• Etusivu
  • LVI

Tyylikkäät radiaattorit ja kuivaimet

Rakentajan toimitus
Päivitetty 23.04.2008
20084_10228.jpg

Purmolla on laaja lämmitysratkaisujen valikoima, joka takaa ihanteellisen sisäilmaston koko kotiin vuoden ympäri - asuinympäristöön katsomatta. Kyse on kuitenkin muustakin kuin vain lämmityksestä. Suhtaudumme muotoiluun vakavasti ja huolehdimme siitä, että kaikki lämmitysratkaisumme luovat kotiin lämpimän tunnelman ja sointuvat ihanteellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Purmon lämmitysratkaisujen valikoima sisältää kaikki tuotetyypit, mallit, koot ja värit. Se takaa, että voimme tarjota kumppaneillemme ja asiakkaillemme todellista valinnanvaraa. Olipa kyse perinteisistä teräslevy- ja jaeradiaattoreista, pyyheliinakuivaimista, sisustusradiaattoreista tai konvektoreista, mallistossamme on taatusti vaihtoehtoja, joissa yhdistyvät toivotut toiminnot ja kotiin sopiva tyyli.

20084_10229.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta. Se tarkoittaa, että tarjoamme tehokkaimmat mahdolliset lämmönluovutusominaisuudet, monipuolisimman säädettävyyden ja sulavimman muotoilun. Tuotteissamme käytetyt raaka-aineet ja komponentit on valittu äärimmäisen huolellisesti. Tuotantoprosessit on optimoitu erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Radiaattorit testataan olosuhteissa, jotka ylittävät selkeästi kodissa milloinkaan esiintyvät olosuhteet. Siksi uskallammekin myöntää radiaattoreillemme kymmenen vuoden laatutakuun. Me luotamme tuotteisiimme, ja asiakkaammekin voivat luottaa niihin.

20084_10227.jpg

Väriä elämään

Purmon radiaattorit tuovat kotiin sekä lämpöä että estetiikkaa. Vakiovärisinä (valkoinen RAL 9016) ne sulautuvat sisustukseen huomaamattomasti, mutta entäpä kun tarvitaan jotakin räväkämpää ja radiaattorin muotoilua korostavaa tai radiaattori, joka sointuu kodin sävymaailmaan? Vastaus on Purmon radiaattorien laaja värivalikoima. Tilauksesta toimitamme radiaattoreita missä tahansa RAL-väreissä, ja osa malleista on saatavana myös metallin, kromin, nikkelin tai kullan sävyisinä.

20084_10226.jpg

Laatu on Purmon tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä. Kaikki radiaattorimme käsitelläänkin näyttämään kymmenen vuoden kuluttua yhtä hyvältä kuin asennuspäivänään. Tämän takaa viisivaiheinen pinnoitusprosessimme, joka saa hakea vertaistaan alalla. Hyvän ulkonäön säilyttäminen vaatii vaivaa. prosessi tuottaa todella kestävän, kauniin pinnan. Purmo-radiaattori kestää vuosia naarmuuntumatta ja ruostumatta.

20084_10231.jpg

Rettig Lämpö Oy

Rettig Lämpö Oy on suomalainen yritys, joka perustettiin yli 50 vuotta sitten Purmon kylään. Yritys tuottaa vesikiertoisia lämmitysradiaattoreita, noin 800 000 vuodessa. Käytössä on Pohjoismaiden modernein radiaattoritehdas, ja työllistää Pietarsaaressa noin 200 henkilöä. Rettig Lämpö Oy markkinoi tuotemerkkiä PURMO, joka on Euroopan suurin radiaattorimerkki.

Lisätietoa Purmon radiaattoreista...

LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20168_47116.jpg
Toimiva sadeveden poisto välttämätön talon arvon säilyttämiseksi
Hallittu sadeveden poisto on tärkeää niin omakotitaloissa kuin kesämökeilläkin. Sadevesijärjestelmän puuttuminen näkyy selkeästi missä tahansa rakennuksessa. Myös terassit kärsivät sadevesien tippumisesta katon lappeelta suoraan maahan tai terassille. Sadevesijärjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi pois talon läheisyydestä. Toimiva sadeveden poisto onkin välttämätön talon arvon säilyttämiseksi.
20118_27258.jpg
Kastelli asuntomessuilla
Kastelli-talot esittäytyy Kokkolan asuntomessuilla peräti neljän kohteen avulla. Esillä on kaksi erilaista ratkaisua CityEconomy 105 sekä CityEconomy 118 -malleista. Kaikki kohteet edustavat edullista vaihtoehtoa omaan pientaloon. Kohteet muistuttavat toisiaan pohjaratkaisultaan ja etenkin julkisivuiltaan. Kuitenkin kohteet ovat aivan erilaiseen asumistarpeeseen suunniteltuja.
200712_7711.jpg
Onko joulu totta?
Joulua on vietetty meidän kaikkien lapsuudessa, samoin kuin vanhempiemme ja heidän vanhempiensa lapsuudessa. Itse asiassa joulu on tosi vanha juttu. Ensimmäiset tarinat joulusta syntyivät jo reilut pari tuhatta vuotta sitten. Joulu on tietysti muuttanut muotoaan ja tämän päivän, tämän joulun tunnelma ja sisältö ovat kovinkin kaukana vain muutamien kymmenien vuosien takaisesta erittäin perhekeskeisistä ja huomattavasti hartaammista joulun vietoista.
20159_44466.jpg
Tiilikatto on kestävä ja helppohoitoinen
Kattotiiliä on käytetty jo tuhansia vuosia. Sille on yksi hyvä syy. Katosta tulee kestävä, turvallinen ja tyylikäs. Katon toiminnan ymmärtäminen voi olla ensimmäinen askel täydellisen katon luomiseen.
20093_15527.jpg
Elämää ennen tonttia
"Kaikki" on näköjään mahdollista. Ote päiväkirjasta, syksy 2006.Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että tämä kaikki on mahdollista näillä Helsingin hinnoilla! Uuden talon rakentaminen ei tosin edelleenkään ole kirkossa kuulutettu, mutta nyt se on mahdollista enemmän kuin koskaan.
20219_72278.jpg
Huomioi nämä eristyksessä ja tee mökistäsi talviasuttava
Yhä useampi meistä on viihtynyt mökillään enemmän ja enemmän niin vapaa-ajan kuin myös työn merkeissä. Kesäaikana mökillä olo on huoletonta, mutta miten käy silloin kun pakkanen alkaa paukkua nurkissa ja kylmyys hiipiä myös sisälle? Mökin muuttaminen talviasuttavaksi onnistuu pienin kustannuksin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton