• Etusivu
  • Rakentaminen

Uusi Rakentaja.fi-vuosikirja on ilmestynyt

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.01.2012
20121_29225.jpg

Nouda uusi Rakentaja.fi-vuosikirja!

Rakentaja.fi vuosikirja on rakentajan ja remontoijan perustietopaketti, joka kannattaa lukea ennen hankkeen alkamista. Kirja on jaettu kahteen osaan, joista ensimmäinen pitää sisällään asiaa suunnittelusta vesikattoon. Myöhemmin julkaistava toinen osa jatkaa sisätöistä, opastaa taloteknisissä asioissa ja käsittelee myös pihan rakentamista.

Nouda ilmainen painotuore aloitusosa Rakenna & Remontoi –messuilta 27.-29.1. Kirjan saat tulostamalla oheisesta linkistä avautuvalta sivulta kirjakupongin ja tuomalla kupongin mukanasi messujen kirjanjakopisteeseen. Samalla varmistat saavasi myös toisen osan.

Toinen osa toimitetaan veloituksetta postitse kotiisi.

Tulosta tästä kirjakuponki itsellesi...
(1 kirja/talous)

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77744.jpg
Mökin terassin lasittaminen on järkevää
Mökit sijaitsevat usein järven tai meren rannalla ja ovat monesti tuulisia paikkoja. Jos mökin kuisti aukeaa järvelle tai merelle, sielläkin puhaltaa. Olipa kyseessä perinteinen hirsimökki tai moderni huvila, lasiterassista saa mökille suojaisan ja mieluisan lisätilan moneen käyttöön. Näin kävi myös Matti Valkeisen kohteessa Karstulassa.
20181_51444.jpg
Fortum Innovaatiokilpailu
Fortum julkistaa innovaatiokilpailun, jolla haetaan ideoita asumismukavuuden lisäämiseen. Fortumin marraskuussa 2017 teettämän kyselyn mukaan taloyhtiöiden huoneistoissa eniten asumismukavuutta haittaavat tunkkaiselta tuntuva sisäilma sekä suuresti vaihtelevat lämpötilat. Neljästäsadasta vastaajasta noin 40 % mainitsi tunkkaisuuden ja yli 30 % lämpötilojen suuren vaihtelun. Ratkaisuilta asukkaat odottavat puoliautomaattisuutta.
20118_27588.jpg
Asunnossa radonongelma?
Suomessa 300 ihmistä vuodessa sairastuu radonaltistuksen aiheuttamaan keuhkosyöpään. On perusteltua epäillä korkeita radonpitoisuuksia, jos asunto sijaitsee harjulla tai soramaalla tai se on rakennettu kallion päälle. Vielä enemmän syytä epäilyyn on, jos ilmanvaihto asunnossa ei toimi. Mikäli asunnossa on esimerkiksi koneellinen ilmanvaihto tai huippuimuri, niiden tulee olla päällä jatkuvasti. Ikävin tilanne on, jos ilmanvaihtoa ei ole järjestetty lainkaan tai se on huono. Onneksi ilmanvaihto on helposti korjattavissa.
202212_74190.jpg
Auta uusiutuvan dieselin valmistuksessa ja osallistu Kinkkutemppuun
Jo kahdeksatta kertaa järjestettävästä kiertotaloutta tukevasta Kinkkutempusta on muodostunut monille suomalaisille perinne. Tarkoituksena on kannustaa suomalaisia kotitalouksia keräämään ja kierrättämään joulukinkun ja muiden jouluruokien paistinrasvat hyödynnettäväksi Neste MY Uusiutuva Diesel™ -polttoaineen valmistuksessa.
20181_51340.jpg
Mielenkiintoinen uutuusmallisto hirrestä
Hongan Moderni-mallisto on kehitetty vastaamaan kysyntää. Uudenlainen, italialaistyylistä ja modernia hirsitalodesignia esittelevä, mallisto on nyt tarjolla. Näissä uutuusmalliston kodeissa yhdistyvät puun parhaat ominaisuudet sekä ulkomuodoltaan nykyaikainen arkkitehtuuri. Modernilla hirsiteknologialla toteutettu selkeälinjainen omakotitalo sopii niin kaupunkiympäristöön kuin maaseudun rauhaan. Hirsi rakennusmateriaalina ei rajoita vaativankaan muotokielen soveltamista suunnittelussa ja toteutuksessa.Talomalleista on saatavilla useita erilaisille perheille ja tonteille sopivia versioita. Aloita suunnittelu valitsemalla mieluisa talomalli ja viimeistele yksityiskohdat Hongan suunnittelijan kanssa.
20191_55814.jpg
Tiedätkö, millä laastilla kiinnität laatat?
Weberin laajasta kiinnityslaastivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto eri käyttökohteisiin. Laaja valikoima ja selkeät pakkaukset helpottavat työskentelyä. Tiiviit muovipakkaukset mahdollistavat kiinnityslaastiemme kuljettamisen ja varastoimisen myös vaihtelevissa olosuhteissa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton