Sadevesijärjestelmä ohjaa sadeveden hallitusti

Sadevesijärjestelmän tehtävä

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti pois katolta. Laadukas sadevesijärjestelmä kestää sateen lisäksi myös jään, lumen ja auringon vaikutukset haalistumatta vuodesta toiseen.

Icopalin valikoimassa on kaksi ratkaisua sadevesien hallintaan: polyesteripinnoitetusta kuumasinkitystä teräksestä valmistettu Sadetar sekä muovinen Sadevesijärjestelmä.

Lue lisää: Sadetar-sadevesijärjestelmä

Sadetar säilyttää ulkonäkönsä

Toimivan kattokokonaisuuden viimeistelee laadukas Sadetar-sadevesijärjestelmä. Icopalin Sadetar-sadevesijärjestelmä kestää lumikuormien ja rankkasateiden aiheuttamat rasitukset ja johtaa veden siististi pois katolta.

Sinkki suojaa terästä

Sadetar-tuotteet valmistetaan pinnoitetusta teräsohutlevystä. Terästä suojaa sinkitys, jonka päällä on pohjamaali ja kestävä polyesteripinnoite. Sadetar säilyttää ulkonäkönsä haalistumatta vuodesta toiseen; se on suunniteltu kestämään kovimpiakin sääolosuhteita - olipa kyse vedestä, tuulesta tai luman ja jään kuormituksesta. Siksi Icopal antaakin Sadettarelle 10 vuoden takuun! Oikein asennettuna ja huollettuna Sadettaren käyttöikä yltää 20-30 vuoteen.

Sadetar-sadevesijärjestelmä valmistetaan pinnoitetusta teräsohutlevystä, jota suojaa sinkitys.Sadetar-sadevesijärjestelmä valmistetaan pinnoitetusta teräsohutlevystä, jota suojaa sinkitys.

Sadetar-sadevesijärjestelmä on helppo asentaa

Sadetar sisältää toisiinsa täysin tiiviisti sopivat osat, joiden liittäminen ja kiinnittäminen on helppoa. Kaikki osat on suunniteltu siten, ettei asentamisessa tarvita erikoistyökaluja. Järjestelmä åitää sisällään kourun kannattimet eri kattokaltevuuksille ja näiden lisäksi järjestelmään kuuluu säädettävä kourun kannatin. Sadetar sopii täydellisenä ja monipuolisena järjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin - myös rivi- ja pienkerrostaloihin.

Kaikki Sadetar-sadevesijärjestelmän osat täyttävät tiukimmat eurooppalaiset laatuvaatimukset (EN 612 ja EN 1462). Osat on kehitetty yhdessä asennusammattilaisren kanssa.

Sadetar-sadevesijärjestelmän värivaihtoehdot ovat musta, valkoine, tummanruskea ja tummanharmaa. Saatavana on myös kulmikas, muovinen Icopal Sadevesijärjestelmä, jossa värivaihtoehtoina ovat musta, valkoinen ja ruskea.

Decra®-kattoratkaisu sisältää kaiken katolle tarvittavan

Toimivan Decra®-kattokokonaisuuden varmistavat Icopalin laadukas aluskate ja Sadetar-sadevesijärjestelmä.

Decra-tiimi arvioi ja asentaa
Decra-tiimi on itsenäisistä yrittäjistä muodostuva yhteistyöketju, jonka jäsenet ovat Decra-katteiden asiantuntijoita. Tiimin jäsenet tarjoavat tilaajille täyden palvelun kattoratkaisuja. He kartoittavat katemateriaalin ja tarvikkeiden menekin sekä työn määrän. Asiakas saa tarjouksen ja Decra-tiimin ammattilaiset hoitavat materiaalien hankinnan ja ammattitaitoisen asennuksen valmiiksi saakka. Decra-kiviteräskatetta voi tilata rautakaupoista tai pyytää tarjousta Decra-katosta asennettuna kattourakoitsijalta.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
16.9.2013