• Etusivu
  • Rakentaminen

Rakennusmateriaalien osto ja myynti on ympäristöteko

Rakentajan toimitus
Julkaistu 08.10.2021
202110_72983.jpg

Rakentajapörssi oli aikoinaan suosittu palvelu. Vaikka palvelu on poistunut, se ei tarkoita sitä, että vielä käyttökelpoinen materiaali pitäisi kipata roskalavalle. Vanhallekin materiaalille ja tuotteelle voi löytyä järkevä uusiokäyttökohde.

Esimerkiksi Tori.fi:stä löytyy oma Osastonsa Työkaluille ja rakennusmateriaaleille.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20198_59420.jpg
Estä sisäilmaongelmia syntymästä lattiaratkaisun avulla
Koti, on se sitten vielä rakenteilla tai jo aktiivisessa asuinkäytössä, on monelle oma turvapaikka. Siellä pitää voida viihtyä ja sen pitää olla turvallinen. Weber selvitti tutkimuksessaan rakennusten vaikutusta ihmisten hyvinvointiin.
201511_44723.jpg
Liune uutuus - nyt vain katto on rajana
Liune on sisärakentamisen täydellinen kokonaistoimitus. Liunen UUTUUS on erikoiskorkea ovi osana vakiomallistoa.
20224_77853.jpg
Vappu on viemäritukosten sesonkiaikaa - syynä on perinteinen vappuherkku
Juhlapyhinä ruoanlaittoon panostetaan tavallista enemmän. Kun työn alla on useampi ruokalaji, voi tulla houkutus oikaista ja tyhjentää kattilat suoraan pesualtaan viemäriin. Sinne ei saa kuitenkaan kaataa mitä vain.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Käyttö- ja huolto-ohjeet
Toimenpiteet:Urakoitsijat luovuttavat rakennuttajalle urakka-asiapapereiden mukaiset käyttö- ja huolto-ohjeet. Suunnittelijat ja valvojat tarkistavat käyttö- ja huolto-ohjeet.Vastuuhenkilöt:SuunnittelijatDokumentit:Käyttö- ja huolto-ohjeetHyväksyntä:Isännöitsijä tai huollon johtaja
20117_27011.jpg
Upea asuntomessualue
Kokkolan Vanhansatamanlahdelle sijoitettu asuntomessualue on rakennettu meren päälle. Mistään Venetsiasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan lahden pohjukkaan on ajettu täyttömaata. Messualue on muodoltaan pyöreä. Alue on suhteellisen pieni ja tiiviisti rakennettu, mikä vähentää messuvieraiden kävelyn määrää. Alue sijaitsee vain 2 km keskustasta, joten keskustan tuntumaan majoittuville vieraille itse alue on käytännössä kävelymatkan päässä.Kokkolan pyöreä asuntomessualue on vertaansa vailla...
20232_80832.jpg
Voiko ilmankostutin teh­dä huoneilmasta lii­an kosteaa? Paljon­ko se kuluttaa sähköä?
Voiko ilmankostutin tehdä huoneilmasta liian kosteaa? Minkä verran ilmankostutin kuluttaa sähköä? Entä miten ilmankostutin kannattaa sijoittaa ja voiko siihen laittaa hajustetta? Löydät vastaukset näihin ja moniin muihin usein kysyttyihin kysymyksiin tästä artikkelista. Kysymyksiin ovat vastanneet kotimaisia Ufox-ilmankostuttimia valmistavan Allawayn asiantuntijat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton