Vuolukivipintainen Tuisku-sähkökiuas varaa lämpöä ja luovuttaa sitä hitaasti

Helmen harmaassa Tuisku-kiukaassa on uritettu vuolukivipinta, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti pehmeissä löylyissä. Tuisku-sähkökiukaan tyylikäs muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut tekevät saunomisesta nautinnon kaikille aisteille.

Ohjaa kiuasta ja säästä sähköä

Tulikiven uutta Tuisku-sähkökiuasta ohjataan Tulikivi Touch Screen -kiuasohjaimella, joka voidaan asentaa kuiviin ja kosteisiin tiloihin sekä löylyhuoneeseen. Helppokäyttöisellä ja selkeällä ohjaimella voidaan säätää saunahuoneen lämpötila asteen tarkkuudella omien mieltymysten mukaiseksi ja samalla säästää energiaa. Kiuasohjaimessa on erikoisominaisuutena kivitilan lämpötilan säätö. Kiuas on myös yhdistettävissä KNX-taloautomaatiojärjestelmään ilman erillistä ohjauskeskusta.

Sähkö- ja puukiukaat

Tuisku valkoisilla koristekiuaskivillä.Tuisku valkoisilla koristekiuaskivillä.

Vuolukivi varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti

Tuisku-kiuas on valmistettu helmen harmaasta, uritetusta vuolukivestä, joka varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä tasaisesti pehmeissä löylyissä. Vuolukivi myös kuivattaa löylyhuoneen tehokkaasti saunomisen jälkeen.

Selkeälinjainen Tuisku-kiuas sopii graafista ilmettä arvostavalle sisustajalle, mutta myös perinteisempään saunaan. Tulikivi tarjoaa kiukaisiin myös tavallisten kiuaskivien päälle pintakerrokseksi aseteltavia valkoisia Tulikivi Deco White-koristekiuaskiviä, joiden halkaisija on
5–10 cm.
 
Julkaistu
29.1.2013