• Etusivu
  • Rakentaminen

Hongan Moderni-mallisto tarjoaa valoa ja jyhkeitä hirsiseiniä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Päivitetty 16.01.2018
20181_51340.jpg

Hongan Vista-mallin uutuus on 1-kerrosversio.

Hongan Moderni-mallisto on kehitetty vastaamaan kysyntää. Uudenlainen, italialaistyylistä ja modernia hirsitalodesignia esittelevä, mallisto on nyt tarjolla. Näissä uutuusmalliston kodeissa yhdistyvät puun parhaat ominaisuudet sekä ulkomuodoltaan nykyaikainen arkkitehtuuri. Modernilla hirsiteknologialla toteutettu selkeälinjainen omakotitalo sopii niin kaupunkiympäristöön kuin maaseudun rauhaan. Hirsi rakennusmateriaalina ei rajoita vaativankaan muotokielen soveltamista suunnittelussa ja toteutuksessa.

Talomalleista on saatavilla useita erilaisille perheille ja tonteille sopivia versioita. Aloita suunnittelu valitsemalla mieluisa talomalli ja viimeistele yksityiskohdat Hongan suunnittelijan kanssa.

Kovan ja pehmeän tyylikäs liitto

Kaksi vastakohtaa yhdistyy Hongan Moderni-mallistossa. Laajat lasipinnat sekä jyhkeät hirsiseinät toimivat vastapainona toinen toisilleen. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut tuoda jotain myös pienille ja yhteen suuntaan avautuville tonteille. Jokaisella mallilla on selkeä avautumissuunta, jolloin mahdollisesti jopa häiritsevä ympäristö kyetään häivyttämään miettimällä kodin sijoittelu tontille. Suurin osa malliston kodeista soveltuu niin omakotitaloiksi kuin myös vapaa-ajan asunnoiksi.

Koska puu on luonnollinen materiaali, on sitä haluttu kunnioittaa myös kotien sisustuksessa. Sisäpinnoissa käytetään puuta vain kevyesti käsiteltynä ja luonnollisen värisenä. – Tiesitkö että puulla on havaittu olevan terveyttä edistäviä vaikutuksia?

Toimiva koti vastaa asukkaidensa tarpeisiin

Moderni-malliston kodit: Visio, Tuuma, Safiiri, Vista ja Uni tarjoavat persoonallisia ratkaisuja modernien kotien ystävälle. Kodeista esimerkiksi Visio sekä Tuuma ovat oivat ratkaisut myös loma-asunnoksi.

Yhtenäistä malliston kodeille on niiden jykevyys sekä niiden luoma suojaisa tunnelma. Yhteen suuntaan pääasiassa avautuvat kodit on suunniteltu sopivaksi myös kaupunkiympäristöön sekä kapeille tonteille. Suuret lasipinnat ja lämmin, aito puu ovat kaunis yhdistelmä. Visuaalinen ulkonäkö yhdistettynä konstailemattomiin tilaratkaisuihin tekevät näistä kodeista tehokkaita sekä viihtyisiä olla ja elää.

Modernit omakotitalot esittäytyvät

Hongan Moderni-malliston 2-kerroksinen Vista.
Hongan Moderni-malliston 2-kerroksinen Vista.
Mambo on tyylikäs omakotitalo, jonka suuret ikkunapinnat kutsuvat luonnonvalon osaksi sisustusta.
Mambo on tyylikäs omakotitalo, jonka suuret ikkunapinnat kutsuvat luonnonvalon osaksi sisustusta.
Safiirin pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja konstailemattomia.
Safiirin pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja konstailemattomia.
1-kerroksisen Vistan suuri ikkuna-ala tuo asumiseen valoa ja avaruutta.
1-kerroksisen Vistan suuri ikkuna-ala tuo asumiseen valoa ja avaruutta.

Massiivipuutalo – täyttä puuta

Honka valmistaa hirsitalonsa suomalaisesta hirrestä. Satoja vuosia tunnettu rakennusmateriaali on yhä edelleen suosittu ratkaisu suomalaisten kodin materiaaliksi. Suosiota ovat siivittäneet muun muassa hirren kestävyys sekä terveyttä luontaisesti edistävät ominaisuudet. Hengittävänä rakenteena massiivipuuseinä nimittäin tasaa kosteusvaihteluita ja pyrkii luonnostaan saamaan sisäilmankosteuden optimaaliselle tasolle. Honkarakenteen teknologisen kehitystyön ja etenkin painumattoman hirren tuoma vapaus hirsitalojen arkkitehtuuriin tuovat modernin rakentamisen myös hirsirakentamiseen.

Honka on täyttä puuta, ei lämpöeristettyä lankkua. Rakenteessa ei myöskään ole eri materiaalikerrosten liittymäkohtia, jotka ovat helposti alttiita kosteus- ja muille vaurioille. Erityisen kestävän rakenteesta tekee hirren ulkopinnan kova sydänpuu.

Tutustu moderneihin talomalleihin! - Lataa esite itsellesi tästä!

Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle - vaikka kotisi olisi keskellä kaupunkia.
Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle - vaikka kotisi olisi keskellä kaupunkia.
Uni on vapaa-ajasta nauttivan perheen toimiva ratkaisu. Yläkerran suurista ikkunoista avautuu näkymä ympäröivään luontoon.
Uni on vapaa-ajasta nauttivan perheen toimiva ratkaisu. Yläkerran suurista ikkunoista avautuu näkymä ympäröivään luontoon.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Tuuma-malliston taloissa elävä puu ja moderni ulkonäkö muodostavat miellyttävän kontrastin toisilleen. Kuvassa 2-kerroksinen Tuuma.
Tuuma-malliston taloissa elävä puu ja moderni ulkonäkö muodostavat miellyttävän kontrastin toisilleen. Kuvassa 2-kerroksinen Tuuma.
Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
Tulikiven Lamu 18 Grafia-pinnalla
Energia
Vinkki: takkavaihtoehtoja myös mökkiolosuhteisiin
Talvisessa skenaariossa myrsky ulvoo ulkona ja pakkanen paukkuu. Sähköt ovat poikki ja kylmä alkaa hitaasti tehdä tietään sisälle mökkiin. Paksun peiton alla palelee ja ainoana valona on kynttilän heikko liekki.Tilanteen ei tarvitse olla näin synkkä. Kunhan muistaa ennakoida. Hyvänä varmuutena onkin pitää mökillä vähintään juurikin niitä kynttilöitä valoa tuomaan ja peittoja, joiden alle kääriytyä, mutta ihanteellisessa tilanteessa niihin ei tarvitse turvautua kuin tunnelmaa hakiessa.Toinen, mikä kannattaa huoltovarmuuden näkökulmasta miettiä on se lämmönlähde. Toimiva ratkaisu suuriin ja myös pienempiin mökkeihin löytyy nopeista lämmittäjistä, kuten kiertoilmatakoista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton