskivuorentietä.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Lait, määräykset ja ohjeet
Rakennus- ja remontointihankkeeseen vaikuttavat monet lait, säädökset, määräykset, direktiivit ja ohjeet. Velvoittavia ja hyvän rakennustavan mukaisia ohjeita ja määräyksiä tulee noudattaa ja niiden kokonaisvaltainen tuntemus koostuukin hyvin laajasta lähdemateriaalista. Tähän artikkeliin on koottuna keskeisimpiä tiedonlähteitä.
20096_17152.jpg
Mökki nopeasti lämpimäksi
Tulikiven moderneissa varaavissa uuneissa on nyt mahdollisuus pikalämpötoimintoon. Sen avulla asunnon huoneilman saa nopeasti lämpimäksi. Kun pikalämpösäleiköt avataan, huoneilma lämpenee nopeasti suoraan. Kun säleiköt suljetaan, uuni alkaa varata lämpöä itseensä ja luovuttaa sen hitaammin säteilylämpönä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Vapo ja Liperin Osuusmeijeri kaukolämpöyhteistyöhön
Liperin Osuusmeijeri ulkoistaa lämmöntuotannon Vapo Oy:lle. Vapo korvaa meijerin nykyisen, taloudellisen käyttöikänsä saavuttaneen kotimaista polttoainetta käyttävän kattilan uudella kattilalla. 2,5 MW:n tehoisen puuta ja palaturvetta käyttävän kattilan rakentaminen nykyiseen kattilahuonerakennukseen alkaa toukokuussa. Varavoimaksi jää uudet 3,5 ja 2,5 MW:n öljykattilat. Vapo myy laitoksen tuottaman lämmön Liperin Osuusmeijerille. joka käyttää osan lämmöstä itse ja myy osan edelleen Liperin Aluelämpö Oy:lle. Lämpöä tuotetaan 14 000-15 000 MWh vuodessa. Sopimus tulee voimaan 1.10.2008.Liperin Osuusmeijerin pääliiketoiminta-alue on maidon hankinta ja myynti Valiolle. Lisäksi osuuskunnalla on myymälä ja mylly, joka valmistaa kotimaisesta viljasta leipäviljatuotteita ja nautakarjan rehuja.Osuuskunnan liiketoimintaan kuuluu myös lämpöenergian tuotanto. Lämpöenergiaa myydään kaukolämmöksi Liperin Aluelämpö Oy:lle, joka hoitaa lämmön jakelun Liperin kirkonkylän taajamaan.Liperin Osuusmeijerin maidonjalostustoiminnan loputtua tuli ajankohtaiseksi selvittää lämpöenergian tuotantovaihtoehdot tulevaisuudessa ja selvitystyön tuloksena päädyttiin lämmöntuotannon ulkoistamiseen. Vapo valittiin yhteistyökumppaniksi tarjouskilpailun perusteella.Vapo tuottaa lämpöä ja sähköä yli 50 paikkakunnalla Suomessa pääosin kotimaisilla polttoaineilla – puupolttoaineilla, turpeella ja pelleteillä. Vuonna 2006 Vapon ja sen tytäryhtiöiden lämmöntuotanto ja -toimitukset olivat n. 1 600 GWh. Sähkön kokonaismyynti oli n. 350 GWh. Kahdeksalla paikkakunnalla Vapo vastaa lämmön tuotannon lisäksi sen jakelusta. Sähköä Vapo tuottaa Forssassa, Lieksassa, Porkkalassa, Salossa, Sotkamossa, Ilomantsissa ja Haapavedellä sekä seitsemällä tuulivoimalalla Kuivaniemessä.
20231_80671.jpg
Kattoturvatuotteiden toimivuus, kunnossapito ja huolto on kiinteistönomistajan vastuulla
Kulku ylös katolle sekä siellä liikkuminen ja työskentely edellyttävät maksimaalista turvallisuutta. Kattoturvavarusteiden kohdalla ei tule tinkiä, kun kyseessä on henkilöturvallisuuden varmistaminen. Ennen katolle kiipeämistä on kuitenkin hyvä ottaa tuumaustauko ja varmistaa, että kaikki tarvittavat välineet ja varusteet ovat kunnossa – etenkin talviolosuhteissa. Kattoturvatuotteiden toimivuus, kunnossapito ja huolto on kiinteistönomistajan vastuulla.
20101_19869.jpg
Linkitä ketju kuntoon
Rakentaja-fi-kumppanuusverkko on yli sadan yrityksen muodostama palvelukokonaisuus. Rakentaja.fi-sivuilta löytyy yritysten tarjonta useista eri paikoista, usein eri tavoin. Kymmenkunta kumppaniamme on mahdollistanut kotisivujensa kautta myös toisensuuntaisen yhteyden. Tällainen vastavuoroinen liikennehän lisää käyntejä sivustollamme ja vastavuoroisesti jonkun toisen yrityksen linkitys voi ohjata rakentajan myös sinun edustamasi yrityksen tarjonnan pariin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton